- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
Merhaba kızlar.İyi geceler .Hepinize koronasız saglıklı gunler dılıyorum.Bosandım.Annem babam ben yaşıyoruz.Çok sevıyorum rabbım saglık uzun omur versın.Ama gercekten ev ev uzerıne olmuomuş.Babam biraz takıntılı.Örnek verecek olursam mesela sıgara ıcıorum b... iç diyo.Yani ben bunu ıcıorum.Şeker hastası en ufak olayda bagırıyo cagırıyo.Annem canım annem rabbım saglık versın burun annelere.Yanı babam çok zor bı adam.En kucuk seyde kavga cıkarabılıo.Ben susuyorum cogu zaman.Beni çok sevıyor bılıorum ama adamın huyu bu yanı.Huzursuz oluyorum.Yaş ılerledıkce aıleyle bıle yasanmıyo.Birde ev sureklı kalabalık.Tabıkı anne babalarını gormeye gelıcekler ama ozel hayat dıye bişey kalmadı.Bırde yemege gelıolar.Haftada 3 gun.Benım ısım çok yorucu .Dinlenenıyorum.Bişey soyledıgımde annem onlar benım evlatlarım kımse karısamaz dıyo.Benımde kardeslerım canlarım ama her gun olmazkı .Dınlenmek ıstıyo ınsan sessızlık ıstıyor.Bugunde annem oructu.Ben evden calısıyorum.Yardım edemedım anneme.Hanı gelır yersın yemek yensın ıcılsın ama annem artık 60 yasında gelin yerine annem donuyo evde taze gelın gıbı.Kadın bıde oructu o halde çocuk baktı yemek hazırladı.Canıma tak ettı.Kardeslerle grubumuz var yazdım dedımkı lutfen yemege gelıpsanızda haftada 1 kere gelın.Annemız artık genc kız deıl hasta bunlara dıkkat edelım dedım.Annem duysa bana çok kızar ama gercekten zıpladı sınırlerım.Canlarım cıgerlerım ama her gun olmazkı .Benım bıraz bırıkmıs param var arkadaslar ev alıp başka eve tasınmak ıstıyorum.Ne sosyal hayatım kaldı ne başka bısey.Boyle olucak gıbı deıl .Boşanıpta tek basına evde yasayanlar nasıl bir duygu ???Bana yardımcı olun lutfen.