çok karasızım

misketim

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
1
0
16
İstanbul
Merhaba, forumda yeniyim. Bir şey paylaşmak istiyorum. 22 yasındayım, erkek arkadaşım 24 yaşında. 2,5 senedir birlikteyiz, çıkmaya basladıktan 6 ay sonra biz evlenicez demeye başladık ve o yolda ilerliyoruz. Ara sıra tartışsak da ilişkimiz iyi gidiyor. Ailesi, teyzesi, vb herkes beni tanıyor, onlarda da kalmışlığım var, hatta annesi bana gelinim diyor şimdiden. Benim annem-babam hariç teyzelerimin hepsi biliyor, tanıştırdım. Annem bu konularda pek konuşmayı sevmez.

Her neyse konuya geleyim. Beraber kaldığımızda cinsellik olarak bazı seyler yasadık evet ama o olayı yapmadık cok istesekte hep tuttuk kendimizi. Yaşadığımız şeyler çok masum şeyler oldu aşkın etkisiyle. O da beni hiç bir zaman zorlamadı bu konuda hep rahat bıraktı. Ben seninle evlenmek istiyorum, pişman olmanı istemiyorum, 5 sene sonra da evlensek 5 sene beklerim seni der hep. Ama bi erkek olarak beni arzuladığını da belirtir zaman zaman. Daha önce ikimizde hiç cinsel deneyim yaşamadık bu arada.

Ben de hep evlenmeden asla yapmam derdim ama son zamanlarda şöyle düşünmeye basladım: Ben dogru kişiyi bulduguma inanıyorum, evlenmeyi beklememe ne gerek var? 5 yıl sonra evlendiğimde keşke daha önceden yapsaymışız, o günlerin tadını çıkarsaymışız diye düşünmek istemiyorum. Son olarak, allah korusun ama diyelimki ayrıldık, neden yaptım diye pişman olmam gibi geliyo, çünkü beni gerçekten seven ve mutlu eden biriyle ve tamamen kendi isteğimle yapmış olucam.

Yanlış mı düşünüyorum acaba?

yanlış düşünüyorsun..

5 yıl sonra evlendiğinde pisman olurum diye düşünüyorsun da
Diğer tarafa gittiğimde pisman olur muyum diye de düşünmüyor olman şaşırtıcı
Neyse fetva vermek benim isim degil

pişman olup olmayacagını ancak zaman gösterir ama ben olsam bu hatayı yapmazdım, çünkü ayrılıp bu sefer gercekten tam evlenebilecegın biri karşına çıkıp, sırf bakire değil diye senden vazgecerse, o zaman buraya gelip dert yanmanı istemem...sonuç olarak ülkemizde bekaret hala önemini koruyor, kim ne derse desin... hem evlenince telafi edersiniz merak etme

neden yaptım diye pişman olmam gibi geliyo demişsin.pişman olabilirsin.seni seven insan bigün seni aldatırsa, hiç haketmediğin şeyler yaşar ve adice terkedilirsen kafanı vuracak duvar bulamazsın.hayatta inan ki kimin ne olacağı hiçbi zaman belli olmaz.gün gelir yıllardır tanıdığım sandığın insanın öyle bi yüzünü görürsün feleğin şaşar.

hemde çok yanlış düşünüyorsun yoksa sen birlikte oldun da kendini mi rahatlamaya çalışıyorsun inşallah olmamışındır çok yanlışş...

Böyle konular artık klasikleşti kk da.
Aynı konular dönüp duruyor
Kendi kafanızda kurduğunuz, inandığınız şeyleri buraya onaylatmaya geliyorsunuz
Acaba biz yapma 5 sene bekle desek bekleyecek misiniz?

insanoğludur diye bir tabir vardır ya..
evet sevgilin için de öyle
neticede o erkek ve ilişkiden sonra değişen erkek çok oluyor. okuyoruz,görüyoruz..
hiç yapmaz denen insanlar yapıyor bunu.

çiğ süt emmek işte
bence yapma
her şey zamanında güzeldir

düşüncelerin oldukça masum görunuyor ama erkekler genelde bukadar masum düşünmuyor kadınlar sonradan madur oluyor çünkü erkekler elde ettıklerı zmaan çabuk vazgeçiyorlar

Kesinlikle yanlış düşünüyorsun canım ama tabii bu senin bakireliği önemseyip önemsemen durumuna kalmış.
Şuan öyle bir devirdeyiz ki çoğu aileler bakireliği önemsemiyor ama o kadar önemliki..
Ben senden 2 yaş küçüğüm 20 yaşındayım ve bence bir genç kızın en güzel çeyizi bekaretidir.
Forumda o kadar şey okudum ki bende pek eski sayılmam ama birebir yaşayan insanları görünce çok etkilendim.
Doğru insanı buldum diyorsun bırakmayacağını nerden biliyorsun? Kimseye o kadar fazla güvenme tatlım. Erkek bu.
Aklını basına topla bence.. Doğru yolu bulacağına inanıyorum :)

Evet yanlış düşünüyorsun.
Emin ol buğünlerindede tadını cıkaracağın bircok şey var.
Yani kısacası 'yapmadanda 'tadını çıkartabilirsin.

Bir kere erkekler cinsellik yasadiklari sevgililerine baska bir gözle bakmaya basliyorlar. Türk erkegi icin konusuyorum: Ilk önce cok sevinsede, seni cok sevsede, zamanla aliskanlik haline gelecek ve etrafindaki duyduklariyla, sezdikleriylede kafasina "Iyi bir kiz olsaydi zaten bekaretini bana vermezdi, ben suclu degilim, onu zorlamadim, onun sorumlulugunu alamam, o yoluna ben yoluma" diyebilir.

Diyelimki demedi. Evlendiniz. Ilk (kaynana-akraba-arkadas vs) kavganizda "Sende cok mu iyi birseysin, onu bunu bana kötülüyorsun ama sende az haltlar yemedin benlen evlenmeden önce" diyebilir.

Veya diyelim bekaretin gitti ama siz mutlu mesut devam ediyorsunuz iliskinize. Sonra olduya, bir sebepten dolayi ayri kaldiniz, diyelim o askere gitmeye mecbur kaldi, is geregi sen veya o bir kac hafta görüsemediniz, tatile gittiniz ailelerinizle ve olduya bir kiskanclik krizi yasadi...hemen aklinda "Zaten kiz degil, beraber olmustur baskasiyla" gelebilir.

Diyelimki hayir o senin ömür boyu sevecek, herzaman sana adil davranacak, hicbirzaman kalbini kirmayacak, seni asla aldatmiyacak, seni asla terk etmiyecek, senden asla bikmayacak, sikayet etmiyecek, basina kalkmiycak....peki....

hadi yarin ölürse?

Evli olsaniz dul kalmis olursun normal olur, ama sevgilin ölürse, herkes senin bekaretinin yerinde olmasini bekler, evlenecegin insanda muhtemelen. Veya evlenecegin insanin ailesi buna önem verebilir, kimimizin gelecekte ne olacagi belli olmaz.

Son düzenleme:

bunların hepsi doğru.hadi en iyi ihtimal her şeyi bi kenara bıraksak oğlana hiçbişey olmasa belki kendisi 1 sene sonra bu oğlanla evlenmeyi kendi istemeyecek.hislerinin aynı kalacağının garantisini kim verebilir?

herşey bukadar basıtleştımı.....hıçmı onemı yok bazı şeylerın....beyaz gelınlığın....kırmızı kuşağın....ve en onemlısı nikahlı eşinle bırlıkte gecıreceğin ilk gecenın...hiç onemı yok mu.... bu kadar basıtleştırmeyın o ozel anı....yazık artık bazı değerler ne kadar cabuk kaybedılıyo. nereye gıdıyoruz yazık çok yazık

ilerde pişman olmucaksan yaşayabilirsin..5 yıl var 5 yıl sonra bu adamla olucaksın diyede birşey yok kimler geldi geçti ayrıldı ne aşklar bitti..sonuçta sevdigin adamla yaşıcaksın bunu ilerde hayatında olucak erkek c... degilse seni seviyorsa bunu problem etmez zaten..

Yapıpda sonra burdaki bir kac arkadaş gibi pişman olacaksın.
sanki onlar aşklarından emin degildi, guvenmiyorlardi, bir senmi güvenip inandığını sanıyorsun, ayrıca imam nikahı kiymadan günah olduğunu algilamiyormusun?

emin ol, o erkek seni terkeder

peki bi ara erkek arkadaşına bi zarf at bakalım.ben bakire değilim onun için senle ilişki yaşayamıyorum bakire olmadığımı anlayınca beni terketmenden korktum de bakalım ne dicek ona göre karar verirsin.terkedilmeyeceğine garantin varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…