Çok Karışığım sizce ne yapmalıyım?

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.498
148
Merhaba kızlar.İyi geceler .Hepinize koronasız saglıklı gunler dılıyorum.Bosandım.Annem babam ben yaşıyoruz.Çok sevıyorum rabbım saglık uzun omur versın.Ama gercekten ev ev uzerıne olmuomuş.Babam biraz takıntılı.Örnek verecek olursam mesela sıgara ıcıorum b... iç diyo.Yani ben bunu ıcıorum.Şeker hastası en ufak olayda bagırıyo cagırıyo.Annem canım annem rabbım saglık versın burun annelere.Yanı babam çok zor bı adam.En kucuk seyde kavga cıkarabılıo.Ben susuyorum cogu zaman.Beni çok sevıyor bılıorum ama adamın huyu bu yanı.Huzursuz oluyorum.Yaş ılerledıkce aıleyle bıle yasanmıyo.Birde ev sureklı kalabalık.Tabıkı anne babalarını gormeye gelıcekler ama ozel hayat dıye bişey kalmadı.Bırde yemege gelıolar.Haftada 3 gun.Benım ısım çok yorucu .Dinlenenıyorum.Bişey soyledıgımde annem onlar benım evlatlarım kımse karısamaz dıyo.Benımde kardeslerım canlarım ama her gun olmazkı .Dınlenmek ıstıyo ınsan sessızlık ıstıyor.Bugunde annem oructu.Ben evden calısıyorum.Yardım edemedım anneme.Hanı gelır yersın yemek yensın ıcılsın ama annem artık 60 yasında gelin yerine annem donuyo evde taze gelın gıbı.Kadın bıde oructu o halde çocuk baktı yemek hazırladı.Canıma tak ettı.Kardeslerle grubumuz var yazdım dedımkı lutfen yemege gelıpsanızda haftada 1 kere gelın.Annemız artık genc kız deıl hasta bunlara dıkkat edelım dedım.Annem duysa bana çok kızar ama gercekten zıpladı sınırlerım.Canlarım cıgerlerım ama her gun olmazkı .Benım bıraz bırıkmıs param var arkadaslar ev alıp başka eve tasınmak ıstıyorum.Ne sosyal hayatım kaldı ne başka bısey.Boyle olucak gıbı deıl .Boşanıpta tek basına evde yasayanlar nasıl bir duygu ???Bana yardımcı olun lutfen.

Bizim buralarda ayıptır.Hem bide boşanmışsan.Akıl saglıgım kalmadı artık.
Seni anlıyorum ben asla çekemem, evlenmeden öncede yalnız yaşıyordum, annem yeğenime bakıyor gelinimiz çalışıyor sürekli gelen giden vs ben ailemin evi olsada yapamazdım şimdide Allah göstermesin boşansam falan direkt ayrı eve çıkarım. Sende huzurunu ruh sağlığını düşünüyorsan bir yerden başka, çalışıyorsun kendi geçimini kendin sağlayabilirsin, ilk etapta kadın ev arkadaşı bulabilirsin ailen sıcak bakmıyorsa. Tabi onunlada anlaşmak önemli, kim bilir tekrar evlenirsin umutsuzluğa kapılma

Seni anlıyorum ben asla çekemem, evlenmeden öncede yalnız yaşıyordum, annem yeğenime bakıyor gelinimiz çalışıyor sürekli gelen giden vs ben ailemin evi olsada yapamazdım şimdide Allah göstermesin boşansam falan direkt ayrı eve çıkarım. Sende huzurunu ruh sağlığını düşünüyorsan bir yerden başka, çalışıyorsun kendi geçimini kendin sağlayabilirsin, ilk etapta kadın ev arkadaşı bulabilirsin ailen sıcak bakmıyorsa. Tabi onunlada anlaşmak önemli, kim bilir tekrar evlenirsin umutsuzluğa kapılma
Haklısınız.Bırıkmışım var bıraz kredı cekıp ev alsam çok guzel olur .Kafa rahat olur en azından .Buraya kadar dayandım.

Allah yardımcınız olsun zor bir durum.Onlarında aileleri gelirler tabiki ama abartmışlar biraz sanki.Anneniz memnunsa hayatından siz karışmamaya çalışın siz kötü olursunuz sonra.Bir an önce kendi hayatınızı kurun.Ev ev üstüne olmaz gerçektende herşey batar insana.

Allah yardımcınız olsun zor bir durum.Onlarında aileleri gelirler tabiki ama abartmışlar biraz sanki.Anneniz memnunsa hayatından siz karışmamaya çalışın siz kötü olursunuz sonra.Bir an önce kendi hayatınızı kurun.Ev ev üstüne olmaz gerçektende herşey batar insana.
Karışmıyım dedım 2018 de boşandım her gunumuz boyle .Sosyal hayatım kalmadı.Bu zamana kadar dayandım.

Tek seceneginiz ayri ev gibi gorunuyor. Ne kadar anne baba da olsa o evden cikinca eskisi gibi olmaz diye dusunuyorum. Allah yardimciniz olsun.
Tesekkur ederım.Kıra odeyecegıme kredı cekıp ev almak daha mantıklı .Kalp kırmamak ıstıyorum ama benım kalbım peki ????Ya dınlenenıyorum .Varmı otesı.

Karışmıyım dedım 2018 de boşandım her gunumuz boyle .Sosyal hayatım kalmadı.Bu zamana kadar dayandım.
Haklısınız ben olsam bende dayanamazdım.İyi dayanmışsınız yine ama herkes kendine göre haklı .Bence ailenizle konuşma zamanınız gelmiş. Yakın bir yerden ev alayım böyle olmuyor gelir kalırsınız arada bir eliniz üstümde olur gibi yavaş yavaş konu açın özellikle annenize.Oda duruma göre babanızla konuşur anneler idarecidir.

Haklısınız ben olsam bende dayanamazdım.İyi dayanmışsınız yine ama herkes kendine göre haklı .Bence ailenizle konuşma zamanınız gelmiş. Yakın bir yerden ev alayım böyle olmuyor gelir kalırsınız arada bir eliniz üstümde olur gibi yavaş yavaş konu açın özellikle annenize.Oda duruma göre babanızla konuşur anneler idarecidir.
Hiçde etmezler idare.Ama benımkı de kafa yani .İşim çok zor.

gelin yerine annem donuyo evde taze gelın gıbı.
Gelin evde dönen bir varlık değildir. Evde bir sürü insan var, anneniz, babanız, kardeşleriniz, evi daha iyi tanıyan ve sahiplenen kişiler. Bu kişilerin evin işini yapması daha mantıklıdır. Mesela babanız da evin sakiniyken fakat annenizin yükünü rahatlatmıyorken neden evin sakini olmayan, bir misafir olan gelin gözünüze batıyor?
Belki o da haftada üç gün gelmek istemiyor fakat kardeşinizin zoruyla geliyordur. Olamaz mı? Annenizin oğlu olan kardeşiniz yardım etmiyorken gözünüze batmıyorsa, neden gelin batıyor?
Bu zihniyetten nefret ediyorum. Fakat kızmıyorum size, bu bir Türkiye gerçeği.

Gelin evde dönen bir varlık değildir. Evde bir sürü insan var, anneniz, babanız, kardeşleriniz, evi daha iyi tanıyan ve sahiplenen kişiler. Bu kişilerin evin işini yapması daha mantıklıdır. Mesela babanız da evin sakiniyken fakat annenizin yükünü rahatlatmıyorken neden evin sakini olmayan, bir misafir olan gelin gözünüze batıyor?
Belki o da haftada üç gün gelmek istemiyor fakat kardeşinizin zoruyla geliyordur. Olamaz mı? Annenizin oğlu olan kardeşiniz yardım etmiyorken gözünüze batmıyorsa, neden gelin batıyor?
Bu zihniyetten nefret ediyorum. Fakat kızmıyorum size, bu bir Türkiye gerçeği.
Elim ayağım titredi Ya Rab o ne güzel bir yorumdur ... :KK52: