Tencere kapak misali ne güzel bulmussunuz birbirinizi. O sana yalan soyleyerek klube gider , sen başka erkekle bulusursun. Yaşlar baya küçük sanırım , yeni nesil yine yapıyor yapacağını. Zaten sosyal medyadan başlayan iliskiden hayır mı gelir? Önceki konularinizda da çok söyledik ettik , dinlemeyecekseniz niye konu açıyorsunuz? Her konunuzda düzgünce yorum yaptım , herkes yaptı. Böyle devam edin, o başka kızlarla bulussun sen başka erkeklerle sonra yine birbirinize dönün , arada farklılık iyidir siz de haklısınız.
Valla kusura bakmayın da Bu ilişkinin cıvığı çıkmış. Erkek arkadaşın yalan konuşup clube gider , sen henüz bir ilişkin bitmeden başka biriyle yemeğe çıkarsın ...
sana istediği kadar iyi davransın , bu sana yalan konuştuğu gerçeğini değiştirmez , senin de başkasına ilgi duyup onunla *kriz yaşayacağını bile bile * yemeğe çıktığını...
Kafa karışacak birşey yok bence , gayet açık . Normal ilişkiler böyle olmuyor yani , belki bilmiyorsanız söylemiş olayım . Sizdeki de tencere dibin kara,seninki benden kara olayı.
Bu olayın iyice b*ku çıkmadan bence herkes kendi yoluna gitsin.
Su cevaptan sonra bu olay benim için trollden başka bir şey değil . Bence kafa bulmak için açılmış bir konu ,aksini düşünmek istemiyorum, çünkü sosyal hesaplarında ekliyken bile sana onu sildiren ,kriz yasatan birinin, baska bir adamla buluştuğunda ne yapacagini bilmemen ve kriz yasar miyim diye sormanin baska aciklamasi olamaz .Kriz yaşar miyim
Su cevaptan sonra bu olay benim için trollden başka bir şey değil . Bence kafa bulmak için açılmış bir konu ,aksini düşünmek istemiyorum, çünkü sosyal hesaplarında ekliyken bile sana onu sildiren ,kriz yasatan birinin, baska bir adamla buluştuğunda ne yapacagini bilmemen ve kriz yasar miyim diye sormanin baska aciklamasi olamaz .
Ya çok küçüksün ,ama o zaman sevgiliye aklın nasıl eriyor 8-9 yaş. Ya da basbaya dalga geçiyorsun. .
Okullar açılsada kurtulsak birazindan.
Su cevaptan sonra bu olay benim için trollden başka bir şey değil . Bence kafa bulmak için açılmış bir konu ,aksini düşünmek istemiyorum, çünkü sosyal hesaplarında ekliyken bile sana onu sildiren ,kriz yasatan birinin, baska bir adamla buluştuğunda ne yapacagini bilmemen ve kriz yasar miyim diye sormanin baska aciklamasi olamaz .
Ya çok küçüksün ,ama o zaman sevgiliye aklın nasıl eriyor 8-9 yaş. Ya da basbaya dalga geçiyorsun. .
Valla bendeAman neyse saçma mevzular.
Saçma hayatlar.
Kim kime, nerede,ne zaman şey yapıyorsa yapsın.
Ben gider bye.
Gen seni de götüreyim :)Valla bende
Aman neyse saçma mevzular.
Saçma hayatlar.
Kim kime, nerede,ne zaman şey yapıyorsa yapsın.
Ben gider bye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?