• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kararsizim :/

ozellikle altigini cizdigim yerde okadar iyi ozetlemissin ki durumu baskada diyecek bisey bulamaiyorum
cunku aklimdan tam olarak bunlar geciyor yoksa icimde bisye kopmadi yani
hatta uzerimden sanki bi yuk kalkti bugun daha rahattim cok zor oldu kaarar vermem
ama en sonunda verdim kararimi
tek dilegim insallag verdigim karardan ilerde pismanlik duymam
bu arada zaman ayripi okudugun icin tesekkur ederim (:

rica ederim tatlim. yardimci olabildiysem sana ne mutlu bana. dedigim gibi aynilarini bende yasadigim icin anliyorum seni. insan birinden medet umuyor birilerinden yardim bekliyor sanki birilerinden cesaret bekliyor. kararsiz caresiz insan cok kötü hissediyor. bak karar verince rahatlamissin. simdi bile üzerimden bir yük kalkti diyosan bence dogru karari vermissin. bende ondan ayrildigimda aynen senin gibi dedim. oh bee.sirtimda dag varmista sanki kurtlumusum gibi hissettim. ve icim hic acimadi bile. sadece kurtuldugum icin sevinmistim. rahatlamistim. dilerim mutlu olursun.

ailen degil sen evleniceksin
o yüzden ailenin degil kendi duygularin dogrultusunda hareket etmelisin..

evet bi bakimdan oyle aslinda benim icin farketmez gorucu usulu olmus bilmm nasil olmus ama onemli olan arada bir HIS yok ona karsi bisey hissetmiyorum
tesekkur ederim

ona karşı bişey hissetmemen gayet normal.. çünkü ilk kez görüyosun...
Ailene bi kez daha görmek istediğini söyle..Farklı bi yerde buluşun. Sanırım ailen ısrar edince böyle tepki verdin :))

ailen degil sen evleniceksin
o yüzden ailenin degil kendi duygularin dogrultusunda hareket etmelisin..
evet canim aynen oyle yaptim bende

ona karşı bişey hissetmemen gayet normal.. çünkü ilk kez görüyosun...
Ailene bi kez daha görmek istediğini söyle..Farklı bi yerde buluşun. Sanırım ailen ısrar edince böyle tepki verdin :))

belkide haklisin ama artik olan oldu ve ben reddetim.
umarim dogru bi karar vermisimdir

ya bu zamanla alışırsın lafı beni elektriklendiriyor epey...
yanlış anlama ailene laf etmek istemem ama toplum olarak tecavüzzcüsüyle evlendirilen kadınlara bile "zamanla seversin" demeyi akıl sanan yapıdayız.
valla açık açık yazayım cinsel çekim önemli hem de düşündüğünden daha çok.
anladığım kadarıyla adam seni ateşlememiş, makul ve makbul pek çok özelliğine rağmen esas tıkanma noktan bu, benim anladığım.
eğer sırf kafana yattığı için evlilik gibi önemli bir kararı alırsan kafanı duvarlara vurursun ileride.
hissetmek lazım, çekim olması lazım, lazım da lazım...iyi düşün sağlıklı karar ver.
sevgilerimle

Canım yasın kac? ben sana sunu söleim nasipse zatn sen hayır diemezsn bence..Allah hayırlar wersin..Acele karar werme 1 2 kez konusmana bakılırsa hemen mükemmel eş adayı demişssin belki öle ama belkide tam tersi birde su var önce begenmezsn sonra sempatkliği herseyn önüne geceblir bencede acele karar werme biraz sans ver tanı...

Back
X