çok karmaşık durumlar...

Evli olmak ile sevgili olmak çok başka annemdem öğrendiğim çevremde de gördüğüm üzere birlikte zaman geçiririler eğlenirler çoşarlar ama iş belli noktadan sonra başkalaşır en basiti daha ciddiyete gider evlenirler çocukları olur iki kültür arasıda sıkışır kalırlar. Kadın is hiç bilmediği bir kültüre adapte olmaya çalışırken kendinden uzaklaşabilir

Aklima Memet Ali geldi
Neyse..

Islamiyeti nasıl benimsediginizi bilmiyorum ama musluman bir kadinla gayrimuslim bir erkek evlenemez.
Simdi dizilerden falan harika geliyordur Koreli erkek ama oyle olmuyor.
Her sey dizilerdeki gibi degil.
Bu isten vazgecin derim. Hic oluru yok..

Aaa benim çekik gözlü çinlim konu açmış , bir yerlerde kim vurduya gitmediğine sevindim öncelikle,
Her şey mümkündür bu hayatta , ve de her şey mümkün değildir .Bu ikisinden hangisinin olacağı da tamamen kişilere bağlıdır ve aldığı kararı devam ettirmektir önemli olan.Kahvemi hazırla geliyorum.

ben giderdim
neden? kendime çok güveniyorum sanırım orada da iş bulurdum Allah ın izniyle hem dil yapmak için süper fırsat bilmiyorum ya farklılıklara açık ve cesur olmak lazım bence

Aslında adam'n islamiyete ilgisi var. Kur'anı araştırmayı seviyor ve birşeyler öğreniyor. kimsenin baskısı olmadan yapıyor bunu. Ve gerçekten kültür farkı olabilir. aralarında anlaştıkları dil bile olsa... zaman içinde kavgalar olabilir ve gerçektende dizilerdeki gibi değiller.

açtım açtım da bu ilişkinin olacağı yok hahah yok yok beni de çinli sanıp dövmediler

kadın istediği kadar gururlu olsun
erkeğe illa ki bir zaman muhtaç oluyor (çocuk doğurduktan sonra özellikle)
sırf ona muhtaç olmak istemiyorum mantığı yanlış
ama böyle hayati kararı içinde olmadan bilemem adamı yanıyan birileri varmıymış ailesini de bilmesi gerekir

ben giderdim
neden? kendime çok güveniyorum sanırım orada da iş bulurdum Allah ın izniyle hem dil yapmak için süper fırsat bilmiyorum ya farklılıklara açık ve cesur olmak lazım bence

gezmek için, bir süre kalmak için gidiler de. bir ömür boyu yaşamak.. çok korkunç geliyor bendede o cesaret var dünyayı dolaşabilirim ama bir yerde takılı kalmak zor gibi

gezmek için, bir süre kalmak için gidiler de. bir ömür boyu yaşamak.. çok korkunç geliyor bendede o cesaret var dünyayı dolaşabilirim ama bir yerde takılı kalmak zor gibi
beraber gezersiniz
seni oraya bağlayacak mı?
en kötü boşanırsın ya ...herkesin yaşadığı şeyler ..çok abartıyoruz bazen:)

ben olsam bir tek dini sorun ederdim:) başka net giderdim aşkın önünde engel tanımam sanırım :))

Adam misyoner olabilir mi? Islamiyete ilgili gibi gorunuyorsa ve 2 yil Turkiyede dil icin kalmışsa misyoner olma olasiligi cok yuksek. Bu da aklinizda bulunsun..

ben olsam bir tek dini sorun ederdim:) başka net giderdim aşkın önünde engel tanımam sanırım :))

Ama o kişi kendi dinine inanıyor sa... ve aşk bir gün bitebilir... gerçi türkiyede olsa bile... türk biriyle evli olunsa bile.. aile, eş, para sorunları çıkabiliyor.

Ama o kişi kendi dinine inanıyor sa... ve aşk bir gün bitebilir... gerçi türkiyede olsa bile... türk biriyle evli olunsa bile.. aile, eş, para sorunları çıkabiliyor.
yaani bence de her yerde sorun var sorun olcaksa..onlar kader kısmet
ama din bağlardı beni açıkçası seni bilmiyorum kendi tercihin tabi de:)

Adam misyoner olabilir mi? Islamiyete ilgili gibi gorunuyorsa ve 2 yil Turkiyede dil icin kalmışsa misyoner olma olasiligi cok yuksek. Bu da aklinizda bulunsun..

ilk bunu düşündüm.. bir kaç tane koreli arkadaşım vardı. onlarla ilişkimi kestim. kendi dinlerini resmen pazarlıyorlardı. ve resmen bize incil okuyorlardı. ama bu adamla görüştüğümde dinden bahsetmedi. hiç bir şekilde hristiyanlıktan bahsetmedi. Ve bazen sesli konuşma yaptığımızda kelime-i şehadet getirmeyi öğrenmiş ezberlemiş. ve bana doğru söylüyormuyum diye sorduğu oluyordu. genelde islamla ilgili sorular soruyor. ama korktum şimdi. ilk tanıştığımızda islamiyetten hoşlanmıyordu sonradan sonraya ilgilenmeye başladı. misyoner olabilir belkide :S

yaani bence de her yerde sorun var sorun olcaksa..onlar kader kısmet
ama din bağlardı beni açıkçası seni bilmiyorum kendi tercihin tabi de:)

evet dinde önemli.. zaten o da sormuştu eğer müslüman kadınla evlenirsem müslüman olmam gerekirmi diye. Evet dedim. ona rağmen devam etti. ve gerçekten bu adam hiç ne bilim bizdeki bazı adamlar gibi hemen yaklaşmıyor. daha el ele bile tutuşmadık o yüzden masum gibi göründüğünden hoşuma gitti. 3 kere görüştük ama yan yana yürüdük sadece..

Hah tam da anlatmak istedigim bu iste. Bak ilk basta Islamiyetten hoslanmiyordu sonra ilgili gibi gozuktu demissin. Cok yuksek ihtimalle misyoner. Facebook vs gibi adreslerde arkadaslarina bak eger Hristiyanlikla ilgili paylasim yapiyorlars ve cok arkadasi varsa dünyanın neredeyse her yerinden, emin ol o bir misyoner. Ve seni de dinine almak istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…