Çok kavga ediyoruz dedi :( yardım

Yok konuşmadan çok tartışmak bizimkisi. Sebeplerine gelince, son örnek bahsettiğim anne mevzusu. Bir öncekinde yine beni çok üzdüğü bir olay yaşadık, mesajlaşıyorduk. Çok üzüldüğümü söyledim. O da ben üzgünken çok mutsuz olduğunu söyledi. Hemen bir mesaj sonra ee aşkım napıyosun biz böyle yapıyorız baya eğleniyoruz tarzı bir mesaj attı. Dedim "gerçeten çok üzülüuormuşsun aşkım, üzhünüm mesajının hemen peşine nasıl eğlendiğini anlatıyorsun mesela bu tartışmakmış üslubum çok kötüymüş

karışık okudum fakat yanlış anlamadıysam kızlara bakıyormuş. size söylüyor mu yoksa siz mi fark ediyorsunuz? çünkü bizim ilişkide genelde ben güzel kızları gösterip "çaktırmadan sola bak" derim birlikte kız keseriz ahahah. problem güzel kızlara bakmak değil, siz eğer daha güzel bir kız bulsa sizi bırakacağını düşünüyor musunuz?

Bir kere fark ettim kızdım ancak şiddetle yalanladı bilmiyorum baktı mı bakmadı mı yani. Hayır beni bırakacağını düşünmüyorum 23 yıldır hayatındaki ilk ilişkiyim beni zor bulmuş zaten :)

Normalde çok iyiyiz. Ama bu sorundan dolayı artık rahatsız olacağım hiç bir şeyi söyleyemeyecekmişim noktasına geldim yine çok kavga ediyoruz diyecek diye. Aslında bu sorun normal zamanlarımıza da zarar vermeye başladı anlayacağınız

Ya 30 cmlik cetvel boyunda küçücük ben bile bu kadar nazlanamıyorum helal olsun ya. Odun gibi bir şeyim ya herro ya merro diyorum her şeye. Kıllı mıllı adamların girdiği triplere bak te allaaam.

Dediğim gibi taviz vermeden bu konuyu onunla konuşun, ne denli ciddi olduğunuzu anlasın. Örneklendirin gerekirse yani aslında onun dediği gibi çok da kavga eden bir çift olmadığınızı ama bu şekilde devam ederse iletişim sıkıntısı çekeceğinizi dile getirin.

Getirdim işe yaramıyor hiç. "elimden geleni yapmama rağmen olmuyosa mutsuzsan ayrıl benden" tribine girdim ben de bakalım. :)

Ayrılmak çözüm değil düzeltemezsek bol bol üZülerek yaşarız hem hangi üzüntüyü kaldıramadık da bunu kaldırmayalım diyo :) kafayı yiyeceğim
Sevgiliniz çok ironik ya :)) O halde sürekli "çok kavga ediyoruz" tartışmasına girmemesini rica edin. Sürekli aynı muhabbeti döndürmesin her tartışmada

Ay dur.
Bol hakaretli, küfürlü, şiddetli manyak bi ilişkiden yeni çıktım 
Erkek arkadaşın saçmalıyor. Tabi ki insanların uyuşamadığı konular olur ve bunlar tartışılıp karara bağlanır. Normali bu.
Ve annen konusunda çok saçmalamış. Ayaküstü nedir ya? İçindekileri açıkça anlatmıyor sen sitem edince de çok fazla tartışıyoruz. Ay olduu, ya ne olacaktı.

Sevgilin tanışmak istemese bunu başta hiç dile getirmez. Sonradan da uzun uzun konuşmaya çekindigi için ayaküstü demiş. Annenize ya da ilişkinize saygısızlık olarak düşünmeyin.

Her kelimesine katiliyorum, bu cocukla evlenmeyi dusuneceksen 20 kere 30 kere dusun

Şimdiki erkeklerde de bir kapris, bir naz niyaz, bir şart koşmalar falan. Bunlar yakında başlık parası da ister.

Sana tavsiyem görüşme süresi ve sırası konusunda hiç taviz verme. Bu şekilde sana ve annene saygı duymasına sebep olursun. 'İşine gelirse' de çık.

Bana oyle geliyor ki, adam masuz seni buyuk kavga et diye kiskirtiyor. Sende kavga etmiyorsun normal soyluyorsun. Bahane bulamiyor.
Kendince seni kavga ettiginize ikna etmeye ve bunun normal olmadigini asilamaya calisiyor.

Kavga değilki bu anlattiklariniz. Gayet normal bir tepki.
O tutturmus tanismak istiyorum diye simdide yan ciziyor resmen.

Bana kalirsa kardeşim. Sıkılmış ayrilmak icin bahaneler ariyor. Yok bu onun gercek huyu ise, ozaman sen arkana bakmadan kac.
Evlenince hic cekilmez boyle nazli... buseferde. Once annemlere gidelim once annemlerde oturalim. Omce ailem ailem ailem diyecek her erkek gibi.. bundan geçtim sen oma tripler atacagina o sana atacak. Alttan alan heo idare eden taraf sen olacakmissin gibi hissettim

Erkek arkadasinizi ben garip bulmadim.
Dogal olani zaten once senin onun annesiyle gorusmen.
Ama bi gorusmelerden once tartisma sikliginizin dahada uzun olmasi.
20 gun uzun bi sure degil tartisma arasi icin.
Merak ettiğim için soruyorum yazılı bir kanun mu bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…