Çok kavga ediyoruz dedi :( yardım

bogakizii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
333
Kendimi çok çıkmazda hissediyorum, fikirlerinize muhtacım...

Erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz. Ancak ona göre çok tartışıyormuşuz, kavga ediyormuşuz. Ama bana göre de çok normal, ateşli kavgalar yaşamıyorız saygımızı hiç kaybetmiyoruz ama tartışmalarımız oluyor 20-30 günde bir. Tartıştığımız konuları bir daha tekrarlamıyoruz. Ama ona göre hiç tartışmamak normaliymiş. Bir şeyden rahatsız olup kızsak da normal şekilde söylemeliymişiz. Üzülüp sitemli bir şey söylesem bile ona çok ağır geliyor. Ben bu durumun normal olduğunu söylesem de bir türlü inandıramıyorum. Eğer tartışmamız onun moralini bozuyorsa o tartışma çok büyük geliyor ben kendimi kontrol edememiş üslubumu ayarlayamamış oluyorum. Bu durumu nasıl yöneteceğim hiç bilmiyorum 20 gün önce bi tartışmamız olmuştu. Bugün beni rahatsız eden büyük bir şey oldu:

Hep annem ile tanışmak istediğini şaka yollu gerçek yollu ifade ediyordu. Annem de onu gerçekten tanımak istediğini söyledi ben de kendisine ilettim. Bana dediği "çok sevindim annenin bu teklifini sen annemle tanıştıktan sonraya erteyelebiliriz" oldu ben de hani tanışmak istiyodun ciddiye bininxe niye böyle vazgeçiyosun ki dedim. Tamam tanışıcam ama çok büyük bi şekilde olmasın dedi. Çok büyük bi şekilde ne demek dedim yani bi yerde oturmalı olmasın ayaküstü tarzı bi şeyler dedi. Ben de bu cevabına çok üzüldüm o kadar üzüldüm ki... "Ben çok üzüldüm, annem seninle tanşmak için yanına gelecek ona sadece bi ayaküstü mü zaman ayıracaksın, ilişkimize verdiğin değer bu kadar mı " diye sitem ettim. Yine çok kavga ediyoruz a geldi konu. İlişkimize verdiğin değer bu kadar mı çok ağır bir sözmüş. Ben ona güvenip öyle demek istemeyeceğini, ızun süreli oturmaya çekindiği için öyle dediğini düşünmeliymişim. Söylediklerimi en yumuşak haliyle söylemeyw çalışıyorum ama yine de olmuyor ben napacağım

Erkek arkadasinizi ben garip bulmadim.
Dogal olani zaten once senin onun annesiyle gorusmen.
Ama bi gorusmelerden once tartisma sikliginizin dahada uzun olmasi.
20 gun uzun bi sure degil tartisma arasi icin.

Allah allah neden önce onun annesi ile tanışılmalı ?

E ama kendi görüştürmüyor ki aksiyon yok sadece konuşuyor.
Zaten burada asıl sorun ona göre çok kavga ediyor olmamız

Ben hafta bir bi kavga etmeden rahatlayamıyorum, 20-30 güne şükretsin bence, bi anormallik göremedim.

Ayrıca da ciddiyse ne fark eder ki sen tanıştın o tanıştı?
Gayet kibar bi yolla anlatmışsınız meramınızı ama karşı tarafa iletilmemiş.
Erkek arkadaşınız çok nazlı

Ortada bir sıkıntı varsa tartışmakta bir sakınca yok bence.Şuraya yazıyorum seni "Biz çok tartışıyoruz." diye diye sindirmeye, sorunlar konusunda kendini susmak zorunda hissettirmeye çalışıyor.
Annenle tanışmak istediğini söylemiş,tanışacak o zaman, ayaküstü tanışma mı olur.Erkek arkadaşının annesi senin annenden daha değerli değil, sana bu algının yaratılmasına izin verme.

İşte ben bundan rahatsız olunca sitem edince de çok kavga ediyor oluyorum
Ben tamamen sizi haklı buldum bu konuda. Ben de olsam sitem eder dalga mı geçiyorsun benimle derdim. Millet ilk tanışma için aman güzel geçsin diye elinden geleni yapar sizin ki ayak üstü basit birşey olsun diyor

Çok hassas ya da çok kaprisli bilemedim.Anne konusunun ötesinde sizin tartışmaya bakış açınız bile farklı,tanıştırmadan önce biraz daha oturtun ilişkinizi derim.

Belki de heyecan yapmıştır. Ben de aynı seyleri aynı şekilde kendi sevgilime söyledim. O hiç böyle çıkış yapmamıştı bana. Çok istediğimiz ancak ciddiye binince korktuğumuz bir şey olunca yan çizmeye baslayabiliriz. Sonra olsun, kısa olsun gibi.

Once oglan annesiyle tanismani istiyor ,onay alacak bakalim annesi senin icin ne diyecek,
Annenle bir yerde oturup bi kahve icseler bence iyi onun demek istedigi ,herkes duymasin olay buyumesin ,
Once bir annem onay versin ...
İliskinizi tekrar gozden gecirin ,siz evlilige iten taraf olmayin ,birakin o sizi ceksin ,
Orali bile olmuyorsa ,allah selamet versin ,uzatmayin

Allah allah ?
Dogal olan isleyis bu sekildedir hanimefendi.
Buyrun siz nasil istiyosaniz oyle yapinda nasil bi tavirdir bu ?

Bence siz mesajı okurken kendi kendinize tavırlı okudunuz, yoksa Allah allah ikilemesi şaşırma anlamında da kullanılıyor.

Olay annemden çıktı artık. Asıl mesele rahatsız olduğum şeylere hiç tahammülü olmaması, değiştiremediğim "çok kavga ediyoruz" algısı. Karakterlerimiz farklı ve bu yüzden herkese görr daha fazla soru işaretleri oluşuyor olabilir kafamozda, kimini normal kimini daha sert sitemle dile getiriyoruz ama bu ilişkinin doğal süreci değil midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…