• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım

18 yaşındayım ben anneme çok bağlı biriyim ama son 2 senede annemden o kadar soğudum ki annem 2 sene öncesine kadar beni çok severdi bi hatam olmadığı halde 2sene içersinde ben sürekli dayak yedim beni kaçma noktasına getirende bu

Geçmiş olsun canım, durumuna çok üzüldüm. Daha önceleri arkadaş gibiyken son iki senedir dayak yedim demişssin, son iki senede aranızda ne değişti ki annenle ? Çok enteresan. Umarım çok fazla canını yakmamıştır, peki dayağın sebebi neydi ?

Oyle hemen degisme olmaz zaten.sen annenin yaninda dur okulunu oku.erkek arkadas vs neler oluyor duyuyoruz.senin hayatin bir erkegin ya da annenin degil senin hayatin.mis gibide meslegin var ahcisin.kendini ilerlet otellerde falan is bulursun kariyerin parlak olur.kimler gelir karsina daha bitanem bu yasta evlilik neymis yahu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben evlenme derdinde değilim o konuda yanlış anlaşılma olmasın ben sadece biraz olsun huzur istiyorum hayatımda ama malesef mahveden çok oluyor

Back
X