- 20 Nisan 2007
- 4.059
- 10.463
- 733
- 45
İki dava da devam ediyor.İki davada da iddia ve delil süreleri bitti,yeni bir şey ortaya atamıyor.Boşanma davanız bittimi ?
Manevi tazminat davası açan biri bunu beni çocugumdan ayırıyor kötülük için kullanıyor diye kullanabilir mi birşey kazanabilirmi bunu merak ettim dava süreciniz tamamen bitse hiç durmayın derdim ama şimdi sağlam adım atmanız iyi olur avukat fikir verir veya emsal kararlar ne yapmış bakılabilir
İki dava da devam ediyor.İki davada da iddia ve delil süreleri bitti,yeni bir şey ortaya atamıyor.
Aminnnn.Cocuk hesap soracak olursa eğer dosyayı önüne koyduğumda okuyup anlayıp idrak edebileceği yaşlarını sağlıkla görmeyi diliyorum.Her yaptığını dosyaya koyuyorum,bunu meslekten atın tarzındaki cümleleriinin olduğu bütün evrakları daDiger konularınızda bu herifin bitmek bilmeyen psikolojik şiddeti ile dolu.
Elbette tayin istemelisiniz evladınız o herifin soludugu havayı bile soluması zarar verir ,ahlakı bozulur.
Annesine zarar veriyor daha kötüsü ne olabilir ki neyse daha kötü şeyler yazmıcam Allah bu adamı sizden ırak eylesin
Adam çocuğunu düşünse annesini meslekten atın demez. Siz kötü bir insan bile olsanız yapmaz bunu.Aminnnn.Cocuk hesap soracak olursa eğer dosyayı önüne koyduğumda okuyup anlayıp idrak edebileceği yaşlarını sağlıkla görmeyi diliyorum.Her yaptığını dosyaya koyuyorum,bunu meslekten atın tarzındaki cümleleriinin olduğu bütün evrakları da
Çocuğun yüzüne karşı onunla oynayan, zararlı zararsız demeden istediği abur cuburu oyuncağı alip şımartan bir baba fakat arka planda annesini parasız savunmasız bırakmak isteyen,direkt annesinin sağlığına kast eden bir babaO kadar şey yaşadınız, yaşıyorsunuz bu baba bozuntusu yüzünden, kendinizi nerede iyi hissedecekseniz orada yaşayın.
Gerçekten iyi, ilgili bir baba olsa neyse diyeceğim, öyle bir durumda olmadığına göre, yapmanız gereken belli.
Oğlunuza da haksızlık falan değil bu.
Bir insan bu kadar kötü olabilir mi,evet olabiliyormus dedirtiyor,böyle bir şey olsa demek mutlu olacak, çocuğun annesi olmasa açlıktan duvarları kemirirlerAdam çocuğunu düşünse annesini meslekten atın demez. Siz kötü bir insan bile olsanız yapmaz bunu.
Evet zaten bu gidişle anne diye bir şey kalmayacak.Tayin ister giderdim baba baba olsa gitmezdim ama baba faydasiz biri ve zarar veriyor cocugu düşünmüyor siz kendiniz düşünün
Haklısınız,bu süreçte bile davaları düşünmekten araştırmaktan çocuğa enerjim kalmıyorMutlu anne = mutlu çocuk. Tükenmiş bir anne hiçbir şey veremiyor çocuğuna gerginlikten başka.
Hiç düşünmem giderim. Bu kadar düşmanlık yapan birinin ekmeğine yağ sürmem. Çocuğunu da görmek istiyorsa adam olsun gelsin görsün. Çocuğum da çok görmek isterse yol parasını verip gelmesini teklif ederim.Herkese merhaba, çekişmeli boşanma davam var.Ogretmenim 3.5 yaşında oğlum var.Ex eş evliliği zehir ettiği gibi boşanma sürecinde de bir yandan işimle uğraşıyor,bir yandan ceza davası,akabinde manevî tazminat davası vs benimle uğraşıyor,cimere beni şikayet etmeler filan.Daha çok davalar açacak belli ki..Eşya davası,nafaka azaltma davası, belki velayet davası vs.Bosanmak istemiyorum başlığı altında beni esas kusurlu ilan edip yalancı şahitler ayarladı, yalanlar iftiralar atıyor.Gercekten yoruldum..
Yaşadığım ile evlilik nedeniyle geldim.Burada sıkılıyorum zaten,bir de bu yaptıkları yüzünden iyice soğudum.Tayin isteyip oğlumu da alıp gidesim geliyor.Temmuzda tayin vakti başlıyor.Cok az kaldi.Bir diyorum al oğlunu git ne hali varsa görsün.Bu defa oğluma kıyamıyorum.İki haftada bir baba ile görüşüyor ve zor bekliyor gitme zamanını.Ex in borçları var gitsek ayda iki kere gelemez.Ogluma haksızlık etmiş olur muyum ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Bu sene gitmezsem sonra zaten çocuğun aklı erince gelmek istemez kim bilir...
Onun eğitim hayatı, psikolojisi benim için çok önemli ama bu ilde mutlu değilim ve o ex ile muhatapligin azalması bana iyi gelir ama çocuk
Teşekkür ederim okuduğunuz için
Cuma günü duruşma evet,karşı tarafın üçüncü ve son yalancı tanığini dinleyeceğiz gelirse, bakalım meraktayim.Bu ay duruşmanız vardı, son durum nedir?
Haklısınız.Normalde burada düzenim iyi fakat onun rahatça gelip gitmesi bana artık batıyor,annem de yok seneye,çocuğu ben teslim edip teslim almak zorunda kalacağım sesini duymak pis suratını görmek bile istemezken..il değişikliği maddi manevi zorlayacak ama devamında sanırım daha iyi olacaktır.24 temmuzda başlıyormuş başvurularTayin iste ve git. Çevrene fazla bahsetme, kulağına gitmesin onun. Sen mutlu olmazsan mutlu bir çocuk yetiştiremezsin. Sen çocuğunu düşünürken onun maddi manevi sana açtığı davalar ilerleyen dönemde çocuğunun ne kadar yıpranacağının kanıtı. İki ayda bir mi görüyor onun sorunu, her hafta görüp çocuğu üzüp yıpratacağına, iki ayda bir görsün. Borcu mu çok, çocuğuna gelmek için tutumlu olmayı öğrenir. Esasında hepsi bir yana bunların hiçbiri senin sorunun değil. Seni ilgilendiren senin ve çocuğunun huzurlu, mutlu ve rahat yaşayabileceğiniz bir yerde yaşamanız. Bencil mi diyecek sana desin, insan olarak bencillik yapma hakkını kullan. İstediği kadar dava açsın, sen onun iddialarının aksini ispatlamak zorunda değilsin, o iddialarını delil ve tanıklarla ispatlamak zorunda. Hiçbişeyi takma kafana. Al çocuğunu git mutlu olacağınız yere.
Ah bu tanık dinleme süreci... Dilekçeler aşamasında yıprandıklarımız yetmiyor gibi, birde bunların yalanlarını çekiyoruz. Allah yardımcınız olsun. Hem davada, hem tayindeCuma günü duruşma evet,karşı tarafın üçüncü ve son yalancı tanığini dinleyeceğiz gelirse, bakalım meraktayim.
Gitmezdim...ne olursa olsun ne kadar haksızlık yapsa da size onun babası...göremeyecek bir tarafı hep eksik kalacakHerkese merhaba, çekişmeli boşanma davam var.Ogretmenim 3.5 yaşında oğlum var.Ex eş evliliği zehir ettiği gibi boşanma sürecinde de bir yandan işimle uğraşıyor,bir yandan ceza davası,akabinde manevî tazminat davası vs benimle uğraşıyor,cimere beni şikayet etmeler filan.Daha çok davalar açacak belli ki..Eşya davası,nafaka azaltma davası, belki velayet davası vs.Bosanmak istemiyorum başlığı altında beni esas kusurlu ilan edip yalancı şahitler ayarladı, yalanlar iftiralar atıyor.Gercekten yoruldum..
Yaşadığım ile evlilik nedeniyle geldim.Burada sıkılıyorum zaten,bir de bu yaptıkları yüzünden iyice soğudum.Tayin isteyip oğlumu da alıp gidesim geliyor.Temmuzda tayin vakti başlıyor.Cok az kaldi.Bir diyorum al oğlunu git ne hali varsa görsün.Bu defa oğluma kıyamıyorum.İki haftada bir baba ile görüşüyor ve zor bekliyor gitme zamanını.Ex in borçları var gitsek ayda iki kere gelemez.Ogluma haksızlık etmiş olur muyum ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Bu sene gitmezsem sonra zaten çocuğun aklı erince gelmek istemez kim bilir...
Onun eğitim hayatı, psikolojisi benim için çok önemli ama bu ilde mutlu değilim ve o ex ile muhatapligin azalması bana iyi gelir ama çocuk
Teşekkür ederim okuduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?