Cok karisik duygular icindeyim

O zaman güzellikle ev işleri için destek isteyin odasını kendi temizlesin işini görsün ,çok yorgun olduğunuzu bebekle ilgili sorun yaşadığınızı belirtin .

Kadın evin içinde yok gibi zaten nereyi pis bırakıyor anlamadım?

Bebeği sevmiyor mu peki hiç? Hani bakmak zorunda değil ama elini de mi sürmüyor?

Odaya eşya saklamak öğrenci evi adeti sanıyordum tek :)
Akşamları evde bir de surekli olsa nasil olur ya mesela bir kahve yapıyor masaya hep dökmüş petege dökmüş bari sil yapmıyorsan daha dikkatli davran bebeği seviyor cikip gidiyor tekrar

O zaman güzellikle ev işleri için destek isteyin odasını kendi temizlesin işini görsün ,çok yorgun olduğunuzu bebekle ilgili sorun yaşadığınızı belirtin .
Kendisine bu tür konuları söylediğimde hemen kırılıyor surat asıyor

Kendi odası zaten girilecek yer degil odasında sigara içtiği icin kötü kokuyor ısten geliyor akşamları selam sabah yok bebeğimi aliyor seviyor cikip gidiyor o bir şey demediği icin bende susuyorum

Konu ayrıntılı bir konu
Sizin için dedim eşinizde beraber oturmaktan memnun değil sizde kaynananızda en iyisi ayrı eve çıkmak sizde bebeğinizle ilgilenirsiniz gaz için kimyon demle 2 çay kaşıntıda bebege ver iyi geliyo ben öyle yapıyorum canim

Kırılmıyor ,annemden biliyorum işine gelmeyen konularda hemen surat asar,temizleme odasını sende ona surat as,yorgunum farkında değilim dersin

Evde rahat etmenizi saglamaya calisiyor da olabilir.
Yardim istiyor musunuz?
Anne biliyorum sen de yorgun oluyorsun ama bebek bugun cok huysuzdu, evi supuremedim, yardimci olur musun falan deseniz ne der acaba
Oyl e söylediğimde yapar yapmamazlik yapmıyor ama sürat beş karış oluyor bastan sacma yapıyor

Kv yazmasaydın evcil hayvan zannedicektim bir şeyleri saklaması pskolojik olabilir hani çöp evler oluyorya , takip edip sakladığı yerden alıp bişey bilmiyomuş gibi davranın
Sakladığı yerleri de görüyorum kendi kıyafetlerinin arasına sarıyor çekmecesine atıyor ama oyle alio kullanmak düşünüp yapmadim

Kırılmıyor ,annemden biliyorum işine gelmeyen konularda hemen surat asar,temizleme odasını sende ona surat as,yorgunum farkında değilim dersin
Iste ondan işine geldiğinde cevap veriyor işine gelmiyorsa bu konularda bir şey söylesem çit demiyor elinde telefon veya gözü tv de yüzüme bakmıyor ya bir tamam ya bir hayır yok ben kendi kendine konuşuyorum zaten onun odasını temizlemuyirum temizlik yapsamda emeğine yazık yine aynı halini buluyor

Evin ergeni gibi kayınvalide.
Eşi hayatta mı ya da boşandı mı bilmiyorum ama ben kesinlikle yeniden evlenmesi taraftarıyım.
Durum buysa ve gençse, yeniden yuva kurabilir bence.
Yaşi var ve eşi vefat etti

Eviniz kira mi? Eger bu sorunun cevabı ev kayınvalideminse o zaman giderlere katılmaması münasip.Hoş zaten odasına çekiliyormuş yediği şeyleri de kendisi alıyormuş. Odasını siz temizlemiyorsunuzdur diye dusunuyorum. Bunun dısında parfum vb harcamaları sizi ilgilendirmez ki alıyorsa alıyor kullanmıyorsa kullanmıyor para kendi parası naparsan yapsın.Diyalogunuz yok eşinizi doldurması yok hizmet beklemesi yok. Varla yok arası. Tamam ev ev üstüne olmaz ama kadın bir şey yapmıyormus ki size.Ha siz derseniz evi ayırmak istiyorum ama eşime karşı bana koz vermiyor yapamıyorum o zaman anlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…