Çok kavga ediyoruz dedi :( yardım

Erkek arkadaşınız size karşı tahammülsüz gibi geldi bana. ilişkilerde tartışmalar gayet normaldir. Önemli olan sonunda iki tarafın birbirine olan tavrı. Sevgi var ise en kötü tartışmalar bile güzel sonuçlanır. anneniz ile görüşmek için pek bir heyecanı yok sanırım. Tam tersine sanki annenizin karşısında zor durumda kalacağını düşünüyor gibi ayak üstü tanışmak istiyor. Tuhaf .

Bence bu "çok kavga ediyoruz" algısı bile kavgaya sebep. Bazı şeyler konuşularak anlaşılır. Konuşmayı tartışma olarak görüyor gibi geldi bana, ne yapmanızı bekliyor? Ona kırıldığınızda, kızdığınızda susup kenara çekilmenizi mi? Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali..

Kaç yıllık ilişkiniz ?

Sık kavga etmek gerçekten çok kötü.

Kesinlikle öyle. Bizde asla saygı kaybı olmadı. Söylediğim en ağır laf "sen güzel kız görümce bakmadan duramıyo musun" du. Ama o işte anlamıuor... Tartoşma yaşayıncaki huzursuzluğu onu çok rahatsız ediyormuş.

Kırılıp kızdığımda bile sakince söylememi bekliyor asla moral bozucu bi tartışma olmamaşı ona göre

Normal insan durduk yere biriyle tartışmaz, demek ki o da birşey yapıyor ki tartışıyorsunuz.
Yapmasın tartışmayın, bunu da soyleyin bence.

Kırılıp kızdığımda bile sakince söylememi bekliyor asla moral bozucu bi tartışma olmamaşı ona göre
Tamam da insanız hepimiz şaşar beşeriz. Huzursuzluk kimse istemez ama arada hararetli kavgalar da olur bence normali de budur tuzu biberi ilişkinin

Tamam da insanız hepimiz şaşar beşeriz. Huzursuzluk kimse istemez ama arada hararetli kavgalar da olur bence normali de budur tuzu biberi ilişkinin

Bizde hararetli yıpratıcı 8 ayda 1-2 tane olmuştur ona rağmen dediklerine bakın. Gerçekten çok üzgünüm

Annenizle tanıştırma fikrini bir kez daha düşünün derim. ilişkinizde ki sorunları çözmeden anneler işin içine girmesin. Sonrası daha sorunlu olabilir.

Erkek arkadasinizi ben garip bulmadim.
Dogal olani zaten once senin onun annesiyle gorusmen.
Ama bi gorusmelerden once tartisma sikliginizin dahada uzun olmasi.
20 gun uzun bi sure degil tartisma arasi icin.
Ben bu söyleme takıldım neden önce onun annesiyle görüşülmesi gerekiyormuş neye göre kime göre ve bunun doğal olduğu kanısına nerden vardınız. Bir kaç kişinin oluşturduğu dayatmalar doğal olan diye lanse edilmemeli kitapçığı mı var kuralı mı var bunun...

Konu sahibi seni çok haklı buldum haklı olarak kırılıyorsun. Heyecanlanmış olabilir ama bunu sana açıklaması gerek. Ayak üstü tanışmamı olurmuş.

ay bu ne.. balık burcu falan mı. ne bu naz. erkeklerde naz hiç hoş durmuyor

Niye bu kadar teslim oluyisunuz vu adana? Sürekli bi fiyasko halinde dolaşıyor, açıkçası öyle size de körkütük aşık da değil belli yani. Ne demek bu tripler bu edalar? Kapinizda köle olmasi gerekirken sizin trip atmaniz gerekirken adam sizde fazla tripli..

Ayrılsanız bikac aya yine annesiyle tanışmak isteyecek kadar çok(!) Sevecegi birini bulur eminim.

Konularinizdan ben bunu çıkardım.

ortada eğer bir konu varsa -oturup konuşulması gerekilen bir şey yani- konuşulmalıdır. canını sıkan bir şey varsa bunu içine atman bir sonrakinde sana batmasına sebep olacaktır. yara gibi düşün bir yaran var ve tekrar canını sıkan bir şey olduğunda bu sefer yarana tuz basmış gibi olursun, asla iyileşmez. o orada olmamalı. konuşulmalı bir çözüm bulunmalı. sevgilin de biraz anlayışsız, yaptığın şeyin tartışma olduğunu düşünmüyorum konuşmak bu. galiba istiyor ki sana her şeyi yapsın çıt sesini çıkartma. peki destek almak için buradasın, 'tartışma' dediğin şeylerin sebebini söyleyebilir misin? o zaman her şey netleşir.

Teslim olmamak için ne yapmam gerekiyor ki?

Bizde hararetli yıpratıcı 8 ayda 1-2 tane olmuştur ona rağmen dediklerine bakın. Gerçekten çok üzgünüm
Ben de adınıza üzüldüm, sevgiliniz abartıyor tavrınızdan taviz vermeyerek bunu ona güzelce anlatın. Bunun dışında sorunsuz bir ilişkiniz varsa bu sebepten ağzınızın tadını bozmaya gerek yok bence

Teslim olmamak için ne yapmam gerekiyor ki?

Cok tartışıyoruz dediginde "o zaman tartismaya firsat verme, soylediklerim hakkinda düşün beni anlamaya çalış neden surekli ben alttan aliyorum sürekli ben hayal kırıklığına ugruyorum....." diye devam eder bu.

Erkek ırkına kıran mı girdi ne diye bu kadar üstüne düşüyorsunuz? Kırılırsa da "beni ne kadar kirdiginin farkidna degilsin hala kendini düşünüyorsun inanamiyorum ya...." diye üste çıkın.. konusmazsa da konusmasın ya, nedir ki? Adam kendini paşa ilan etmis size de uymaniz gereken komutlari söylüyor. Sizin gözünüz ortamdaki yakışıklıya kaysa sürekli o sizinle çıkmaya devam eder miydi bi düşün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…