Çok kararsızım lutfen yardım :(

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Nasıl başlıcağımı bilmiyorum .Bundan 3 sene önce bir ilişkim vardı.Çok seviyordum çok iyiydi her şey bıir gün kıbrısa gitti ve herşey berbat oldu ayrıldı benimde hatam vardı evet ama bir anda çok değişti sonra bir baktım eski sevgilisine dönmek istemiş banada bana zaman ver deyip duruyordu anlamıyordum meger bana sevgılikende yalan söylüyormuş sonra pişman oldu döndü ama bir baktım çoğu şey yalanmış.O zamanlar beni seven bir çocuk vardı ve hep yanımda oluyordu onu sevdiğimi bile bile .onu unutmadan yenı bir ilişkiye başlıyamazdım ama o çok ısrar ediyordu başladık onunla bana çok iyi geldi onu unuttum sandım ama ara ara eski sevgilim aklıma geliyordu .eski sevgilime şans vermiştim yine yalan söyledi ve yine seni kaybetmemek içindi dedi.şuan eski sevgilimle tanıştığım yerdeyim ve bir anda tekrar aklıma geldi sevgilimde ondan soğuduğumu anladı ve ayrıldık 2 senedir çıkıyoduk onunda bana karşı çok hatası oldu galibada bundan dolayı eski sevgilim aklıma gelemeye başladı ne yapıcam bilmiyorum kendimi çok kötu hissediyorum eski sevgilimi arıyorum arada hala beni sevdiğini söylüyor düşünmekten mahvoldum

yalan kandırmaca bir tarafta sevmediğini bile bile seni seven adam bir tarafta tablo bence çok açık ..

Sevmeme değil buraya gelmeden önce sevdiğime emindim onun için çok şey yaptım evet ama bilmiyorum durduk yere eski sevgilim geliyor aklıma her yerde o sanki

Eski sevgilin,sana yalanlar söylemiş,aldatmış,bırakmış kendi eskiseine gitmiş geri dönmüş,gitmiş.yeniden biriyle birlikte olmuşsun....aradan topu topu 3 koca yıl geçmiş ama sen hala olduğun yerde sayıyorsun.Sana zerre kadar değer vermeyen bir adam yüzünden hayatını kendine zehir edip,elindekilerinde kıymetini bilemiyorsun.Bi de kalkıp bu adamı arıyorsun.O da san agüzel hikaye yazıyor seviyorum diyeGerçekten sevgi bu kadar ucuz mu?

Çok karışık yazmışsınız ama anladığım kadarıyla siz size yalan söyleyn kişiyi seviyosunuz ve unutamadınız. Yara bandı olarak ta sizi sevenı kullanmışsınız ama anlaşılan pek başarılı olamamışsınız. Bnce ikisinide bırakıp bir başlangıc yapın. Tek taraflı sevgi ilerleyemez sizin de bişiyler hıssetmenız gerek karşı tarafa hakszlık yapmayın derim

evet değil ama hatayı yaptıktan sonra pişman oldu döndü çok uğraştı affedim diye bende canım çok yandı diye canını yaktım hep nefret etsin diye benden .inan bilmiyorum haklısın ama gerçekten sevmiştim ne yaparsa yapsın öfkem sadece bi anlık somra unutuyorum onca şeyi

ne istiyorum kimi seviyorum bilmiyorum .yarabandı değil bende onu seviyordum yada oyle sandım ama 2 sene oldu

ne istiyorum kimi seviyorum bilmiyorum .yarabandı değil bende onu seviyordum yada oyle sandım ama 2 sene oldu

Sevseydınız şuan bu konuyu açmadınız bence o an size iyi geldi mutlu ettı bu kadar gibime geldi dediğim gibi kafanızı bi toplayın kaç yaşındasınız

eski sevgilime dönemem şimdi .ona güvenemiyorum yine yalan söyler diye .ancak seneye aynı şehirde olunca belki tekrar başlıyabilirim ama çok karışık kafam

sakın yanlış anlamayın ama konuyu okur okumaz fakeeee diye bağırasım geldi

eski sevgilime dönemem şimdi .ona güvenemiyorum yine yalan söyler diye .ancak seneye aynı şehirde olunca belki tekrar başlıyabilirim ama çok karışık kafam

Bence sizin başlıca sorununuz şu, geriye bakarak yaşıyorsun.
Olmuş bitmiş demen ve temiz bir sayfa açman lazım.
Bu kadar yaşanmışlık varken 2 eski sevgilinizle olmayı da düşünmeyin.
Hayatınıza yeni insanları alın, geçmişinizi kurcalamadan yaşayın biraz.
Unutmak istesen unutursun

yazı cok karışık olmuş sanki ya:26::44: yalnız eskiye ikinci şansı vermek ilki az oldu gel bir daha hayatımı mahvet demek olur

Noktalama işareti kullansaydın, konuyu anlayıp yorum yapabilirdim. Ama bişey anlamadım kusura bakma.

Doğru söylüyorsun ama bilmiyorum .Şimdiki Sevgilim le bundan dolayı ayrıldım hersey iyi gidiyordu .ne yapim bilemiyorum

Doğru söylüyorsun ama bilmiyorum .Şimdiki Sevgilim le bundan dolayı ayrıldım hersey iyi gidiyordu .ne yapim bilemiyorum

Eğer aklına hala birbaşkası geliyorsa yanındakini sevmiyorsundur zaten.
İnsanları boşuna oyalaman eski sevgilinin sana yaptıkları kadar anlamsız birşey.
Bazen vazgeçmeyi bilmek gerekiyor.
2 eski sevgilinle de vedalaşman lazım bence. Ayrıl barış ilişkiler bir çok zaman kötü biter.
Kafanızda bitirin yeni ortamlara girin, yeni arkadaşlar edinince aklınıza gelmiycektir.
Yeni ayrıldığınız sevgiliniz çiviyi çiviyi söker mantığındaki çiviydi. Ona baktıkça da aklınıza eski sevgiliniz her daim geliyordur.

Değişip duzelmez mi hiç

düzelmez tabi ki canım bugüne kadar yapılan hersey bir ilk le baslar bir kereyle baslar ve devamıda oyle gelir..ki tecrübeyle sabit bir cok kişi var inan..ona hayatını mahfetmesi için ikinci bir sansı verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…