ortada eğer bir konu varsa -oturup konuşulması gerekilen bir şey yani- konuşulmalıdır. canını sıkan bir şey varsa bunu içine atman bir sonrakinde sana batmasına sebep olacaktır. yara gibi düşün bir yaran var ve tekrar canını sıkan bir şey olduğunda bu sefer yarana tuz basmış gibi olursun, asla iyileşmez. o orada olmamalı. konuşulmalı bir çözüm bulunmalı. sevgilin de biraz anlayışsız, yaptığın şeyin tartışma olduğunu düşünmüyorum konuşmak bu. galiba istiyor ki sana her şeyi yapsın çıt sesini çıkartma. peki destek almak için buradasın, 'tartışma' dediğin şeylerin sebebini söyleyebilir misin? o zaman her şey netleşir.
Yok konuşmadan çok tartışmak bizimkisi. Sebeplerine gelince, son örnek bahsettiğim anne mevzusu. Bir öncekinde yine beni çok üzdüğü bir olay yaşadık, mesajlaşıyorduk. Çok üzüldüğümü söyledim. O da ben üzgünken çok mutsuz olduğunu söyledi. Hemen bir mesaj sonra ee aşkım napıyosun biz böyle yapıyorız baya eğleniyoruz tarzı bir mesaj attı. Dedim "gerçeten çok üzülüuormuşsun aşkım, üzhünüm mesajının hemen peşine nasıl eğlendiğini anlatıyorsun mesela bu tartışmakmış üslubum çok kötüymüş
karışık okudum fakat yanlış anlamadıysam kızlara bakıyormuş. size söylüyor mu yoksa siz mi fark ediyorsunuz? çünkü bizim ilişkide genelde ben güzel kızları gösterip "çaktırmadan sola bak" derim birlikte kız keseriz ahahah. problem güzel kızlara bakmak değil, siz eğer daha güzel bir kız bulsa sizi bırakacağını düşünüyor musunuz?
ay bu ne.. balık burcu falan mı. ne bu naz. erkeklerde naz hiç hoş durmuyor
Ben de adınıza üzüldüm, sevgiliniz abartıyor tavrınızdan taviz vermeyerek bunu ona güzelce anlatın. Bunun dışında sorunsuz bir ilişkiniz varsa bu sebepten ağzınızın tadını bozmaya gerek yok bence
Dediğim gibi taviz vermeden bu konuyu onunla konuşun, ne denli ciddi olduğunuzu anlasın. Örneklendirin gerekirse yani aslında onun dediği gibi çok da kavga eden bir çift olmadığınızı ama bu şekilde devam ederse iletişim sıkıntısı çekeceğinizi dile getirin.Normalde çok iyiyiz. Ama bu sorundan dolayı artık rahatsız olacağım hiç bir şeyi söyleyemeyecekmişim noktasına geldim yine çok kavga ediyoruz diyecek diye. Aslında bu sorun normal zamanlarımıza da zarar vermeye başladı anlayacağınız
Dediğim gibi taviz vermeden bu konuyu onunla konuşun, ne denli ciddi olduğunuzu anlasın. Örneklendirin gerekirse yani aslında onun dediği gibi çok da kavga eden bir çift olmadığınızı ama bu şekilde devam ederse iletişim sıkıntısı çekeceğinizi dile getirin.
Ben de olsam öyle yapardım sanırım. Bakalım nasıl bir tepki verecek :)Getirdim işe yaramıyor hiç. "elimden geleni yapmama rağmen olmuyosa mutsuzsan ayrıl benden" tribine girdim ben de bakalım. :)
Ben de olsam öyle yapardım sanırım. Bakalım nasıl bir tepki verecek :)
Sevgiliniz çok ironik ya :)) O halde sürekli "çok kavga ediyoruz" tartışmasına girmemesini rica edin. Sürekli aynı muhabbeti döndürmesin her tartışmadaAyrılmak çözüm değil düzeltemezsek bol bol üZülerek yaşarız hem hangi üzüntüyü kaldıramadık da bunu kaldırmayalım diyo :) kafayı yiyeceğim
Ortada bir sıkıntı varsa tartışmakta bir sakınca yok bence.Şuraya yazıyorum seni "Biz çok tartışıyoruz." diye diye sindirmeye, sorunlar konusunda kendini susmak zorunda hissettirmeye çalışıyor.
Annenle tanışmak istediğini söylemiş,tanışacak o zaman, ayaküstü tanışma mı olur.Erkek arkadaşının annesi senin annenden daha değerli değil, sana bu algının yaratılmasına izin verme.
Merak ettiğim için soruyorum yazılı bir kanun mu bu ?Erkek arkadasinizi ben garip bulmadim.
Dogal olani zaten once senin onun annesiyle gorusmen.
Ama bi gorusmelerden once tartisma sikliginizin dahada uzun olmasi.
20 gun uzun bi sure degil tartisma arasi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?