Çok karışık kafam?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/olan-bitenler.1080734/

Eski konum bu, en son babamla kavga ettim deyip evi terketmişti geri döndü ben bu durumu arkadaşlarından da duyduğum için bu konuda inandım...neyse beni yakın arkadaşları ile tanıştırdı eski halimize göre çok daha iyiye doğru gidiyoruz..

Bu arada ben bir çocukla tanışmıştım hatta bu çocuğun fotolarını beğenip onunla takiplesmem çok büyük soruna krize sebep oldu aramızda çocuktan nefret ediyor o yüzden çocuğu bana instadan sildirdi, ancak bu çocuk bana instadan yazmaya devam etti hatta bir arkadaşı aracılığı ile numaramı bile bulmuş , buluşup bir kahve içtik ve dün gecede beraber yemeğe çıktık...bu arada erkek arkadaşım da dün beni çok şaşırtan bişey yapıp evimin önüne gelip bana hediye getirdi, gece konuştuğumuzda arkadaşlarla oturuyoruz demişti ama bi kaç saat sonra fake hesaptan arkadaşlarını stalk ettiğimde bir gece clubundeydi :)

Diğer çocuk konusunda kafam çok karışık çok ilgili kibar benimle planlar yapan aklı başında biri bu arada erkek arkadaşım ile olan karışık durumu biliyor haberi var yani ne yapsam bilmiyorum

Yanlış anlamayın niyetim yargılamak falan değil ama bişey sormak istiyorum hayatınız da bir erkek olmak zorunda mi? Yani daha bir ilişkiniz bitmeden başka bir erkekle flört etmeniz daha onu tanımadan hemde. Hem madem erkek arkadasinizla mutlu değil, hoşnut değilsiniz ayrilin .

Valla kusura bakmayın da Bu ilişkinin cıvığı çıkmış. Erkek arkadaşın yalan konuşup clube gider , sen henüz bir ilişkin bitmeden başka biriyle yemeğe çıkarsın ...
sana istediği kadar iyi davransın , bu sana yalan konuştuğu gerçeğini değiştirmez , senin de başkasına ilgi duyup onunla *kriz yaşayacağını bile bile * yemeğe çıktığını...

Kafa karışacak birşey yok bence , gayet açık . Normal ilişkiler böyle olmuyor yani , belki bilmiyorsanız söylemiş olayım . Sizdeki de tencere dibin kara,seninki benden kara olayı.
Bu olayın iyice b*ku çıkmadan bence herkes kendi yoluna gitsin.

Tencere kapak misali ne güzel bulmussunuz birbirinizi. O sana yalan soyleyerek klube gider , sen başka erkekle bulusursun. Yaşlar baya küçük sanırım , yeni nesil yine yapıyor yapacağını. Zaten sosyal medyadan başlayan iliskiden hayır mı gelir? Önceki konularinizda da çok söyledik ettik , dinlemeyecekseniz niye konu açıyorsunuz? Her konunuzda düzgünce yorum yaptım , herkes yaptı. Böyle devam edin, o başka kızlarla bulussun sen başka erkeklerle sonra yine birbirinize dönün , arada farklılık iyidir siz de haklısınız.

Bknz. cepte tutmak; biri olmazsa diğerine geçmek için iki kişiyi birden idare etmek.

Anlatacak biri yok cevremde o yüzden

Kriz yaşar miyim

Kriz yaşar miyim
Su cevaptan sonra bu olay benim için trollden başka bir şey değil . Bence kafa bulmak için açılmış bir konu ,aksini düşünmek istemiyorum, çünkü sosyal hesaplarında ekliyken bile sana onu sildiren ,kriz yasatan birinin, baska bir adamla buluştuğunda ne yapacagini bilmemen ve kriz yasar miyim diye sormanin baska aciklamasi olamaz .
Ya çok küçüksün ,ama o zaman sevgiliye aklın nasıl eriyor 8-9 yaş. Ya da basbaya dalga geçiyorsun. .

Merhaba troll filan değilim eski konularıma bakın 7 -8 konu açtım erkek arkadaşımla ilgili yaşım 21 ama ilk ilişkim

Erkek arkadaşımın hareketlerinden sonra hissizlestim galiba ama onu hala seviyorum.

Dün hediye vermek için beni evin önüne çağırdı üzerimde kısa bi elbise vardı nasıl ya çok kısa bunu giyince kesin laf atmışlardır neler söylüyorlar sen ne yapiyorsun tavrın ne oluyor diye sorguladı elbetteki farkındayım ama durum bu

Aman neyse saçma mevzular.
Saçma hayatlar.
Kim kime, nerede,ne zaman şey yapıyorsa yapsın.
Ben gider bye.

Bende bu forumda bu olayı anlamıyorum her konuya cevap verme zorunluluğu yok ki mantıklı bulduklarınıza yazın boş vaktiniz mi çok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…