Eşi vefat etti yaşı da genç degil yalnizboldugubicinde ayrılamayız malesefEvin ergeni gibi kayınvalide.
Eşi hayatta mı ya da boşandı mı bilmiyorum ama ben kesinlikle yeniden evlenmesi taraftarıyım.
Durum buysa ve gençse, yeniden yuva kurabilir bence.
Ilk baslarda kayin validem faturalari Eşim de kirayi ödüyordu ama simde elini cekti faturalardan bizde sandık ödüyor üstümüze elektrik ve suyu kac defa kestilerBu ev kimin kira mı kim ödüyor faturaları kirayı
Sebebpsizce sürat aşıyor en ufak uyarılarımda hemen yüzünü aşıyor uyarılarını da tatli bir dille nazikçe ifade ediyorumNasıl böyle bi kayınvalide olur sanki evin ergen oğlu gibi
Madem hem hiç bir şeye karışmıyor hemde yük oluyor ayrı eve çıksın gerek yok beraber yaşamanızaIlk baslarda kayin validem faturalari Eşim de kirayi ödüyordu ama simde elini cekti faturalardan bizde sandık ödüyor üstümüze elektrik ve suyu kac defa kestiler
Tabi ki evladıdır bakacak bakmak zorunda yeri geliyor eşim sürat aşıyor ben eşimi uyarıyorum annen sonucta olsun bos ver olumlu dünya diyorum ha illa mi boze destek olmak zorunda demiyorum ama en azın dan bir güler yüz gösterebilir kendisinden temizlik hic bir şey de istemiyorum izinli olduğu zaman gelsin otursun sohbet edelim torunuyla ilgilesin onu da yapmıyor ve hatta kendisiyle konustum neden böyle yapıyorsun bir hatam bir kusurum mu var varsa hatam soyle düzelteyim sende annemsin benim yok bor şey deyip kestiriyor daha napayım benBen şuna karşıyım. Kayınvalide kayınpeder bize destek olmuyor lafina. Çocuklar küçükken yapmışlar yapacaklarını zaten. Tamam yardımcı olsa tabiki çok güzel olur ama yardım etmezse de onun bileceği iş. Aldığı parayı harcamayıp yaksa bile evladı artık ona bakmak zorundadır.
Onun harici çok bunaldigini , çok sıkıldığını burda bize anlattığın gibi hissettiklerini ona da anlat
en azından torunu ile ilgilenir belki. Yardım istersen belki memnun olacaktır.
Yalnız oldugu icinde eşimin gönlü el vermiyor bende baskı yapıp ayrılalım diyemiyorum bugün ona yarin banaMadem hem hiç bir şeye karışmıyor hemde yük oluyor ayrı eve çıksın gerek yok beraber yaşamanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?