Çok kararsızım,siz olsanız...

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.049
298
Herkese merhaba, çekişmeli boşanma davam var.Ogretmenim 3.5 yaşında oğlum var.Ex eş evliliği zehir ettiği gibi boşanma sürecinde de bir yandan işimle uğraşıyor,bir yandan ceza davası,akabinde manevî tazminat davası vs benimle uğraşıyor,cimere beni şikayet etmeler filan.Daha çok davalar açacak belli ki..Eşya davası,nafaka azaltma davası, belki velayet davası vs.Bosanmak istemiyorum başlığı altında beni esas kusurlu ilan edip yalancı şahitler ayarladı, yalanlar iftiralar atıyor.Gercekten yoruldum..

Yaşadığım ile evlilik nedeniyle geldim.Burada sıkılıyorum zaten,bir de bu yaptıkları yüzünden iyice soğudum.Tayin isteyip oğlumu da alıp gidesim geliyor.Temmuzda tayin vakti başlıyor.Cok az kaldi.Bir diyorum al oğlunu git ne hali varsa görsün.Bu defa oğluma kıyamıyorum.İki haftada bir baba ile görüşüyor ve zor bekliyor gitme zamanını.Ex in borçları var gitsek ayda iki kere gelemez.Ogluma haksızlık etmiş olur muyum ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Bu sene gitmezsem sonra zaten çocuğun aklı erince gelmek istemez kim bilir...
Onun eğitim hayatı, psikolojisi benim için çok önemli ama bu ilde mutlu değilim ve o ex ile muhatapligin azalması bana iyi gelir ama çocuk

Teşekkür ederim okuduğunuz için

Sizin çocuğunuzu düşündüğünüz kadar babası düşünmüyor . Yoksa insan çocuğunun annesine neden iftira atsın ki ?

Yerimde olsanız ne yapardınız demişsiniz.
Ben olsam tayin ister giderdim.

Evet çocuğunun geleceği bile umrunda olmayan ama çocuğa kendini sevdiren göstermelik bir baba.

Evet çocuğunun geleceği bile umrunda olmayan ama çocuğa kendini sevdiren göstermelik bir baba.
Ben her zaman önce annenin mutlu olması gerektiğine inanırım. Çünkü mutlu anne demek mutlu cocuk demek bana göre.

Nasıl mutlu ve huzurlu olacaksanız öyle yapın :)
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tonla borcu var ama avukata parayı acımadan veriyor. Nafaka azaltma davası açmak için avukata para veren birinin babalığını çok lazım bulmuyorum.
Diğer oğluna üç defadır nafaka azaltma davası açıyor bizimkine de açacaktır.Avukata para veriyor,beni de avukata para vermeye mecbur bırakiyor manevi tazminat davası açarak.

Ben her zaman önce annenin mutlu olması gerektiğine inanırım. Çünkü mutlu anne demek mutlu cocuk demek bana göre.

Nasıl mutlu be huzurlu olacaksanız öyle yapın :)
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Mutsuz ediyor,yoksa sadece sıkılmakla gitmezdim.Tek soru işaretim çocuk, çocukla boşanmak çok zormuş

Böyle bir baba ise o çocuk ilerde bunu fark ettiginde daha çok kırılacak bilemiyorum yani böyle durumda çocuk baba yokluğu çekmesin diye elimden geleni yaparım ama karşımdaki baba gibi baba adam gibi adam olursa hak ederse

Diğer oğluna üç defadır nafaka azaltma davası açıyor bizimkine de açacaktır.Avukata para veriyor,beni de avukata para vermeye mecbur bırakiyor manevi tazminat davası açarak.
Çok hayırlı biri olsa tertemiz boşanır, o paraları çoluk çocuğuna harcar. Ama hırsları çocuklarından kıymetli. Bu herifin yapacağı 2 gr babalık için bile sen uğraşıyorsun. Yapma , yoluna bak. Çocukta gözü olan adam fizandan gelir.

Mutsuz ediyor,yoksa sadece sıkılmakla gitmezdim.Tek soru işaretim çocuk, çocukla boşanmak çok zormuş
O zaman arkanıza bile bakmadan tayin isteyip gidin. Çocuğunu görmek isteyen baba avukat parası vereceğine , benzin parası verir çocuğunu yine gelir görmeye , yeter ki görmek istesin.

Doğru..

Giderdim galiba. Evet çocuğumuz herşeyden kıymetli ama bizlerde bu hayatı yaşıyoruz tabiki kendimizi de düşünmemiz gerek.

Sizi uzun vadede çok kötü etkileyecek bu çocuk için yine kötü birşey
Hem çocuğun büyüdükçe yakın olup keşfetmesindense uzak olmasını tercih ederim
Ama bunu kullanarak davada artı elde edermi hiç bir bilgim yok hukuksal boyutunu araştırdınız mı

Hangi davada velayet davası açarsa mı?
Eğer olası velayet davası için sormussaniz sadece il dışına çıkmam velayeti tehlikeye sokmuyormuş, çocuğa kötü muamele etmiyorsam,çocuk benimle kalmaya devam etmek istiyorsa sorun olmuyormuş

evet öyle.velayet de sorun olmaz

Tayin iste cocuguda al git bence

Boşanma davanız bittimi ?
Manevi tazminat davası açan biri bunu beni çocugumdan ayırıyor kötülük için kullanıyor diye kullanabilir mi birşey kazanabilirmi bunu merak ettim dava süreciniz tamamen bitse hiç durmayın derdim ama şimdi sağlam adım atmanız iyi olur avukat fikir verir veya emsal kararlar ne yapmış bakılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…