Çok kararsızım yardım lütfen:)

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
arkadaşlar merhaba yeni bir ilişkiye başladım ama annelerimiz babalarımız daha önceden tanışıyordu. eylülde sevgilimin doğum günü bende güzel birşey olsun istiyorum günlük hayatta gömlek giymeyi seven biri sizce bu gömlek güzel mi ? çok dert olabilecek birşey değil ama fikirlerinize ihtiyacım var. teşekkürler:KK28:

https://www.beymen.com/p_beymen-club-gomlek_145210

Daha yeni sevgili olmuşsunuz biraz daha romantik bir hediye olmalı bence biraz daha özel bişeyler

Puantiyeli gibi desenleri var yani her erkek giymeyebilir ben şahsen marjinal şeyleri sevdiğim için çok beğendim. Eşim giyse alırdım. Yani sevgilinin zevki spor ise alabilirsin bence. Ama düz renk alsan beğenme olasılığı artar. Rengi çok güzel, ten rengi beyazsa çok da yakışır.

Daha yeni sevgili olmuşsunuz biraz daha romantik bir hediye olmalı bence biraz daha özel bişeyler
Biraz birikmiş anımız falan olsa çok daha farklı şeyler yapabilirdim haklısınız ama nasıl biri daha tam tanımıyorum oyüzden böyle bişey düşündüm :KK64:

Puantiyeli gibi desenleri var yani her erkek giymeyebilir ben şahsen marjinal şeyleri sevdiğim için çok beğendim. Eşim giyse alırdım. Yani sevgilinin zevki spor ise alabilirsin bence. Ama düz renk alsan beğenme olasılığı artar. Rengi çok güzel, ten rengi beyazsa çok da yakışır.
Kendisi kumral açık tenli bende yakışacağını düşünüyorum günlük hayatta çok fazla gömlek giyen biri, krem rengi pantolonla gözümde canlandırdığımda çok güzel oldu birden valla :)

Bu kadar fit mi? :P Aynı duracaksa gömlek hoş bence.
Bu arada yeri gelmişken, göbekli adamlar slim fit giyinmesin diyorum.:KK45:

Mudo da çok güzel yazlık erkek gömlekleri var. Git kumaşları gör al derim ben.

Kendisi kumral açık tenli bende yakışacağını düşünüyorum günlük hayatta çok fazla gömlek giyen biri, krem rengi pantolonla gözümde canlandırdığımda çok güzel oldu birden valla :)

Ben de çok beğendim, zayıf biriyse de slim fit gömlek harika duruyor. Eşim zayıf ve bu tür gömlekler çok yakışır kendisine. Bir de kumralsa süper durur...

Bu kadar fit mi? :p Aynı duracaksa gömlek hoş bence.
Bu arada yeri gelmişken, göbekli adamlar slim fit giyinmesin diyorum.:KK45:

Mudo da çok güzel yazlık erkek gömlekleri var. Git kumaşları gör al derim ben.
Çok çok az göbek var ama göze batan birşey yok gibi:) oturduğum yerde Mudo yok o_O

Biraz birikmiş anımız falan olsa çok daha farklı şeyler yapabilirdim haklısınız ama nasıl biri daha tam tanımıyorum oyüzden böyle bişey düşündüm :KK64:
Birine özel hediye almak için anı biriktirmeye gerek yok ki cnm mesela Başbaşa hoş bir yemek organize et ve şu nostalji kutuları var insanı çocukluğuna götüren içinde çikolatalar oyuncaklar ama çocukluk yıllarınıza ait olan onlardan alabilirsin mesela. Her insan çocukluğuna dönmeyi sever

ben beğendim. ama imkan varsa yanında ufak romantik bişey daha alın. bu çok arkadaş hediyesi veya sonraki yıllar hediyesi gibi olur.

Birine özel hediye almak için anı biriktirmeye gerek yok ki cnm mesela Başbaşa hoş bir yemek organize et ve şu nostalji kutuları var insanı çocukluğuna götüren içinde çikolatalar oyuncaklar ama çocukluk yıllarınıza ait olan onlardan alabilirsin mesela. Her insan çocukluğuna dönmeyi sever
Ortak arkadaşımız çok fazla onlarla konuştum o akşam beraber yemek yenicekmiş o yüzden yemek fikrini eledim, o kutulardan alsam hafif kalmaz mı biraz :KK17:

Yada mesela ne iş yapıyor masasına daima seni hatırlatacak bişey alabilirsin. Bi site var orda hoş hediyelik şeyler var Çiçek sepeti diye atatırsan çıkar.

Ortak arkadaşımız çok fazla onlarla konuştum o akşam beraber yemek yenicekmiş o yüzden yemek fikrini eledim, o kutulardan alsam hafif kalmaz mı biraz :KK17:
Hayır tabi ki de hediye pahalı değil özel olmalıdır. İnsan gördü mü o an onu ordan almalıdır yada uzun vadede hep gözünün önünde olmalıdır. Bence tabi

Yada mesela ne iş yapıyor masasına daima seni hatırlatacak bişey alabilirsin. Bi site var orda hoş hediyelik şeyler var Çiçek sepeti diye atatırsan çıkar.
İnşaat sektöründe çalışıyo ofiste sürekli ama doğum günü bayrama denk geliyo çiçek sepetinden bişey alsam ofisede yollayamam ay napıcam ben :silah:

Bence senin dediğin romantik şeyler ilişkinin ileri boyutunda güzel. Ama çocuk romantik biriyse.

Şahsım adına biri bana çikolata, güzel sözlerin olduğu kutu ve romantik bir yemek ayarlayacağına böyle şık ve kaliteli gömlek alsa daha mutlu olurdum, evet kabul romantik biri değilim ve böyle şeyler beni mutlu etmek yerine afakan basıyor :KK53: Allah'tan eşim romantik değil ve böyle şeyler yapmaz. Eğer çocuk da romantik değilse ters tepebilir.

Bence senin dediğin romantik şeyler ilişkinin ileri boyutunda güzel. Ama çocuk romantik biriyse.

Şahsım adına biri bana çikolata, güzel sözlerin olduğu kutu ve romantik bir yemek ayarlayacağına böyle şık ve kaliteli gömlek alsa daha mutlu olurdum, evet kabul romantik biri değilim ve böyle şeyler beni mutlu etmek yerine afakan basıyor :KK53: Eğer çocuk da romantik değilse ters tepebilir.
İşte bende oyüzden öyle fazla romantik birşeyi düşünmedim, kendisi başak burcu duygularıyla değil de daha çok mantığıyla hareket ediyor ve işi gereği hergün gömlek giyiyor dedim bari bi faydam olsun :-)

Şahsım adına biri bana çikolata, güzel sözlerin olduğu kutu ve romantik bir yemek ayarlayacağına böyle şık ve kaliteli gömlek alsa daha mutlu olurdum, evet kabul romantik biri değilim ve böyle şeyler beni mutlu etmek yerine afakan basıyor :KK53: Allah'tan eşim romantik değil ve böyle şeyler yapmaz. Eğer çocuk da romantik değilse ters tepebilir.
Ruhsuz :cry: içimde ki bütün romantiği öldürdün oysa bugün hormonlarım çok romantikti :63:

İşte bende oyüzden öyle fazla romantik birşeyi düşünmedim, kendisi başak burcu duygularıyla değil de daha çok mantığıyla hareket ediyor ve işi gereği hergün gömlek giyiyor dedim bari bi faydam olsun :-)
Benim koca balık burcu olunca hediye seçmek daha kolay oluyor tabi Başak erkekten sevgili mi yapılır kız ömrünü çürütür senin gerçi senin yapında önemli mesela ben teraziyim hayatta çekemem Başak erkeğini :KK47: bide bak o sitede isme özel kartvizitlikler falan var öyle bişeylerde olabilir gömlek ne bileyim Ada'mın tonla gömleği vardır sen sevgilisin az özel ol

Back
X