- 15 Ekim 2016
- 7.162
- 12.816
- 248
kayin valideniz biraz tuhaf ama gayet iyi karismiyo varligida bir yokluguda yedigi bir tabak yemek kocanizin annesi sizde evlat sahibisiniz biraz idareli olun birakin odasina cekilsin birakin sizle konusmasin kendi kendine yaasasin gitsin herkesin hayali sizin kayin valideniz vallaha sakladigi esyalara dokunmayin hirsizlik olur bi kereYalnız yasan birini uzaklaştırmak olmuyor malesef ben istesemde eşim babasının emaneti kendi annesini mecbur bakiyyor
Benim merak ettiğim niye ısrarla kv ile oturuldugu yani çocuğunuza siz bakıyosnz anladığım kadarıyla kv de çalışıyor e evede faydası yok niçin bı aradasnz kadın da gizli gizli odasında yemeyi bıraksn buda bı değişik çeşitMrb uzatmadan konuya girmek istiyorum 1.5 yıl oldu evliliğim kayinvalide ile oturuyorum kendisi pek bir şeyime karışmaz o yönden cok rahatim ama kendisi çalışıyor diye evi otel gibi kullanıyor sanki bu evden degil gibi oglu ile iletişim sıfır işten geldiği gibi odasına çekiliyor kahvesiz yapamıyor bağımlı yani sözüm ona degil tabi ki istediğini yer içer ama eşime destek olmuyor bir sorun varsa gelip konuşmuyor evde bir eksik olduğunda gidip almıyor ne kadar çalışsa da o da bu evde yiyor içiyor sırf bir şey almamak icin gidip kendine abur cubur tarzında bir şeyler alıyor odasına çekiliyor yiyor ve fazlasını aliyor saklıyor sonrada bir bakıyorum bir poşet ekmek ,bisküvi ,kek vb. Atiştırmaliklari çöp de görüyorum ayrıca şampuan kremler parfümler aliyor hepsini saklıyor kullansa ammena diyeceğim banane ama kullanmıyor saklıyor kimseye de vermiyor hem tarihi geçiyor çöpe atıyor cok sinir oluyorum evde yabancı gibiyiz resmen izinli olduğu zaman da disari çıkıyor aksam geliyor ben zaten yalnızım bebegim kucuk onunla ilgilenmekten ne yemege nede ev işine yetişebiliyorum bebegim cok huysuz ve gazlı ailem cok uzakta çevremde bir yakın arkadaşım yok kimseye de demek istemiyorum aile içini sıkıntıları gerçekten çok dolmuş bur vaziyetteyim bebegimin huzursuzluğu karşısındaki çaresizlik zaten beni cok üzüyor uykusuz geceler baya yıprattı beni yemege yetişememek ev işi yapamamak kendimi yetersiz buluyorum gibi düşüncelere kapılıyorum Zaten bir iş yapamıyorum bide k.v evi temiz tutmuyor ben kendisinden bana temizlik yapsin söylemiyorum ama bulduğu gibi temiz bıraksın istiyorum yemin ederim hep ıyi olmaya calisiyorum saygılı sevgimi gösteren biriyim oyle suratsız ters bir insandan degil ALLAH şahit ve ıyi olduğum icin karşılığı neden böyle anlamıyorum sadece sabırla her şeyin geçerdi umudu ile dua ediyorum az da olsa fikir almak konusmak derrlesmek istedim ondan yazmak istedim simdiden cok teşekkürler ...
Kadın calısıyor size yuk olmuyor sizi rahatsız etmıyor eşiniz nasıl bakıyor anlamadım.Yalnız yasan birini uzaklaştırmak olmuyor malesef ben istesemde eşim babasının emaneti kendi annesini mecbur bakiyyor
o bir anne anne esinin deil tek kadininda annesi sayilir tey allahim ya konussun bu kadar zormu kaynana adayiyiz hepimiz geline karissak suclu karismasak sucluyuz biraz pasakliymis ehh nolmus kendi annesi olsa buraya konu acarmiydi hic sanmiyorumKadını hizmetçi gibi mı kullansın ne biçim kadındır o, malzemeleri alırsa bıkar gelmez eve rahatlarlar ailecek tek enayi gelin değil. Ben evi istediğim gibi pisleteyim gelinim arkamı temizler yok öyle
Kadının sakladığı seylere sakın dokunmayın cok çirkin bir şey.Sakladığı yerleri de görüyorum kendi kıyafetlerinin arasına sarıyor çekmecesine atıyor ama oyle alio kullanmak düşünüp yapmadim
Herhangi birinin annesi gelinle bu şekilde bir hayat sürse benim annem bir melek derdi eminimo bir anne anne esinin deil tek kadininda annesi sayilir tey allahim ya konussun bu kadar zormu kaynana adayiyiz hepimiz geline karissak suclu karismasak sucluyuz biraz pasakliymis ehh nolmus kendi annesi olsa buraya konu acarmiydi hic sanmiyorum
Kaynana çalışıp para kazanıyor bir zahmet temizlesin arkasını kimse mecbur değil, ben çalışsam gelinimde kalsam utanır pisliğimi temizlerdim üstelik bebekte var yazıktır geline hangisiyle uğraşsın. Bebekle mi uğraşsın kv mi temizlesin nedir yani.o bir anne anne esinin deil tek kadininda annesi sayilir tey allahim ya konussun bu kadar zormu kaynana adayiyiz hepimiz geline karissak suclu karismasak sucluyuz biraz pasakliymis ehh nolmus kendi annesi olsa buraya konu acarmiydi hic sanmiyorum
Neden ayrı eve cıkmıyorsunuz?Mrb uzatmadan konuya girmek istiyorum 1.5 yıl oldu evliliğim kayinvalide ile oturuyorum kendisi pek bir şeyime karışmaz o yönden cok rahatim ama kendisi çalışıyor diye evi otel gibi kullanıyor sanki bu evden degil gibi oglu ile iletişim sıfır işten geldiği gibi odasına çekiliyor kahvesiz yapamıyor bağımlı yani sözüm ona degil tabi ki istediğini yer içer ama eşime destek olmuyor bir sorun varsa gelip konuşmuyor evde bir eksik olduğunda gidip almıyor ne kadar çalışsa da o da bu evde yiyor içiyor sırf bir şey almamak icin gidip kendine abur cubur tarzında bir şeyler alıyor odasına çekiliyor yiyor ve fazlasını aliyor saklıyor sonrada bir bakıyorum bir poşet ekmek ,bisküvi ,kek vb. Atiştırmaliklari çöp de görüyorum ayrıca şampuan kremler parfümler aliyor hepsini saklıyor kullansa ammena diyeceğim banane ama kullanmıyor saklıyor kimseye de vermiyor hem tarihi geçiyor çöpe atıyor cok sinir oluyorum evde yabancı gibiyiz resmen izinli olduğu zaman da disari çıkıyor aksam geliyor ben zaten yalnızım bebegim kucuk onunla ilgilenmekten ne yemege nede ev işine yetişebiliyorum bebegim cok huysuz ve gazlı ailem cok uzakta çevremde bir yakın arkadaşım yok kimseye de demek istemiyorum aile içini sıkıntıları gerçekten çok dolmuş bur vaziyetteyim bebegimin huzursuzluğu karşısındaki çaresizlik zaten beni cok üzüyor uykusuz geceler baya yıprattı beni yemege yetişememek ev işi yapamamak kendimi yetersiz buluyorum gibi düşüncelere kapılıyorum Zaten bir iş yapamıyorum bide k.v evi temiz tutmuyor ben kendisinden bana temizlik yapsin söylemiyorum ama bulduğu gibi temiz bıraksın istiyorum yemin ederim hep ıyi olmaya calisiyorum saygılı sevgimi gösteren biriyim oyle suratsız ters bir insandan degil ALLAH şahit ve ıyi olduğum icin karşılığı neden böyle anlamıyorum sadece sabırla her şeyin geçerdi umudu ile dua ediyorum az da olsa fikir almak konusmak derrlesmek istedim ondan yazmak istedim simdiden cok teşekkürler ...
Eğer öyleyse yapacak bir şey yok. Demek sizinle zorla duruyor. En mantıklısı ayrı evlerde oturmamız. Kayınpeder nerede?Tabi ki evladıdır bakacak bakmak zorunda yeri geliyor eşim sürat aşıyor ben eşimi uyarıyorum annen sonucta olsun bos ver olumlu dünya diyorum ha illa mi boze destek olmak zorunda demiyorum ama en azın dan bir güler yüz gösterebilir kendisinden temizlik hic bir şey de istemiyorum izinli olduğu zaman gelsin otursun sohbet edelim torunuyla ilgilesin onu da yapmıyor ve hatta kendisiyle konustum neden böyle yapıyorsun bir hatam bir kusurum mu var varsa hatam soyle düzelteyim sende annemsin benim yok bor şey deyip kestiriyor daha napayım ben
Vefat ettiEğer öyleyse yapacak bir şey yok. Demek sizinle zorla duruyor. En mantıklısı ayrı evlerde oturmamız. Kayınpeder nerede?
Allah rahmet etsin. Iyi bir kısmet çıkar karşısına belki düzelir. ne diyelim.Vefat etti
Roller değişmiş sizde. Genelde bu yakınmaları kayınvalideler yapar. Bence şikayet etmeyin. Emin olun böylesi daha makbul. Kadın kıskançlık yapıp aranızı bozmuyor, size karışmıyor, eşinizi doldurmuyor. Bence kıymetini bilin.Mrb uzatmadan konuya girmek istiyorum 1.5 yıl oldu evliliğim kayinvalide ile oturuyorum kendisi pek bir şeyime karışmaz o yönden cok rahatim ama kendisi çalışıyor diye evi otel gibi kullanıyor sanki bu evden degil gibi oglu ile iletişim sıfır işten geldiği gibi odasına çekiliyor kahvesiz yapamıyor bağımlı yani sözüm ona degil tabi ki istediğini yer içer ama eşime destek olmuyor bir sorun varsa gelip konuşmuyor evde bir eksik olduğunda gidip almıyor ne kadar çalışsa da o da bu evde yiyor içiyor sırf bir şey almamak icin gidip kendine abur cubur tarzında bir şeyler alıyor odasına çekiliyor yiyor ve fazlasını aliyor saklıyor sonrada bir bakıyorum bir poşet ekmek ,bisküvi ,kek vb. Atiştırmaliklari çöp de görüyorum ayrıca şampuan kremler parfümler aliyor hepsini saklıyor kullansa ammena diyeceğim banane ama kullanmıyor saklıyor kimseye de vermiyor hem tarihi geçiyor çöpe atıyor cok sinir oluyorum evde yabancı gibiyiz resmen izinli olduğu zaman da disari çıkıyor aksam geliyor ben zaten yalnızım bebegim kucuk onunla ilgilenmekten ne yemege nede ev işine yetişebiliyorum bebegim cok huysuz ve gazlı ailem cok uzakta çevremde bir yakın arkadaşım yok kimseye de demek istemiyorum aile içini sıkıntıları gerçekten çok dolmuş bur vaziyetteyim bebegimin huzursuzluğu karşısındaki çaresizlik zaten beni cok üzüyor uykusuz geceler baya yıprattı beni yemege yetişememek ev işi yapamamak kendimi yetersiz buluyorum gibi düşüncelere kapılıyorum Zaten bir iş yapamıyorum bide k.v evi temiz tutmuyor ben kendisinden bana temizlik yapsin söylemiyorum ama bulduğu gibi temiz bıraksın istiyorum yemin ederim hep ıyi olmaya calisiyorum saygılı sevgimi gösteren biriyim oyle suratsız ters bir insandan degil ALLAH şahit ve ıyi olduğum icin karşılığı neden böyle anlamıyorum sadece sabırla her şeyin geçerdi umudu ile dua ediyorum az da olsa fikir almak konusmak derrlesmek istedim ondan yazmak istedim simdiden cok teşekkürler ...
ama bu kadinin kimseye zarari yok faydasida yok ama en nihayetinde kocasinin annesi istemiyorsa ayri eve ciksin ama onada niyeti yok belliki kadin calisiyor yorgun olabilir esi i kaybetmis psikolojik sorunlari olabilir icine kapanmis bir kerede gelinler kaynanaya karsi bir adim atsalar nolur acaba kayinbabamin bana bagirdigida oldu benim arkamda herkese karsi durduguda hem amcam hemde kayinbabam cokkk iyiler kizarlarda yeri gelir uyarirlarda hatta esime daha cok kizar babasi seker hastasi tepesi attimi ana avrat söver ama atadir yoklugunda belli olurKaynana çalışıp para kazanıyor bir zahmet temizlesin arkasını kimse mecbur değil, ben çalışsam gelinimde kalsam utanır pisliğimi temizlerdim üstelik bebekte var yazıktır geline hangisiyle uğraşsın. Bebekle mi uğraşsın kv mi temizlesin nedir yani.
Gelini düşünen yok neyse peki. Hem bebekle hem evle hem kv dağınıklığıyla uğraşsın hizmetçi nasılsaama bu kadinin kimseye zarari yok faydasida yok ama en nihayetinde kocasinin annesi istemiyorsa ayri eve ciksin ama onada niyeti yok belliki kadin calisiyor yorgun olabilir esi i kaybetmis psikolojik sorunlari olabilir icine kapanmis bir kerede gelinler kaynanaya karsi bir adim atsalar nolur acaba kayinbabamin bana bagirdigida oldu benim arkamda herkese karsi durduguda hem amcam hemde kayinbabam cokkk iyiler kizarlarda yeri gelir uyarirlarda hatta esime daha cok kizar babasi seker hastasi tepesi attimi ana avrat söver ama atadir yoklugunda belli olur
Gelini düşünen yok neyse peki. Hem bebekle hem evle hem kv dağınıklığıyla uğraşsın hizmetçi nasılsa
bakis acinizi degisitirin varsa bir oglunuz veya kiziniz bence degistirin siz iyi düsününki iyi olsun hersey hizmetci deilde annesine yaptigini farzetse nolur ölürmü kadin hem dagi nik hemde ceneci olsa kizi assalasa herseye karissa tamam dicem hep ayni terane biride yazmis sakladigi esyalari al diye nasil bir cahilliktir ya resmen cal diyor aman o seviye benden cok uzaktaGelini düşünen yok neyse peki. Hem bebekle hem evle hem kv dağınıklığıyla uğraşsın hizmetçi nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?