çok karasızım

Gelecekte pisman olacagin hicbir seyi yapma.Pisman olmam diyorsun ama bunun garantisini kimse veremez.Forumda acilmis bir suru benzer konular var istersen acilan konulara bir goz at.

evet yanLış düşünüüOsun ve saçma düşünüOsun.. bak 3 sene sonra bu konunu Oku bunu ben mi yazdım dersin. o insanl evleneceğin ne maLum.. ayrıca ayrıldık hadi pişman olmam gibi geliyor diosun seni aldattı ve çok üzdü misal sen bu insandan nefret ettin... bu arada seni çok swwen temiz bi insan çıktı ama sen temiz değilsin? birde böyle bak istersen hepsini geç zinaa yaa günah

yaşayanların başa göğe ermedi senin kide ermeyecek emin ol..böyle saçma bi olaya girme..

ya aklınız başınızda arkadaşım,aslında doğruyu yanlışı sizde biliyosunuz.neden illa kendini kandırmak için burada destek ararsınız anlamıyorum..vicdanına sor o söyler sana doğruyu..hislerine değil.

Foruma gir ve tek tek bak bakalım benzer konulara böyle bir şeyi yapanlardan hangisi memnun?

Birlikteliğin ana teması cinsellik değil..!

Hayatta kimseye güvenmeyeceksin, beşerdir şaşar...

Farzet ki çok güvenilir bundan %100 eminsin.

Allah korusun ya ölürse?

O zaman ne yapacaksın? Karşına çıkacak insana ne diyeceksin?

Bu sebepten terkedilirsen yaşayan ölüden farkın olmaz..

Yanlış düşünüyorsun...

Şuan için seni seven ve mutlu eden biri..
Ya gelecek için böyle düşünmene garanti var mı?

Çünkü burada inanmıştım, güvenmiştim, mutluyduk, çok aşıktık falan yazan o kadar çok ki..ve sonunda keşke..
yanlış düşünüyorsun..

Ben yap deyip kimsenin günahına giremem ve cinsellik yaşadığınızda bunu önce kabullenme durumun olacak sonra korunsanız da hamile miyim değil miyim diye düşüneceksin her ay sıkıntı çekeceksin. Bırak bence masum kalsın ilişkiniz. Şu hayatta hiçbişeyin garantisi yok. Hata ardından hataları getirebilir. 2 buçuk yıl beklemişsiniz o günü evliliğe saklayın bence. Kesinlikle böyle bişey yapmamak her yönden çok daha iyi olacak.
Ayrıca diyelim bişey oldu ayrıldınız karşınıza çıkan erkeğe bunu söyliyim mi söylemiyim mi diye düşünceksiniz. Bunu duyan kişiyle de belki beraber olacaksınız. Yani bu durumun artı bir yönü yok.

Son düzenleme:

Evet yanlıs dusunuyorsun nekadar seversen sev hayat ve ınsanlar cok acımasız gun gelır sevgın bıter bırseyler olur baskasını seversın ve o ınsan senın sadece ona aıt olmanı ıster kendını kotu hıssedersersın. turkıyede kadın olmak cok zor gercekten bu toplumda olup bunu yaptıgın ıcın pısman olursun. evlılıgı bekle ozel olsun anlamı olsun oncesınde yapma derım ben sana ...

malesef basta etmeselerde sonradan cok edenler var goles cugum.. degmıyor erkekler boyle bır hata yapmasın evlenmedenn ona soyadını veren bu bırlıktelıgı hakedendır.

yanlış düşünüyorsun..

alıntıladığım bütün arkadaşlara sonuna dek katılıyorum..
devir değişiyo,düşünceler,türk kurallarımız herşey başka yöne kayıyor..
yazık..!
kararsız kalmak bile acı..!

beraberliğinizin garantisi mi var?
şu an her şey yolunda diye hep öyle mi devam edecek?
ya da hayatın karşınıza neler çıkaracağını nerden biliyosun?
herşeyi geç,Allah korusun tabi ama "şanslısın" nickli arkadaşın söylediği gibi ya ölürse?o zaman napıcaksın?
ilerde karşına çıkacak başka bi erkeğe ya da ailene hepsinden önce kendine,Allah'a nasıl hesap vereceksin?

kesinlikle yanlış düşünüyorsun!!!

mahremiyetini evlenince yaşaman senin için daha iyi olur. ilerde pişman olmamak için...

bu hayatta hiç bir şeyin garantisi yok,,,

diyelimki onunla evlenmeden mahremiyetini yaşadın ve sonra evlendin... inan yaşlandığında bile keşke evlendikten sonra olsaydı diye pişman olursun...

herşeyin gönlünce olması dileğiyle...

Bir gün bir adama ezilerek sana bir şey söylemem lazım dediginde senin için aklından geçenleri bilsen zaten bu konuyu acmazdin.
Ben bu konularda kimseye karışmam ne yapana karşıyim nede yapmayana...
diyorsan ben hiç bir erkeğe açıklama yapmam ne düşünür umrumda değil zina olarakta görmuyorum geç bile kalmissin.

ayy insanın tek derdi bu olsa keşke ben evlenince bile nasıl yapacam o işi diye düşünürken..
az bi gizem kalsın evliliğe de her şeyinizi sermeyin elin adamlarına

e evliliğe doğru gidiyoruz demişsin azıcık bekleyin canım illa ekşınlı mı olması lazım

Bir gün bir adama ezilerek sana bir şey söylemem lazım dediginde senin için aklından geçenleri bilsen zaten bu konuyu acmazdin.
Ben bu konularda kimseye karışmam ne yapana karşıyim nede yapmayana...
diyorsan ben hiç bir erkeğe açıklama yapmam ne düşünür umrumda değil zina olarakta görmuyorum geç bile kalmissin.

seven insan evlenene kadar bekler ...bana göre evlenmeden önce cinselliğin yaşanması doğru değil ...toplumumuzda bekaret kavramı çok önemli ...hem evlenmeden önce kimseyle beraber yaşamadan önce o insanı iyi tanıyamazsın belki düşündüğünün tam tersidir...insanlar özellikle erkekler kişiliklerini saklarlar... kimseye güvenme derim ben ...

sakın yapma, şu an ki dugyularla pişman olmam diyorsun ama
hayat insana ne tokatlar atıyor,
madem sevgilin anlayışlı, 5 sene olsa beklerim diyor, sen ne diye acele ediyorsun?
evlendiğinizde de yaşayacağınız heycanlar kalsın,sabret.

Sen çok masumca düşünüyor olabilirsin ama karşındaki bir erkek ve cinsellik ne yazıkki çok çok hassas bir konu. Evlenememek ihtimali değil de evlendikten sonra bir kavga anında bunları hatırlatma ihtimali korkutmalı bence seni. Ben açıkçası doğru bulmuyorum evlenmeden önce birlikte olmayı ama kimseyi yargılamadım, yargılamam da. Ama güvendiğine pişman olan o kadar çok arkadaşım oldu ki... İnşallah evlenir de bir kız evladın olursa anlarsın söyleyeceklerimi. Benim kız çocuk annesi arkadaşıma eşi bir kavga anında "sen de evlenmeden önce benimle birlikte oldun neticede, çocuğu yetiştirirken sana mı güveneceğim." tarzı bir cümle kurmuştu. Bu tarz yaklaşımlar beni daha çok korkutur açıkçası. Benim erkek arkadaşım yapmaz deme. Dünyanın en kibar ve anlayışlı erkeği bile olabilir ama sinir anında söyleyeceklerini hayal dahi edemezsin.

Bir büyüğün olarak sana tavsiyem,seni bu kadar masum sevip bekleyen birini bulmuşken zamanı gelinceye kadar sabretmen.herşey günü geldiğinde daha güzeldir.yaşınız daha genç bazı şeyleri erken yaşarsanız ilişkiniz cabuk yıpranır..aynı heyecanla devam etmesini istıyorsan sakın ama sakın yapma böyle birşeyi..yarınımızın garantisi yok,ona güvenmen cok güzel birşey ama zamanın ne getıreceğini bilemeyiz.bugün canımız olan yarın el olabiliyor..iyi düşün mantıgını kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…