- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
- Konu Sahibi Superisi 2009
-
gri koltuklarla gösterdigin yeni aldigin duvar ünitesi icinmi bunlar
yani koltuk takımı ünite bide şimdi belli olmadığı için vitrin takımımda olucak ama eve yerleştikten sonra vitrinim uymazsa iptal edicem
anladim..ya hali isi bence söyle birsey eger esyalarin sadeyse hali abarti olabilir ama senin esyalarin zaten süslü püslü bence halini sade almalisin :)
canım biraz geç gördüm ama aynı benm kuzenminde seninkiler gibi renk farkı vardı aynı şekilde tül ekru fonlar siyah halıda düz ecru aldı ve inanılmaz hoş oldu aynı sennki gibi koltklar siyah mobilya ekru abanoz ve uyumlu alsa bukadar güzel olmazdı
merak ettim son halini. okuduğum kadarıyla halı seçimin güzel olmuştur ama fotoğrafını görebilir miyiz?
güle güle otur bu arada canım :)
Kızlar merhaba,
Kısmetse yaza evleneceğim ve nişanlımın bekar evi olduğundan eşyaları şimdiden aldık. Halıyı çok beğenerek aldım ama uyumlu oldumu karar veremiyorum. Fotoğraflarda ev biraz dağınık kusura bakmayın nişanlım şuanda evde oturduğundan temizlik işlerine vakit buldukça ben bakıyorum. Perdelerde geçici olarak takılmış perdeler. Ben turkuaz ya da cam mavisi düz perde almayı düşünüyorum. Salonda Tv nin altına da akvaryum koydum tabi onu beyaz lake ile çerçeveleteceğim yanına da çekmeceli küçük bir dolap belki.Sizlerinde fikrini öğrenmek istedim. Yorumlarınızı bekliyorumm...Eki Görüntüle 695237 Eki Görüntüle 695223
Yeniden Merhaba =)
Salonumun son halini paylaşıp yine fikir almak istedim. Bu fotoğraf perdelerimi taktırdıktan sonraki hali ancak kuşumun kafesi için bir ayaklık aldım akvaryumun üzerinde durmuyor. Oda da karar veremediğimakvaryumun üzerindeki boşluğa ne koyacağım. Duvar sticker düşündüm karar veremedim raf da olmaz gibime geliyor çok kararsızım. Bu arada fotonun arkasında görünmeyen kısımda tv dolabının malzemesinden masa takımım var. Güzel yorumlarınızı bekliyorumSevgiler...
Eki Görüntüle 1011973
Bir defalıkmıydı pekiCanım yorumun için teşekkür ederim. Alerjik astım benim kardeşimde de vardı ginseng adında bir şurup gibi bir şey içti ve geçti bilgin olsun.
Bir mekana uyumu en kolay halı ve duvar renklerinin değişimi getirir , perde ikinci aşama diye düşünüyorum çünkü benim istediklerim oldukça pahalı oluyor :)
cevap yazacak kimse yokmu konuyu yanlış yeremi açtım yoksa
çevremde bana yardımcı olacak kimse yok nolur bi fikir verin
merhaba size yardımcı olmaya çalışayım eşyalar size mi ait yoksa almayı düşünüdüğünüz eşyalar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?