Cok karisik duygular icindeyim

Yalnız yasan birini uzaklaştırmak olmuyor malesef ben istesemde eşim babasının emaneti kendi annesini mecbur bakiyyor
kayin valideniz biraz tuhaf ama gayet iyi karismiyo varligida bir yokluguda yedigi bir tabak yemek kocanizin annesi sizde evlat sahibisiniz biraz idareli olun birakin odasina cekilsin birakin sizle konusmasin kendi kendine yaasasin gitsin herkesin hayali sizin kayin valideniz vallaha sakladigi esyalara dokunmayin hirsizlik olur bi kere

Benim merak ettiğim niye ısrarla kv ile oturuldugu yani çocuğunuza siz bakıyosnz anladığım kadarıyla kv de çalışıyor e evede faydası yok niçin bı aradasnz kadın da gizli gizli odasında yemeyi bıraksn buda bı değişik çeşit

Yalnız yasan birini uzaklaştırmak olmuyor malesef ben istesemde eşim babasının emaneti kendi annesini mecbur bakiyyor
Kadın calısıyor size yuk olmuyor sizi rahatsız etmıyor eşiniz nasıl bakıyor anlamadım.

Kadını hizmetçi gibi mı kullansın ne biçim kadındır o, malzemeleri alırsa bıkar gelmez eve rahatlarlar ailecek tek enayi gelin değil. Ben evi istediğim gibi pisleteyim gelinim arkamı temizler yok öyle
o bir anne anne esinin deil tek kadininda annesi sayilir tey allahim ya konussun bu kadar zormu kaynana adayiyiz hepimiz geline karissak suclu karismasak sucluyuz biraz pasakliymis ehh nolmus kendi annesi olsa buraya konu acarmiydi hic sanmiyorum

Sakladığı yerleri de görüyorum kendi kıyafetlerinin arasına sarıyor çekmecesine atıyor ama oyle alio kullanmak düşünüp yapmadim
Kadının sakladığı seylere sakın dokunmayın cok çirkin bir şey.

o bir anne anne esinin deil tek kadininda annesi sayilir tey allahim ya konussun bu kadar zormu kaynana adayiyiz hepimiz geline karissak suclu karismasak sucluyuz biraz pasakliymis ehh nolmus kendi annesi olsa buraya konu acarmiydi hic sanmiyorum
Herhangi birinin annesi gelinle bu şekilde bir hayat sürse benim annem bir melek derdi eminim

Kaynana çalışıp para kazanıyor bir zahmet temizlesin arkasını kimse mecbur değil, ben çalışsam gelinimde kalsam utanır pisliğimi temizlerdim üstelik bebekte var yazıktır geline hangisiyle uğraşsın. Bebekle mi uğraşsın kv mi temizlesin nedir yani.

Neden ayrı eve cıkmıyorsunuz?
Kadın cidden evi otel gibi kullanıyrmus..
Ne guzel eve gel yemek hazır,temizlk derdi yok,öyle herkes calısır.
Eve de katkısı yokmus ohh miis

Kendi annem bile sunu yapsa,alır karsıma konusurm.
Evde kucuk bebeğim var.
Ben kimsenin hizmetcisi değilim diye.
Esınızn duruma el koyması lazım.

bence teyze burayı okumuş
bakmış gelinlere yaranılmıyor kendim takılayım, rahatsız etmeyeyim demiş öyle yaşıyor.

bence sorun yok. sizden iş beklemiyor,
yemek beklemiyor.
kendi masrafını çekiyor.
keşke faturalara katkısı olsa ama olmasa da sorun etmeyin. anne nihayetinde.
sizden çekiniyor muhtemelen.
kendine bir şeyler alıp yemesi bundan. sizin aldıklarınızı yemiyor sonuçta.
acaba bilmeden kırdınız mı onu bu konuda?
hep mi böyleydi?

bence bırakın kendi haline. yaşı da var diyorsunuz. kadın bu yaşında çalışıyor hala. ev işi beklemeyin.

Eşiniz istemiyor ama belki kv ayrı eve cıkmak istiyordur hiç konustunuz mu bunu onla. Hareketlerinden sizinle kalmak istemiyor gibi anladım ben

Eğer öyleyse yapacak bir şey yok. Demek sizinle zorla duruyor. En mantıklısı ayrı evlerde oturmamız. Kayınpeder nerede?

Acaba kv sizle yaşamak istemiyor mu?

Evleri ayirin.
Hasta degil muhtac degil niye mecbur hissediyorsunuz kendinizi

Roller değişmiş sizde. Genelde bu yakınmaları kayınvalideler yapar. Bence şikayet etmeyin. Emin olun böylesi daha makbul. Kadın kıskançlık yapıp aranızı bozmuyor, size karışmıyor, eşinizi doldurmuyor. Bence kıymetini bilin.

ama bu kadinin kimseye zarari yok faydasida yok ama en nihayetinde kocasinin annesi istemiyorsa ayri eve ciksin ama onada niyeti yok belliki kadin calisiyor yorgun olabilir esi i kaybetmis psikolojik sorunlari olabilir icine kapanmis bir kerede gelinler kaynanaya karsi bir adim atsalar nolur acaba kayinbabamin bana bagirdigida oldu benim arkamda herkese karsi durduguda hem amcam hemde kayinbabam cokkk iyiler kizarlarda yeri gelir uyarirlarda hatta esime daha cok kizar babasi seker hastasi tepesi attimi ana avrat söver ama atadir yoklugunda belli olur

Gelini düşünen yok neyse peki. Hem bebekle hem evle hem kv dağınıklığıyla uğraşsın hizmetçi nasılsa

Gelini düşünen yok neyse peki. Hem bebekle hem evle hem kv dağınıklığıyla uğraşsın hizmetçi nasılsa
bakis acinizi degisitirin varsa bir oglunuz veya kiziniz bence degistirin siz iyi düsününki iyi olsun hersey hizmetci deilde annesine yaptigini farzetse nolur ölürmü kadin hem dagi nik hemde ceneci olsa kizi assalasa herseye karissa tamam dicem hep ayni terane biride yazmis sakladigi esyalari al diye nasil bir cahilliktir ya resmen cal diyor aman o seviye benden cok uzakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…