Çok karısan çevre

Susmadım ya zaten neler dedim de o kisi 1 yıl sonra gelip konuyu açmıştı çok kırıldım sana diye ben de hadsizce konusan ben miydim dedim, şaka yaptım dedi, sana bu yetkiyi kim verdi🤣🤣
1 yıl boyunca kendini yemiştir o :D

kitap olarak sınırlar ve youtube da uzmanların sağlıklı sınırlar çizme ile ilgili videoları var . plan yapın hergün buna ne kadar vakit ayırabilirsiniz ayarlayın ve başlayın.
korkmayın, insanlar bilerek doğmuyorlar . önemli olan öğrenmek ve uygulamak
Tamam 😍
1 yıl boyunca kendini yemiştir o :KK70:
Kesinlikle 🤣🤣 zaten sonra yazıyor ay seni özledim ay bana küsme diye ben de hemen konusursam böyle lafı yerim tabi. Ama yetti ya valla artık burama kadar geldi

Ya sorma bugün çok sinirlendim.
Yeni bir komsum var, ben pek komsular ile samimi olmam. Bu kadın pek samimiyet kurdu bende arada çaya giderim
Baktım lakayt tavırlar, küçümseyici haller.
O günden beri uzak duruyorum
Uzak duruyosan bugün neyine sinirlwndin?

Tamam 😍

Kesinlikle 🤣🤣 zaten sonra yazıyor ay seni özledim ay bana küsme diye ben de hemen konusursam böyle lafı yerim tabi. Ama yetti ya valla artık burama kadar geldi

aslında size bir yolu söylemeyi unuttuk
BDV de staj yapın biraz. çok ciddiyim . burda o kadar zeki, hazırcevap, akıllı, sorgulayan kadınlar ve yorumları var ki. mutlaka yeni şeyler öğrenirsiniz ve günlük hayatta kullanırsınız

BDV de staj yapın biraz. çok ciddiyim . burda o kadar zeki, hazırcevap, akıllı, sorgulayan kadınlar ve yorumları var ki. mutlaka yeni şeyler öğrenirsiniz ve günlük hayatta kullanırsınız
Kurtlar sofrası 😂😂😂

Zamanında çok takıldım da düzgün takılmamışım 🤣🤣defterime bunu yazacam günlük bdvde hazır cevap olmak için takılıcam diye

Ya sorma bugün çok sinirlendim.
Yeni bir komsum var, ben pek komsular ile samimi olmam. Bu kadın pek samimiyet kurdu bende arada çaya giderim
Baktım lakayt tavırlar, küçümseyici haller.
O günden beri uzak duruyorum
Evlendik, başka şehre taşındık. Normalde ben kimseyle samimi olmam, iş ve okul arkadaşlarım hariç. Ama işte yalnız olunca eşim binadakilerle tanış istersen dedi. İyi dedim bunlara çaya çağırdım, yanına da işte pasta börek falan.
Neyse ben 10 sene özelde çalıştım pisliğini biliyorum. Tuttu bana özeli övüyor 😂 ya dedim hayatında calistin mi sen? Yok. Neyse lens vardı gözümde. Kadın nasıl incelediyse, lens mi takiyorsun sen dedi? Dedim sende de ne göz varmış? 😂😂
Ondan sonra mümkün mertebe yanaşmadim 😂

Evlendik, başka şehre taşındık. Normalde ben kimseyle samimi olmam, iş ve okul arkadaşlarım hariç. Ama işte yalnız olunca eşim binadakilerle tanış istersen dedi. İyi dedim bunlara çaya çağırdım, yanına da işte pasta börek falan.
Neyse ben 10 sene özelde çalıştım pisliğini biliyorum. Tuttu bana özeli övüyor 😂 ya dedim hayatında calistin mi sen? Yok. Neyse lens vardı gözümde. Kadın nasıl incelediyse, lens mi takiyorsun sen dedi? Dedim sende de ne göz varmış? 😂😂
Hobi olarak mı yapiyosun huyun mudur deseydin.
Neyi derse
Bu sinsiligi derdin

T Tamam nelluniverso nelluniverso yorumu değiştim kızlar😂😂😂

Oww oha 🤣🤣

2 sene önce annem bize geldi. Dedi siz niye kimseye gidip gelmiyorsunuz? Dedik pandemi var, kime gideceksin? Eşim de ben insan sevmiyorum gelmesin kimse ben de gitmem 😂 gerek yok 😂😂

2 sene önce annem bize geldi. Dedi siz niye kimseye gidip gelmiyorsunuz? Dedik pandemi var, kime gideceksin? Eşim de ben insan sevmiyorum gelmesin kimse ben de gitmem 😂 gerek yok 😂😂
Esin mi dedi 😅

Benim eşim de böyle 🤣🤣insan sevmez
Ben tam tersiyim. Sayesinde bi tık daha mesafe koydum bazıları ile arama ama hala çok uzun bir yolum var
Mesela kimse eşime karısamaz, anası bile. O derece dümdüz kararları fikirleri net, keşke biraz ona çeksem🤣🤣

Evet 😂
Ben tam tersiyim. Sayesinde bi tık daha mesafe koydum bazıları ile arama ama hala çok uzun bir yolum var
Mesela kimse eşime karısamaz, anası bile. O derece dümdüz kararları fikirleri net, keşke biraz ona çeksem🤣🤣
Ya normalde sever eşim insanlarla muhabbeti falan. Sırf annem artık deli etmişti ondan dedi. Yoksa pandemiden önce evime çok gelen giden olmuştur. Okuldan arkadaşlar falan. Ama anneme anlatamıyoruz. Eski insan ne de olsa.

Üzüm üzüme baka baka kararır derler, zafer yakındır 💪

Back
X