Konuya cevap veriyorum: Benimkiler de öyle. Siz en azından evlisiniz, bekar olsaydınız herhalde camdan falan atlardınız beni gördüklerinde susmak bilmiyorlar
Bana kv nin komşusu dediAğızlarının payını verirseniz bir daha sormaya cesaret edemezler, siz biraz yumuşak yüzlüsünüz galiba. Bir keresinde eşimin teyzesi sorması ayıptır ne zaman çocuk yapacaksınız demişti. Haklısınız, sorması ayıptır dedim. Bir daha da denemedi
Şunu başaramıyorum işte o yüzden konu açtımÇünkü canım öyle istiyor diyeceksiniz
Az önce çocuk gibisin niye gruptan çıktın dedi biri, ben de keyfim ve kahyası çıkmak istedi gruptan kimseye açıklama yapmak zorunda değilim dedim ahsjdjd inşallah böyle devam ederim.İnsanların her konuda her zaman bir yorumu olacak maalesef. En güzeli benim yaptığim. Hayat benim, zaman benim, koca benim. Size ne? Tersle her seferinde. Sana mı sorucam vs gibi...
Evet yumuşağım biraz maalesef.Ağızlarının payını verirseniz bir daha sormaya cesaret edemezler, siz biraz yumuşak yüzlüsünüz galiba. Bir keresinde eşimin teyzesi sorması ayıptır ne zaman çocuk yapacaksınız demişti. Haklısınız, sorması ayıptır dedim. Bir daha da denemedi
Yani bence sorun sizde ne demek kınayın bni falan,ay çok saçma siz eleştirilmeye alışmış birisiniz bnce.. yada madem rahatsız oluyorsunuz kendinizi savununKızlar dümdüz dalıyorum.
Benim çevre arkadaş akraba vs ne derseniz böyle her konuda hadsizce yorum yapma hakkı buluyorlar kendilerinde, bu durumdan aşırı sıkıldım, bu benim yüzümden mi onu da bilmiyorum, genel olarak karısma istekleri var.
Bazıları akraba yine mesafe koyabiliyorum, ama bazen de benim istikrarsızlığımdan dolayı koyamıyorum. Ki çoğunu sildim, ama gına geldi üç beş kisi de olsa boş yapıyorlar yani.
Cidden imdaaaat!! Yardım istiyorum yani böyle beni silkin, akıl verin gerçekten.
Yani niye çocuk istemiyorsun, niye yapmıyorsun, niye çok okuyosun, niye az okuyosun, kocan böyle mi, şu söyle mi?
Aklınıza ne gelirse artık, en basiti ben bazen kitap paylaşıyorum çok değişik şeyler okuyosun şunu okuma bunu oku dedi biri ya??
Yani ne bileyim ne derseniz diyin kınayın beni kabul ediyorum en sert yorumları bile kabul ediyorum
İnşallah yazdıklarımı anlarsınız daldım böyle rastgele ama.
Ayyy muhabbetiniz beni açmıyor. Sevmiyorum. Beni de kuzenim kız kuzenler diye gruba ekledi. Konuşan eden yok hiç. Çıkasim var da, eşim bisver bir şey olmaz konuşmuyorlar zaten dursun dediŞunu başaramıyorum işte o yüzden konu açtım
Az önce çocuk gibisin niye gruptan çıktın dedi biri, ben de keyfim ve kahyası çıkmak istedi gruptan kimseye açıklama yapmak zorunda değilim dedim ahsjdjd inşallah böyle devam ederim.
Evet yumuşağım biraz maalesef.
Evet alıştım çocukluktan beri böyle bir çevrem var çünkü.Yani bence sorun sizde ne demek kınayın bni falan,ay çok saçma siz eleştirilmeye alışmış birisiniz bnce.. yada madem rahatsız oluyorsunuz kendinizi savunun
İşin tuhafı çıkıyorum yine alıyorlar.Ayyy muhabbetiniz beni açmıyor. Sevmiyorum. Beni de kuzenim kız kuzenler diye gruba ekledi. Konuşan eden yok hiç. Çıkasim var da, eşim bisver bir şey olmaz konuşmuyorlar zaten dursun dedi
Terslemezsen sürekli eleştirirler.
Bunu başarabilirim, teşekkür ederimInsanlar konuşur iyi kötü hep haddini asana cevap vermeyi ogreniceksiniz yoksa sinir oldugunuzla kalirsiniz
Seni az buçuk tanıdığım için söylüyorum bu hakkı sen veriyorsun insanlara. Farkında olmadan fazla samimi oluyorsun onlar da sana konuşma hakkı buluyorKızlar dümdüz dalıyorum.
Benim çevre arkadaş akraba vs ne derseniz böyle her konuda hadsizce yorum yapma hakkı buluyorlar kendilerinde, bu durumdan aşırı sıkıldım, bu benim yüzümden mi onu da bilmiyorum, genel olarak karısma istekleri var.
Bazıları akraba yine mesafe koyabiliyorum, ama bazen de benim istikrarsızlığımdan dolayı koyamıyorum. Ki çoğunu sildim, ama gına geldi üç beş kisi de olsa boş yapıyorlar yani.
Cidden imdaaaat!! Yardım istiyorum yani böyle beni silkin, akıl verin gerçekten.
Yani niye çocuk istemiyorsun, niye yapmıyorsun, niye çok okuyosun, niye az okuyosun, kocan böyle mi, şu söyle mi?
Aklınıza ne gelirse artık, en basiti ben bazen kitap paylaşıyorum çok değişik şeyler okuyosun şunu okuma bunu oku dedi biri ya??
Yani ne bileyim ne derseniz diyin kınayın beni kabul ediyorum en sert yorumları bile kabul ediyorum
Hah en güzeli. Öyle diyenleri canım bye de engelle. Benim face, insta ya da face de asla akrabam yoktur. Telefonumda da sadece en sevdiğim kuzenim ile teyzemin numarası var. Gereksiz muhabbeti sevmem akrabalık ilişkin zaten yok, kaldı ki sulalede beni sevmezler zatenİşin tuhafı çıkıyorum yine alıyorlar.
Yazıyorum cevap veren yok, sonra kendi aralarında konusuyolar. Muhabbetleri hiç sarmıyor zaten. Ben bir şey yazınca saçma sapan yorumlar vs en son çıktım zaten. Ayarlardan da düzelttim kimse eklemesin diye.
Buna %100 katılıyorum başkanSeni az buçuk tanıdığım için söylüyorum bu hakkı sen veriyorsun insanlara. Farkında olmadan fazla samimi oluyorsun onlar da sana konuşma hakkı buluyor
Oh en güzeli valla akraba değil akbaba sankiHah en güzeli. Öyle diyenleri canım bye de engelle. Benim face, insta ya da face de asla akrabam yoktur. Telefonumda da sadece en sevdiğim kuzenim ile teyzemin numarası var. Gereksiz muhabbeti sevmem akrabalık ilişkin zaten yok, kaldı ki sulalede beni sevmezler zatenherkese atar gider yaptığım için. Bir de ben tersim eşimle evlendigimizde sulaledekiler cildirmisti nerden buldu bu düzgün adamı diye
Öncelıkle kac yıllık evlısın .Uzun yıl evlıysen cocuk yapmıosan keza benım ıcın yanlış her hakkı kendılerınde goruyorlar.2. Yı yapsanda kendılerınde hak goruolar .Boşansan eee artık sende evlen bıle dıolar.Gecen bana ara bul dedıler .Hadsiz doluKızlar dümdüz dalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?