Çok kavgacıyım

Adam ağlamak yerine kapıyı çekip gitse keşke de o burnunuz bi yere inse. Böyle kapris kapris üstüne davranıyorsunuz adamlar soğuduktan sonra da kuzuya dönüyorsunuz ama krediniz bitmiş oluyor. Aklınızı başınıza alın hastaysanız tedavi olun değilseniz ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun.

Kasımda evlendik
Aaa inanin cok yeni. Ben ilk yil kesin bosancm dyordum. O kadar kavga edyordk ve o kadar siddetliydi ki sabhlari alt ust komsuyu yan komsuyu gorunce utanyodum duymslardir kesin dyordum. Cehennem gbiydi hayat. Sorunun farkndasnz ve birbirinize alisma surecndesnz. Toparlarsnz..inanin ve cabalayin lütfen..

Aaa inanin cok yeni. Ben ilk yil kesin bosancm dyordum. O kadar kavga edyordk ve o kadar siddetliydi ki sabhlari alt ust komsuyu yan komsuyu gorunce utanyodum duymslardir kesin dyordum. Cehennem gbiydi hayat. Sorunun farkndasnz ve birbirinize alisma surecndesnz. Toparlarsnz..inanin ve cabalayin lütfen..
Yapıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim eşimin üzüldüğünü görünce bende üzülüyorum asla bilerek kırmam üzmem
Eşimi seviyorum ayrılmak en son isteyeceğim şey umarım biz de yakın zamanda evliliğimizi bi düzene sokarız

Yapıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim eşimin üzüldüğünü görünce bende üzülüyorum asla bilerek kırmam üzmem
Eşimi seviyorum ayrılmak en son isteyeceğim şey umarım biz de yakın zamanda evliliğimizi bi düzene sokarız
Mesela bn ona bi kere şöyle demstm bazen hic oyle dusunmedgm halde sirf o an uste cikmak icn agzma geleni soyluyorum. Boyle durumlarda incinme kontrolu kaybedyorum faln demstm. O onu hic unutmamsti..su an soylediklerine kndin de inanmyorsn diyordu tartsrkn :)..yani bu inctmk istemyorum gibi sozlerinizi ona soyleyn icinizi bilsin. Kontrolu kaybedince szin bu hislerinizi bilen kişi daha anlysli olablr

Kadıncağız kendisinden şikayetçi olduğu halde bazı haddini bilmez ego tatmincleri (leşe konan sırtlan gibi) gelmiş kadına sen çekilmezsin adam seni boşasın bilmem ne! Bence bunu yazan hanımlar konuyu açan hanımdan daha sorunlusunuz! Sizler insan ezmekten bealeniyorsunuz.Gözümün önüne vurun kahpeye senaryosu geliyor. Tek başına veya düşmüş birine herkes eline taş alıp tekme tokat dövmeye başlıyor.Bu nasıl ruh halidir?? Destek nerede? Bari köstek olmayın.

Kadıncağız kendisinden şikayetçi olduğu halde bazı haddini bilmez ego tatmincleri (leşe konan sırtlan gibi) gelmiş kadına sen çekilmezsin adam seni boşasın bilmem ne! Bence bunu yazan hanımlar konuyu açan hanımdan daha sorunlusunuz! Sizler insan ezmekten bealeniyorsunuz.Gözümün önüne vurun kahpeye senaryosu geliyor. Tek başına veya düşmüş birine herkes eline taş alıp tekme tokat dövmeye başlıyor.Bu nasıl ruh halidir?? Destek nerede? Bari köstek olmayın.
Bunu bende yazmak isterdim ama bu sefer koca bu çeneyle seni ne yapsın diycekler bana

Bunu bende yazmak isterdim ama bu sefer koca bu çeneyle seni ne yapsın diycekler bana
Kk da kendi suçunu kabul etmek bir intihar çeşidi malesef..Sinirleriniz sağlam değilse ve hassassanız bu platformdakiler sizi daha çok yıpratmak için elinden geleni yapacağı için bu el bombasının pimini çekmeyin derim.Samimi arkadaşları tenzih ediyorum. Malesef durum bu

Sinirlenince bir süre sizi yanlız bırakmasını isteyin veya ortamı terk edin.şimdi gidip gönlünü alın öfke kontrol problemi olduğunu ve bu konuda yardım alacağınızı söyleyin.sürekli bir önceki kavgayı ısıtıp ısıtıp önüne koymayın gerçekten çok sinir bozucu birşey aynı şeyi annem ve kardeşim yapıyor.ve sirf insanı sinir etmek amaçları üste çıkmak.

[Yorumum ironi içermektedir ya da kızım sana söylüyorum gelinim sen anla da olabilir, hangisini seçerseniz artık:)))]
Biz tüm KK üyeleri olarak çok sevgi kelebeğiyizdir, eşlerimizle zinhar kavga etmeyiz, bağırmayız, hiç hata yapmayız, kocaları başımızın üstünde gezdiririz ki minnoş bedenlerine zarar gelmesin, ne derlerse peki deriz, beyim bilir modunda gezeriz ama kendini eleştirip hatalı olduğunu düşünen hemcinsimize istediğimizi söylemekte özgürüz, biz kelebeğiz bu sitede tek kavgacı kadın sizsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba herkese
Eşimle kavga ettim dün 6 gün önce barışmıştık zaten çok büyük kavga ettik ağladı bağırdı ben sana ne yapıyorum da bana bunu yapıyorsun dedi hiç yüzünden kavga ettim çıkardığım kavganın sebebi şu bi önceki kavgamızda güzel vakit geçireceğimiz boş zamanımız kavga yüzünden ziyan oldu öyle bi zaman uzun süre geçmeyecek elimize diye söylendim abarttım abarttım gerek var mıydı yoktu o an benle güzel konuşuyordu çok yorgundu kötü de bi gün geçiriyordu her şey kötü ters gidiyor sen neden sürekli sorun çıkarıyorsun diye ağlamaya başladı yemin ederim yapmak istemiyorum çok üzülüyorum öyle görünce ama bi an kendimi kaybediyorum bi yarışa bi hırsa döndürüyorum olayı her şey bitince neden yaptım ki ben bunu diye kendime kızıyorum ama tartışma sırasında o kadar eminim ki haklı olduğumdan ama aslında haksız tamamen benim ben kendimden yoruldum artık bunu neden yapıyorum neden güzel giden zamanda hep şikayet edip sorun çıkarıyorum gerçekten ben de yapmak istemiyorum ama o sırada gözüm dönüyo sanki cidden kendimi verip başka birini alabilsem keşke ben başkası olsam nefret ediyorum kendimden
Bu yazdıklarını okuyunca sanki beni tarif etmişsin. Bende böyleydim eşim bagirirdi ben daha çok bagirirdim ama susmayı öğrenince geçti. Mesela o gün birlikte vakit gecirecektik işi çıktı gezmemiz iptal oldu diyelim . Önceden tartışırdim ama artık susuyorum ama hayırlısı olsun diyorum ama suratimdan anlaşılıyor asiyorum. Emin bol ne kadar bağırıp cevap verirsin küslük süren ı kadar uzun sürüyor ama böyle yapınca o gün goturemezse 1 gün sonra götürüyor birde böyle dene bakalim

Bu yazdıklarını okuyunca sanki beni tarif etmişsin. Bende böyleydim eşim bagirirdi ben daha çok bagirirdim ama susmayı öğrenince geçti. Mesela o gün birlikte vakit gecirecektik işi çıktı gezmemiz iptal oldu diyelim . Önceden tartışırdim ama artık susuyorum ama hayırlısı olsun diyorum ama suratimdan anlaşılıyor asiyorum. Emin bol ne kadar bağırıp cevap verirsin küslük süren ı kadar uzun sürüyor ama böyle yapınca o gün goturemezse 1 gün sonra götürüyor birde böyle dene bakalim
Bi gönlünü alayım elimden geleni yapıcam büyük bi kavga oldu bu biraz

Benim ilk yil hallerimm..cok tanidik..kavgaliykn kusken ne kadar kotu hssettgimi hatrlyip kndimi dizgnlemeyi ogrendm. Ben agresfligi azalttikca karsi taraf daha da eglnceli hal aldi. Bir de benim zayif noktalarımı iyi ogrendi. Yine hafif celallenince dalgaya vuruyo işi. Is buyumeden bityo. Karsi taraf da onmli yani..Kolay olmadi ama şu an o gunleri hatrlmk bile istemyorum. Bir de küsmemeyi ogrendm. Benm gbi biri bu hale geldiyse herkes gelir
Katılıyorum bizde aynen böyleydik

Tabi doğru bizim memlekette çirkef kavgacı insan hiç yok bunlar hep psikiyatri sorun sende haklısın :KK66:

Emin olun o çirkef deyip geçtiğiniz herkesin geçmişte yaşadığı bir takım sorumsuzluklar var.
Uğradığı mağduriyetler, çocukken yaşadığı istismarlar (istismar sadece tecavüzle olmaz).

Kadın kendi durumundan şikayetçi. Bu bile çirkef gibi ucuz lafı söylememeyi hakeder.

Ben konu sahibine haklısın mı demişim de bana atarlanıyorsunuz. Sırf sizin ilk mesajınıza beğenmedim bastım diye, sizin benim yazdığım son derece normal yoruma beğenmedim basmanız?? :işsiz:
Ben şikayet etmedim ama engellenmişsiniz.

Neyse daha fazla yazmayayım anlayabileceğinizi sanmıyorum.

Evliliğinin devam etsin istiyorsan tedavi ol. Yazık geçirceğniz güzel zamanları tartışmalarla geçirmeyin. Eşin için çok zor durum eminim çok sabrediyordur ama senin değişmeyeceğini anladığı an o evlilik biter dönüp arkasına bile bakmaz söyliyim genelde biz kadınlar senin erkek versiyonunu çekiyoruz sonunda dayanamayıp hayatımıza bakıyoruz ve bizi üzen kişiden eser kalmıyor

Back
X