Çok karısan çevre

Tamam

özgürlük, ama herkes için
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
13.897
51.252
548
27
Kızlar dümdüz dalıyorum.

Benim çevre arkadaş akraba vs ne derseniz böyle her konuda hadsizce yorum yapma hakkı buluyorlar kendilerinde, bu durumdan aşırı sıkıldım, bu benim yüzümden mi onu da bilmiyorum, genel olarak karısma istekleri var.
Bazıları akraba yine mesafe koyabiliyorum, ama bazen de benim istikrarsızlığımdan dolayı koyamıyorum. Ki çoğunu sildim, ama gına geldi üç beş kisi de olsa boş yapıyorlar yani.
Cidden imdaaaat!! Yardım istiyorum yani böyle beni silkin, akıl verin gerçekten.
Yani niye çocuk istemiyorsun, niye yapmıyorsun, niye çok okuyosun, niye az okuyosun, kocan böyle mi, şu söyle mi?
Aklınıza ne gelirse artık, en basiti ben bazen kitap paylaşıyorum çok değişik şeyler okuyosun şunu okuma bunu oku dedi biri ya??
İnşallah yazdıklarımı anlarsınız daldım böyle rastgele ama.

Son düzenleme:
Konuya cevap veriyorum: Benimkiler de öyle. Siz en azından evlisiniz, bekar olsaydınız herhalde camdan falan atlardınız beni gördüklerinde susmak bilmiyorlar

%80i ile görüşmüyorum, buna rağmen hala varlar hala varlar.
En son anam babam kocam diyeceğim oh olacak

Ağızlarının payını verirseniz bir daha sormaya cesaret edemezler, siz biraz yumuşak yüzlüsünüz galiba. Bir keresinde eşimin teyzesi sorması ayıptır ne zaman çocuk yapacaksınız demişti. Haklısınız, sorması ayıptır dedim. Bir daha da denemedi

Bana kv nin komşusu dedi yapın da sevelim diye gelip bakacaksan olur dedim

Çünkü canım öyle istiyor diyeceksiniz
Şunu başaramıyorum işte o yüzden konu açtım
İnsanların her konuda her zaman bir yorumu olacak maalesef. En güzeli benim yaptığim. Hayat benim, zaman benim, koca benim. Size ne? Tersle her seferinde. Sana mı sorucam vs gibi...
Az önce çocuk gibisin niye gruptan çıktın dedi biri, ben de keyfim ve kahyası çıkmak istedi gruptan kimseye açıklama yapmak zorunda değilim dedim ahsjdjd inşallah böyle devam ederim.
Evet yumuşağım biraz maalesef.

Yani bence sorun sizde ne demek kınayın bni falan,ay çok saçma siz eleştirilmeye alışmış birisiniz bnce.. yada madem rahatsız oluyorsunuz kendinizi savunun

Ayyy muhabbetiniz beni açmıyor. Sevmiyorum. Beni de kuzenim kız kuzenler diye gruba ekledi. Konuşan eden yok hiç. Çıkasim var da, eşim bisver bir şey olmaz konuşmuyorlar zaten dursun dedi
Terslemezsen sürekli eleştirirler.

Yani bence sorun sizde ne demek kınayın bni falan,ay çok saçma siz eleştirilmeye alışmış birisiniz bnce.. yada madem rahatsız oluyorsunuz kendinizi savunun
Evet alıştım çocukluktan beri böyle bir çevrem var çünkü.
Kınayın dedim çünkü yaptığım yanlış. Buna göz yummam doğru değil. Bir şeyler yapmam lazım ve değerli Kk üyelerine sordum hanımefendi.

İşin tuhafı çıkıyorum yine alıyorlar.
Yazıyorum cevap veren yok, sonra kendi aralarında konusuyolar. Muhabbetleri hiç sarmıyor zaten. Ben bir şey yazınca saçma sapan yorumlar vs en son çıktım zaten. Ayarlardan da düzelttim kimse eklemesin diye.

Seni az buçuk tanıdığım için söylüyorum bu hakkı sen veriyorsun insanlara. Farkında olmadan fazla samimi oluyorsun onlar da sana konuşma hakkı buluyor

Hah en güzeli. Öyle diyenleri canım bye de engelle. Benim face, insta ya da face de asla akrabam yoktur. Telefonumda da sadece en sevdiğim kuzenim ile teyzemin numarası var. Gereksiz muhabbeti sevmem akrabalık ilişkin zaten yok, kaldı ki sulalede beni sevmezler zaten herkese atar gider yaptığım için. Bir de ben tersim eşimle evlendigimizde sulaledekiler cildirmisti nerden buldu bu düzgün adamı diye

Seni az buçuk tanıdığım için söylüyorum bu hakkı sen veriyorsun insanlara. Farkında olmadan fazla samimi oluyorsun onlar da sana konuşma hakkı buluyor
Buna %100 katılıyorum başkan
Bu saatten sonra kendime daha çok vakit ayırıp böyle gereksiz insanları umursamamaya çalısacam, dediğin çok doğru çünkü öyleyim.

Mesela sana şunu böyle yap diyene sen öyle yap de çocuk yapsana diyene sen yap çocuk de şu kitabı oku diyene sen al oku de tam tersini ona çevir kimseye kendine dil uzatma fırsatını verme bişey derlerse dönüş olarak kimse bana karışamaz ben buyum ve böyle çok mutluyum de yallah geç otur umursama bile

Oh en güzeli valla akraba değil akbaba sanki

Öncelıkle kac yıllık evlısın .Uzun yıl evlıysen cocuk yapmıosan keza benım ıcın yanlış her hakkı kendılerınde goruyorlar.2. Yı yapsanda kendılerınde hak goruolar .Boşansan eee artık sende evlen bıle dıolar.Gecen bana ara bul dedıler .Hadsiz dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…