Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sevgilim de öyleydi. Fazla kıskançtı. Arkadaşlarımla gezdiğim zaman bile huzursuz olurdu. Sonra bi gün kavga ettik. Böyle giderse ayrılıcaz çünkü bana haksızlık ediyosun dedim. Pişman oldu ve pek karışmamaya başladı. Öyle ki bikini giymeme bile razı artık :)) Bence size de böyle bi kavga lazım. Seni kaybediceğini hissetmeli.
kısıtlıyo derken ? bak canım arkadaşlık devresinde erkekte kızda kendini gösterir fakat sevgi oldugu için görmessin görmek istemezsinevlendiğinde görürsün dünya kac bucak
bence sende biliyosun ama unutamamaktan korkuyosun en güzel kararı sen verirsin
![]()
kac defa tartıstık canım kac defa ayrıldık facebook yüzünden kıyafet yüzünden olmuyo yani kabullenemiyo çok maço..bazen bensiz yapamıyo gibi bazende olmasamda olur gibi davranıyo
Bunun bi orta yolu olmalı ama![]()
olmuo canım napcam bilmiyorum ayrılırsak ve o biriyle evlenirse bunu kaldırır mıyım bilmiyorum ama böle ömürde gecmez biliorum
2 senedir bi ilişkim var ilk sevgilim ve ben 23 yaşındayım beni çok kısıtlıyo gelemiyorum ama onu çokda seviyorum napmalıyım en ufacık şeyi büyütüyo hep kendi istekleri olsun istiyo napmalıyım yardım(
İlişki uzun sürdügü ve ilk sevgilin oldugu için bir yerden sonra sevgilin aşırı bir şekilde seni sahiplenmiş olabilir ama bu seni kısıtlamaya hakkı oldugu anlamına gelmiyor. Hiçbir erkek "sensiz asla yaşayamam" duygusunu vermek istemez bir kadına. Ki maço diyorsun, o da "kılıbık erkek" durumuna düşmemek için sensiz de yaşarım ben diyordur ama 2 senedir süren bir ilişkiyi kolay kolay bitirmek istediğini sanmıyorum. Bana kalırsa benden ayrılır, beni terk eder diye korkma. Onun istediklerini yapman, sevgilinin isteklerini sonlandırmaz aksine onun daha fazla şey istemesine sebep olur. Bence tartışma boyutunda olmasa bile yapmak istediğin şeylerin arkasında dur, bir ayrılık yaşarsanız bile ilk sen arama, beni aramazsa ne yaparım ben diye de korkma, bence her erkek bu kadar sahiplendiği kadını eninde sonunda özler ve arar.
çok tsk ederim aynen dediğin gibi yapıo ben sensiz yasarım modunda evet onun istediklerini yaptıkça daha çok sey istiyor ve kabalasıyor haklısın artık beni istemediğini ayrılık istediğini düsünüyorum ayrılsam mı karar veremiyorum ama bence benden ve kavgalarımızdan sogudu
En sevmediğim erkek tipi kıskanç erkektir, bu yüzden uzun süreli ilişkimi bitirdim iyi ki de bitirmişim yoksa eşimle evlenemezdim.
canım çok tsk ederim denicem inş.işe yarar çok saol zamanını ayırıp derdime ortak olduğun için..Benden ve kavgalarımızdan sogudu diye kendine güvenini kaybetme bence. Sağlıklı bir ilişki yaşaman için kendine güvenini kaybetmemen lazım. Bana kalırsa asıl seni bu kadar kısıtlayan ve bu yüzden seninle kavga eden bir erkeğin kendine güveni yoktur. Seni kaybetmekten korkmasa en küçük meseleden kavga çıkarmaz diye düşünüyorum. Dediğim gibi bana kalırsa yapmak istediklerinin arkasında dur. Sonuçta aynı kısıtlamaları sen ona uygulamıyorsun. Dediklerini yapmazsam benden ayrılır diye düşünme bana kalırsa, seni sonuna kadar anlayabiliyorum. Benimde sevgilim her istediği anında olsun istiyor, hayır diyince sinirleniyor çocuk gibi küsüyor bazen ama ben onu aramayınca eninde sonunda arayan o oluyor. Seni sevdiğini düşünüyorsan ve başka ciddi bir sorun yoksa bence kararlarının arkasında dur. Seni kaybetme korkusu yaşarsa, biraz daha anlayışlı olur diye düşünüyorum. İnşallah halledersiniz canım aranızda ki sorunları.![]()
Evet çok haklısın. Evlendiğiniz zaman daha da maçolaşır hayat zehir olur![]()
bence ayrıl gitsin sana erkek mi yok ya yaşın kaç daha sana şimdiden böyle yapan 2 gün sonra evlen evden bile çıkartmaz herşeyi sorun ediyomş baksana
evlendikten sonra pişman olma sakın iyi düşün iyi karar ver cnm...
kıskanç bi erkek zor gerçekten ama her erkek aynı olmuyo mesela bazıları evlenince daha da rahatlıyo bazısı daha beter hale gelebiliyo ailesini tanıyo musun nasıl bi aile yapısı var senin kafa yapına uygun mu o da önemli bi faktör bence
benim eşimde evlenmeden önce çok kıskançtı şimdi eskisi kadar karışmıyo kıyafetime filan vs... hatta bazen beni şaşırtıyo asla giydirmez dediğim şeyleri kendisi alıyo bana tabi ki herşey sınırında ya da önceden onsuz rahat dışarı çıkamazdım türlü senaryolar yazar 100 kere arardı şimdi kendisi diyo biraz sıkılsam evde çık arkadaşınla dışarı der ya da arkadaşına oturmaya git diye fikir verir kendisi genelde h.sonu çalıştığı için