2 buçuk yıllık evliyim.Öncelıkle kac yıllık evlısın .Uzun yıl evlıysen cocuk yapmıosan keza benım ıcın yanlış her hakkı kendılerınde goruyorlar.2. Yı yapsanda kendılerınde hak goruolar .Boşansan eee artık sende evlen bıle dıolar.Gecen bana ara bul dedıler .Hadsiz dolu
Aynen öyle. Bak mesela rabbim kısmet ederse 2-2.5 ay sonra kizzimizi kucağımıza alicaz, sulalenin çoğu bilmezOh en güzeli valla akraba değil akbaba sanki
Ahahha çok mantıklı bunu deneyecemMesela sana şunu böyle yap diyene sen öyle yap de çocuk yapsana diyene sen yap çocuk de şu kitabı oku diyene sen al oku de tam tersini ona çevir kimseye kendine dil uzatma fırsatını verme bişey derlerse dönüş olarak kimse bana karışamaz ben buyum ve böyle çok mutluyum de yallah geç otur umursama bile
En güzelini yapıyorsun.Aynen öyle. Bak mesela rabbim kısmet ederse 2-2.5 ay sonra kizzimizi kucağımıza alicaz, sulalenin çoğu bilmezannem bazılarına 5.aydan sonra söylemiş. Biz 8 senelik evliyiz, istemedik bebek kendimize gelene kadar. Okuldu, isti derken anca zamanı geldi dedik. Akrabanın birine demiş, hani istemiyorlardi, yapmayacaklardi demiş ya yapsan dert yapmasan dert
Hah aynen bana da diyorlardı onu. Hele üstüne vazife olmayan kişiler. Ya diyorum istemiyoruz size ne yani?2 buçuk yıllık evliyim.
Çocuğum olmuyor, önceleri istiyordum su an zamana bıraktım. İstemiyorum pek de aslında. Sorana istemiyorum diyorum. Çünkü cidden istemiyorum. Yoo niye öyle diyosun olsun işte bi tane, sıkılmazsın, böyle şöyle vs vs.
Sıkıntı su ben sıkılmıyorum ki
Boşver canım .Bana da neler dıolar.istemıorum de ondan ıste zorlarına gıdıyor .Çünkü kendılerının ıstememe gıbı bır hakkı yoktu .Eminim ama ispatlayamam2 buçuk yıllık evliyim.
Çocuğum olmuyor, önceleri istiyordum su an zamana bıraktım. İstemiyorum pek de aslında. Sorana istemiyorum diyorum. Çünkü cidden istemiyorum. Yoo niye öyle diyosun olsun işte bi tane, sıkılmazsın, böyle şöyle vs vs.
Sıkıntı su ben sıkılmıyorum ki
Tobe tobe yumuşak deme ayŞunu başaramıyorum işte o yüzden konu açtım
Az önce çocuk gibisin niye gruptan çıktın dedi biri, ben de keyfim ve kahyası çıkmak istedi gruptan kimseye açıklama yapmak zorunda değilim dedim ahsjdjd inşallah böyle devam ederim.
Evet yumuşağım biraz maalesef.
Aynen öyle. Yapmıyorum bitti. Sorun mu var derler bu seferde? Ya size ne benim yatak odası ilişkiden diyeceksin. Bu sefer de adım terbiyesize çıkacak. O zaman da siz sorarken terbiyeli oluyorsunuz da ben cevap verince mi terbiyesiz oluyorum? Bitti bir daha bulasmazlarEn güzelini yapıyorsun.
Paylaşsan dert, paylaşmasan dert.
Oldukları yerde saçmalasınlar
AynenBoşver canım .Bana da neler dıolar.istemıorum de ondan ıste zorlarına gıdıyor .Çünkü kendılerının ıstememe gıbı bır hakkı yoktu .Eminim ama ispatlayamam
Ben boşandım gecen bırı ara bul dıyor .Evlen diyor.Kızla 1 ayda 5 dk sohbetım yok .DensizlerAynen
Keyfim yerinde yani, neden illa başka şeyler arar ki insan
Özelimi anlatmıyorum hiç. İyi kötü hiç bir şey anlatmam zaten.özelinizi anlatmayın, karışmaya başladıklarında anında cevap vereceksiniz. peki nasıl?
biraz çingenelik varsa lafı ağzına tıkayın,
yoksa , kibar narin biriyseniz topu hemen karşıya atıyorsunuz.
ör: cnm çocuk yapmadın mı daha ? bak yaşın geçiyor cevap : (gülerek) sen bakacaksan bugün de yaparım,
cnm iş yok mu bak zaten borcunuz varr. cevap : ben koca parası yiyorum . sen nerde çalışıyorsun ?
cnm bu kitap ne böyle , al bunu oku cevap : kitabı beğenmedim. al bak bu kitabı oku
soruyu aynı , öneriyi aynı şekilde karşıya geçirin .
G.rizek.lı galiba oAynen öyle. Bak mesela rabbim kısmet ederse 2-2.5 ay sonra kizzimizi kucağımıza alicaz, sulalenin çoğu bilmezannem bazılarına 5.aydan sonra söylemiş. Biz 8 senelik evliyiz, istemedik bebek kendimize gelene kadar. Okuldu, isti derken anca zamanı geldi dedik. Akrabanın birine demiş, hani istemiyorlardi, yapmayacaklardi demiş ya yapsan dert yapmasan dert
yapmadığım birşeyi yazmam zaten.Özelimi anlatmıyorum hiç. İyi kötü hiç bir şey anlatmam zaten.
Önerini değerlendirecem inşallah
Bizim rahmimizin derdi de onları gerdiAhhahahahah aynen aynen. Sorma valla.
Erkeğe bu laf daha ağır gelir zatenn, iyi yapmissinyapmadığım birşeyi yazmam zaten.
gıcık bir akrabamız var erkek . bana diyor ki ee siz evde oturun ancak dedi. evet babamın parasını yiyorum falan dedim. bu uzattı işte. kendi de çalışmıyor bu arada . sen de annenin parasını yiyosun ,ben sana birşey diyor muyum dedim. bozuldu gitti . laf etse cevabım hazır zaten
Ahahha aynen öyle. Ya biraz da annemden yüz buluyorlar. Babam varken karisamazlardi da, vefat edince, annem de aşırı yumuşak her şeye susar. Ensesine vur lokmasını al tabiri tam onun için geçerli.Bizim rahmimizin derdi de onları gerdi
Aşırı sinir olurum böyle şeye
Bana yap diyen yok şükür ama
Bı kez ablam yap artık yavrum dediğinde sen oğlunu evlendir de o yapsın demiştim
Ablam büyük
Oğlu da 24 yaşında sevgilisi var, ablam hiç haz etmiyor kizdan kız çok terbiyesiz biri
Napiyim bende sinir olduğu yerden girdim konuya ki bir daha açmasın diye
Yapmak zorunda mıyım abi siz yapıp yapıp sevin, benim sipamdan kime ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?