Yapmayın nolur... Az çok konularınızı okudum, size yaptıklarını düşünün ve üzülmeyin. Evladınız ile çok mutlu ve huzur dolu bir hayat sizin olsun Allah'ın izniyle.
Amin inşallah teşekkürler.İnsan yine de yaşadığı hayal kırıklığına üzülüyor,bir de çocuk hiç bir arada göremeyecek aile olamayacak,keşke böyle olmasaydı ama bizim sonumuz yoktu elbet bir gün bitecekti orası kesin.Zararin neresindensin dönsek kâr.
Boşanma lafı ağzına sakız olmuştu istediği oluyor ama şimdi niye bu kadar zoruna gitti cozemedim de zaten
Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz. Karşı taraf manipüle ediyor olabilir sizi o tavırlarıyla. Her çirkefliği yapmaktan geri kalmayıp, son celsede bu hareketler hiç hoş değil. Yolunuz açık ve aydınlık olsun. Deriiin bi nefes alıp yeni hayatınıza en güzel şekilde başlayın Allah'ın izniyle
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim bebeğim de 11 aylıktı ev ayırdığımızda baba demeye başlamıştı kapılarda karşılıyordu bacaklarına dolanıyordu. Ve tıpkı babası kim görse oha aynılar diyordu. O düşünmedi çocuğunu ben ne yapabilirim ki mesela. Benim tayin şansım yok gibi birşey. Bir de kurumum beni idare ediyor çünkü yılda 30 gün iznimden başka iznim yok 2 çocuğumun tüm sorumluluğu da bende. Sizin yerinizde olsam kesinlikle giderdim. Baba dediğin çocuğunun annesine güzel davranan aile bütünlüğünü koruyandır. 2 hafta da bir alanın babalığı kendinin olsun
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim bebeğim de 11 aylıktı ev ayırdığımızda baba demeye başlamıştı kapılarda karşılıyordu bacaklarına dolanıyordu. Ve tıpkı babası kim görse oha aynılar diyordu. O düşünmedi çocuğunu ben ne yapabilirim ki mesela. Benim tayin şansım yok gibi birşey. Bir de kurumum beni idare ediyor çünkü yılda 30 gün iznimden başka iznim yok 2 çocuğumun tüm sorumluluğu da bende. Sizin yerinizde olsam kesinlikle giderdim. Baba dediğin çocuğunun annesine güzel davranan aile bütünlüğünü koruyandır. 2 hafta da bir alanın babalığı kendinin olsun
Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz. Karşı taraf manipüle ediyor olabilir sizi o tavırlarıyla. Her çirkefliği yapmaktan geri kalmayıp, son celsede bu hareketler hiç hoş değil. Yolunuz açık ve aydınlık olsun. Deriiin bi nefes alıp yeni hayatınıza en güzel şekilde başlayın Allah'ın izniyle
Ben çocuğun babadan ayrılmasına karşıyım ama size huzur vermiyorsa gidin tabiki ileride çocuğu doldurmayada başlar büyük ihtimal.iki akrabam aynı anda boşandı birinin babası gayet güzel ilgilendi etti özel günlerde biraraya gelindi ama malesef öteki akrabam aynı şekilde yaşayamadı süreci.adam çekti gitti uzak biryere başka çocuklu bir kadınla evlendi onları okutuyor geçindiriyor kendi öz çocuğuyla ilgilenmiyor.çocuk uzun tatillerde gidiyor kendisi kalıyor.liseyi kazanamadı çocuk ben okutamam seni özelde sen artık büyüdün kendi başının çaresine bak diyor ve işin acı tarafı çocukta bu adamı haklı buluyor