Bak canim nolursun yazdiklarimi sindirerek oku annem yeni evlilik yapti diyorsun bak bu kadin 18 yildir yanliz bu ne demek farkindasin dimi simdiden hesap etsene kuzum erkek arkadasinla ayrildin diyelim 18 yil kimse yok!bu nasil kotu bir durum bir dusunsene o yuzden bu konuda bence anneyi yargilamayalim istersen.tatil konuna gelince bak 23 olmama surda 2 ay kaldi bak sana yemin ediyorum gunubirlik bile denize gitmek icin hala ailemden izin aliyorum cunku onlara bagliyim,onlarla yasiyorum.ama ben cikipta onlara desem ki size ne ben 2 universite bitirmisim gelmisim 23 yasina beni varya kapinin onune koyarlar iyi oyleyse git kendin yasa diye.
Erkek arkadasinin doldurusuna asla gelme bende yaptim zamaninda bu hatalari bende annemle kavga eder gunlerce kus kalirdim evden gitmek isterdim her kavgada toplardim valizimi ama simdi canim gidiyor anneme onun bir yuzu asilsa hayatim karariyor oksurse basi agrisi Allah sanki o an canimi aliyor.demem o ki guzel kardesim yapma su fevriligi birak annene sert cikislar yapma birgun deki ona gel senle disarda bir cay icelim ben ismarliyim de al karsina onu ne kadar cok sevdigini ama cok uzuldugunu bazi sorunlarinin oldugunu anlat ama sakince bak gor isler nasil yoluna giricek anne yuregi pamuk gibidir sarar sarmalar inan bana...
Ve son olarak erkek arkadas konusunda anneler ne derse haklidir iyi degil dedigi kim vardiysa bu gune kadar beni uzdu bu konudada pismanligim buyuktur soylemeden gecemicem.o evden sakin gitme ablacim koca evi annenin evinden bin beterdir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.