erkek arkadaşımla 5 yıllık birlikteliğimiz var ikimizde 30 yaşındayz. Ve evlenmek için hiçbir engelimiz yok, onun evlilik korkusu hariç :) Ailesiyle tanıştım ve beni seviyorlar. Bu 5 yıl boyunca çok ayrılıklar yaşadık fakat hiçbir zaman kopmadık. Kendisi evlenmeyi düşünmediğini söylüyordu, bu yüzden ben ayrıldığımda beni tamamen bırakmıyor, barışmak için arıyor , konuşmak istiyor , seviyorum diyor, her istediğimi yapıyor falan. Son 6 aydır birlikte değiliz kavga ettik fakat arada konuşuyoruz küs değiliz yinede ama hergün konuşmuyoruz belirsiz bir durum. En son 2 hafta önce bana bir konu hakkında konuşurken, ilk defa kendiliğinden en geç bu yaz evleneceğini söyledi fakat özellikle seninle diye belirtmedi. Ama hayatında biri olduğunu düşünmüyorum. Küçük bir yerde yaşıyoruz ve bütün arkadaşları herkes beni biliyor, yeni tanıştırdığı kişilere de kız arkadaşım die tanıştırıyor. Bu durumda ne yapmalıyım? En azından bu şekilde yaza kadar bekleyiim mi bir hareket olacak mı die yoksa umudu keseyim mi? :))