Bizim buralarda ayıptır.Hem bide boşanmışsan.Akıl saglıgım kalmadı artık.Durduğun kabahat imkanın varsa ayrı eve çık, 18 yaşında çocuklar ayrı eve çıkıyor artik
Seni anlıyorum ben asla çekemem, evlenmeden öncede yalnız yaşıyordum, annem yeğenime bakıyor gelinimiz çalışıyor sürekli gelen giden vs ben ailemin evi olsada yapamazdım şimdide Allah göstermesin boşansam falan direkt ayrı eve çıkarım. Sende huzurunu ruh sağlığını düşünüyorsan bir yerden başka, çalışıyorsun kendi geçimini kendin sağlayabilirsin, ilk etapta kadın ev arkadaşı bulabilirsin ailen sıcak bakmıyorsa. Tabi onunlada anlaşmak önemli, kim bilir tekrar evlenirsin umutsuzluğa kapılmaBizim buralarda ayıptır.Hem bide boşanmışsan.Akıl saglıgım kalmadı artık.
Haklısınız.Bırıkmışım var bıraz kredı cekıp ev alsam çok guzel olur .Kafa rahat olur en azından .Buraya kadar dayandım.Seni anlıyorum ben asla çekemem, evlenmeden öncede yalnız yaşıyordum, annem yeğenime bakıyor gelinimiz çalışıyor sürekli gelen giden vs ben ailemin evi olsada yapamazdım şimdide Allah göstermesin boşansam falan direkt ayrı eve çıkarım. Sende huzurunu ruh sağlığını düşünüyorsan bir yerden başka, çalışıyorsun kendi geçimini kendin sağlayabilirsin, ilk etapta kadın ev arkadaşı bulabilirsin ailen sıcak bakmıyorsa. Tabi onunlada anlaşmak önemli, kim bilir tekrar evlenirsin umutsuzluğa kapılma
Karışmıyım dedım 2018 de boşandım her gunumuz boyle .Sosyal hayatım kalmadı.Bu zamana kadar dayandım.Allah yardımcınız olsun zor bir durum.Onlarında aileleri gelirler tabiki ama abartmışlar biraz sanki.Anneniz memnunsa hayatından siz karışmamaya çalışın siz kötü olursunuz sonra.Bir an önce kendi hayatınızı kurun.Ev ev üstüne olmaz gerçektende herşey batar insana.
Sadece evlerındeler.Evden dısarı çıkmıolar.Ama bıze gelıolar:):)Bu korona bir bize mi var? fazla normallesmisler
Dua edınde kurtulayımBen olsam cikardim bazen 12 gunluk anneme gidiyor o evin kizi gibi dgl misafir gibi hisediyorum allah korusun ayrilsam bile yalniz yasarim
Tesekkur ederım.Kıra odeyecegıme kredı cekıp ev almak daha mantıklı .Kalp kırmamak ıstıyorum ama benım kalbım peki ????Ya dınlenenıyorum .Varmı otesı.Tek seceneginiz ayri ev gibi gorunuyor. Ne kadar anne baba da olsa o evden cikinca eskisi gibi olmaz diye dusunuyorum. Allah yardimciniz olsun.
Haklısınız ben olsam bende dayanamazdım.İyi dayanmışsınız yine ama herkes kendine göre haklı .Bence ailenizle konuşma zamanınız gelmiş. Yakın bir yerden ev alayım böyle olmuyor gelir kalırsınız arada bir eliniz üstümde olur gibi yavaş yavaş konu açın özellikle annenize.Oda duruma göre babanızla konuşur anneler idarecidir.Karışmıyım dedım 2018 de boşandım her gunumuz boyle .Sosyal hayatım kalmadı.Bu zamana kadar dayandım.
Hiçde etmezler idare.Ama benımkı de kafa yani .İşim çok zor.Haklısınız ben olsam bende dayanamazdım.İyi dayanmışsınız yine ama herkes kendine göre haklı .Bence ailenizle konuşma zamanınız gelmiş. Yakın bir yerden ev alayım böyle olmuyor gelir kalırsınız arada bir eliniz üstümde olur gibi yavaş yavaş konu açın özellikle annenize.Oda duruma göre babanızla konuşur anneler idarecidir.
İstememekle ilgili değil.Gayet açık anlattım.Buda sizin bakış açınız.Teşekkür ederım.vay arkadaş doğurduğun doğurduğunu istemiyor
iyi ki bir çocuğum var
Gelin evde dönen bir varlık değildir. Evde bir sürü insan var, anneniz, babanız, kardeşleriniz, evi daha iyi tanıyan ve sahiplenen kişiler. Bu kişilerin evin işini yapması daha mantıklıdır. Mesela babanız da evin sakiniyken fakat annenizin yükünü rahatlatmıyorken neden evin sakini olmayan, bir misafir olan gelin gözünüze batıyor?gelin yerine annem donuyo evde taze gelın gıbı.
Elim ayağım titredi Ya Rab o ne güzel bir yorumdur ...Gelin evde dönen bir varlık değildir. Evde bir sürü insan var, anneniz, babanız, kardeşleriniz, evi daha iyi tanıyan ve sahiplenen kişiler. Bu kişilerin evin işini yapması daha mantıklıdır. Mesela babanız da evin sakiniyken fakat annenizin yükünü rahatlatmıyorken neden evin sakini olmayan, bir misafir olan gelin gözünüze batıyor?
Belki o da haftada üç gün gelmek istemiyor fakat kardeşinizin zoruyla geliyordur. Olamaz mı? Annenizin oğlu olan kardeşiniz yardım etmiyorken gözünüze batmıyorsa, neden gelin batıyor?
Bu zihniyetten nefret ediyorum. Fakat kızmıyorum size, bu bir Türkiye gerçeği.
Ahaha teşekkür ederim reisElim ayağım titredi Ya Rab o ne güzel bir yorumdur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?