Çok karısan çevre

Öyle diyene öyle cevap veriyorum ben de zaten. Sen de çocuğunu at o zaman sokağa diye. Aynı şey mıymış? Lan diyorum kedi, çocuktan daha sessiz. Allah'ın sessiz kulu. Sen sevmiyorsun diye ben bu avatardakini nasıl bırakayım? Annem diyen evladımı 😍
Totosunu bı ısır onun ya 🤩

yapmadığım birşeyi yazmam zaten.
gıcık bir akrabamız var erkek . bana diyor ki ee siz evde oturun ancak dedi. evet babamın parasını yiyorum falan dedim. bu uzattı işte. kendi de çalışmıyor bu arada . sen de annenin parasını yiyosun ,ben sana birşey diyor muyum dedim. bozuldu gitti . laf etse cevabım hazır zaten
Ağzına sağlık :D

bu yüzden pek akrabamız kalmadı :KK70:
canım sağ olsun , akraba değil akrep onlar .annemi babamı yediler ama bizi yiyemezler
o laf edenlerin hiçbiri sizi düşünerek , iyi niyetle söylemiyor

bize sürekli evlenin cnm ya diyenin kız evlendiğinden beri dayak yiyip , kv kp eziyeti görüp evden dışarı çıkamayan birisi. kendi kızına üzülse bize de kızım dikkat edin, iyice tanıyın birbirinizi ne olur ne olmaz derdi.
ekonomi ortada. sizi düşünse zaten ayıp söylenmez ama ertelemek daha iyi , zaten masrafları çok olur stres olursunuz derdi.
kitap konusuna yorum bile yapmıyorum tamamen cahillik . sizinle aynı kitap kulübündeyiz ve çok aktif üyesiniz

yaşınız 23 yazıyor. öğrenecek çok şey var. özellikle sınırlar konusu . hayat boyu lazım
Ya nasil güzel geldi bu yorum, anlatamam. Teşekkür ederim.
Evet 23 yaşındayım, bu yaşta sınırlarımı çizemezsem çok zorlanacağımı biliyorum :(

Eşimin akrabalariyla aynı ilde oturuyorum
Bı on dakika mesafede
Hiç birine gitmem ben mesela
Ne gerek var fazla muhabbet herşeyi söyleme hakkı doğuruyor
Evet iyi insanlar ve tam da iyi insanlar oldukları için iyi anlaştığım için uzak duruyorum, çok gorusursek hani çocuk ne zaman ? Hani ikinci ne zaman? Ogretmensin niye calismiyon? bunlara bir görüşme de olmasa diğer görüşme de laf etme hakkı bulacaklar.cunku nie
insanların yüzde doksani samimiyet olarak görüyor bunu.
Hayır efendim hadsizlik.
Ben eşimin akrabalarından sadece anası ve kardeşleri ile görüşüyorum :D o da ayda yılda bir.
Bendeki sorun kendi akrabalarım aşiret gibiler her yerden bi tane çıkıyor valla memlekette bazen üç beşi ile karşılaşıyorum yolda 🤣🤣🤣

Ben eşimin akrabalarından sadece anası ve kardeşleri ile görüşüyorum :KK70: o da ayda yılda bir.
Bendeki sorun kendi akrabalarım aşiret gibiler her yerden bi tane çıkıyor valla memlekette bazen üç beşi ile karşılaşıyorum yolda 🤣🤣🤣
Kendi akrabalarinizla ilişkileri koparmak daha kolay aslinda

Eşimin akrabalariyla aynı ilde oturuyorum
Bı on dakika mesafede
Hiç birine gitmem ben mesela
Ne gerek var fazla muhabbet herşeyi söyleme hakkı doğuruyor
Evet iyi insanlar ve tam da iyi insanlar oldukları için iyi anlaştığım için uzak duruyorum, çok gorusursek hani çocuk ne zaman ? Hani ikinci ne zaman? Ogretmensin niye calismiyon? bunlara bir görüşme de olmasa diğer görüşme de laf etme hakkı bulacaklar.cunku nie
insanların yüzde doksani samimiyet olarak görüyor bunu.
Hayır efendim hadsizlik.
Benim teyzem tipik gicik kv veya komsu teyzeler gibidir. Ilgimi alakami kestim 😎
Annem,kardeslerim bu kadar gorustugum Türkler 😁
Aynen samimi olmak demek degil bu. Eski sinif arkadasim esim ile ayni okulda. Maasimi soruyormus 🤔 kendisi ile 9senedir gorusmuyorum.
Bilmiyorum demis. Nasil evliymisiz biz 😂
Orda olsaydimda o bicim deseydim

Benim teyzem tipik gicik kv veya komsu teyzeler gibidir. Ilgimi alakami kestim 😎
Aynen samimi olmak demek degil bu. Eski sinif arkadasim esim ile ayni okulda. Maasimi soruyormus 🤔 kendisi ile 9senedir gorusmuyorum.
Sen nasıl insansın da maaşımı soruyon la hayırdır ? Dimi yani

Ay hepsini geçmişe götürüp Hitler'in eline bırakmak istiyorum

Ya nasil güzel geldi bu yorum, anlatamam. Teşekkür ederim.
Evet 23 yaşındayım, bu yaşta sınırlarımı çizemezsem çok zorlanacağımı biliyorum :KK43:
sadece şunu düşünün

hayırlısıyla çocuğunuz olduğunda anneliğinize , kadınlığınıza bile karışacaklar ve siz sadece olanları izleyeceksiniz, kendi kendinize ağlayacak, sinir krizi geçirip insanların yüzüne güleceksiniz. bunu kabul edebilir misiniz?

23 yasındaymıssınız henüz cok gencsiniz.
Yapı mizac degismez ama insanlara gereken cevapları verebilmek icin hayatın sizi bir güzel pisirip felegin cemberinden gecirmesi gerekiyor. Anca pişe pişe o agız ates püskürecek.

Kumas dikile dikile, bıyık büküle büküle insan mikile mikile sekil alıyo zaten. Hayatınızda basarılar dilerim.

Sana bir şey diyim mii
1 yıl önceydi biri kalktı bir grubun içinde ne dedi biliyor musun?
Biri aşktan meşkten bahsetti bu da diyor ki ay benim kocam beni çok seviyor ama bence mihranın kocası onu pek sevmiyor.
Yani ne alaka? Ortada ben yokum konu ile alakam yok, ben ne alaka yani.
Ne saçmalıyorsun dedim.
Senin gibi yediğim içtiğim s***m herşeyi paylaşmıyorum diye böyle bir şey mi düşündün, ne hakla, hangi hadle yani, günler sonra ne dese beğenirsin.
Çok ağır konuştun, Allah için sustum dedi ahhahahahaha şaka gibi 🤣🤣

Ayyy benim büyük teyzem de öyle valla. Nisanlandik eşimle. Kv 5 bilezik taktı o zaman, vay efendim nasıl o kadar bilezik takilirmis bana 😂
Ay neler neler ya! En güzeli anne tarafımdan kimseyle mümkün mertebe görüşmem. Babamın cenazesine geldiler. Bir kişi de elini cebine atıp, yemek pismez cenaze evinde, acıları var demedi. El gibi geldiler, bir de üstüne evden yemek götürdüler evlerine. Annem de bazen onları savunuyor. Ya diyorum bırak, 5 para etmez sulalen var 😂😂

sadece şunu düşünün

hayırlısıyla çocuğunuz olduğunda anneliğinize , kadınlığınıza bile karışacaklar ve siz sadece olanları izleyeceksiniz, kendi kendinize ağlayacak, sinir krizi geçirip insanların yüzüne güleceksiniz. bunu kabul edebilir misiniz?
Asla :/
Bunu şu an başarmam lazım çünkü yarınlar çok geç olmakla meşhurdur :(

Sana bir şey diyim mii
1 yıl önceydi biri kalktı bir grubun içinde ne dedi biliyor musun?
Biri aşktan meşkten bahsetti bu da diyor ki ay benim kocam beni çok seviyor ama bence mihranın kocası onu pek sevmiyor.
Yani ne alaka? Ortada ben yokum konu ile alakam yok, ben ne alaka yani.
Ne saçmalıyorsun dedim.
Senin gibi yediğim içtiğim s***m herşeyi paylaşmıyorum diye böyle bir şey mi düşündün, ne hakla, hangi hadle yani, günler sonra ne dese beğenirsin.
Çok ağır konuştun, Allah için sustum dedi ahhahahahaha şaka gibi 🤣🤣
Ayyy canım susmasaydin. Lan Allah'ım yarabbim!!! Gece gece...

23 yasındaymıssınız henüz cok gencsiniz.
Yapı mizac degismez ama insanlara gereken cevapları verebilmek icin hayatın sizi bir güzel pisirip felegin cemberinden gecirmesi gerekiyor. Anca pişe pişe o agız ates püskürecek.

Kumas dikile dikile, bıyık büküle büküle insan mikile mikile sekil alıyo zaten. Hayatınızda basarılar dilerim.
Hehehe teşekkür ederim, sonuna kadar katılıyorum valla :))

Bak Mart'ta 34 yaşına giricem. 1 günden 1 güne birine eşime ya da babama laf ettirmedim. Babam da ters adamdı onu da sevmezlerdi 😂 eksik kalsınlar gerçekten.
Bir olay daha anlatayım. Eşimle sevgiliyiz daha. Yanak yanağa bir fotomuz vardı face e attım. Annemin kuzeni ozelden mesaj atti, ki ailem biliyor eşimi o zamanlar. Annen baban bunu görse kahrolur. Böyle foto mu konu? Bilmem ne? Ya dedim ki ne varmış? Çıplak miyiz yok? Dudak dudağa mi yok?
Kendi yaptiklarini çabuk unuttun dedim bastım engeli 😂😂

Ayyy canım susmasaydin. Lan Allah'ım yarabbim!!! Gece gece...
Susmadım ya zaten neler dedim de o kisi 1 yıl sonra gelip konuyu açmıştı çok kırıldım sana diye ben de hadsizce konusan ben miydim dedim, şaka yaptım dedi, sana bu yetkiyi kim verdi🤣🤣

Asla :/
Bunu şu an başarmam lazım çünkü yarınlar çok geç olmakla meşhurdur :KK43:
kitap olarak sınırlar ve youtube da uzmanların sağlıklı sınırlar çizme ile ilgili videoları var . plan yapın hergün buna ne kadar vakit ayırabilirsiniz ayarlayın ve başlayın.
korkmayın, insanlar bilerek doğmuyorlar . önemli olan öğrenmek ve uygulamak

Susmadım ya zaten neler dedim de o kisi 1 yıl sonra gelip konuyu açmıştı çok kırıldım sana diye ben de hadsizce konusan ben miydim dedim, şaka yaptım dedi, sana bu yetkiyi kim verdi🤣🤣
Yok o diyene diyorum kız sana değil 😂

Bak Mart'ta 34 yaşına giricem. 1 günden 1 güne birine eşime ya da babama laf ettirmedim. Babam da ters adamdı onu da sevmezlerdi 😂 eksik kalsınlar gerçekten.
Ya sorma bugün çok sinirlendim.
Yeni bir komsum var, ben pek komsular ile samimi olmam. Bu kadın pek samimiyet kurdu bende arada çaya giderim
Baktım lakayt tavırlar, küçümseyici haller.
O günden beri uzak duruyorum

Back
X