Çok kilo almak istemiyorum

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
Ya arkadaşlar çok yeniyim ama sürekli acıkıyorum çok fazla kilo da almak istemiyorum. Faydalı tok tutan ama çok da kilo aldırmayan şeyler yemek istiyorum napıcaz??

Merak etme canım bir haftaya o iştahı ararsın bulantilarin başlayınca şimdi ye bence ben yeni yeni yemeye başladım bulantı kusma yedirtmiyor

Ya arkadaşlar çok yeniyim ama sürekli acıkıyorum çok fazla kilo da almak istemiyorum. Faydalı tok tutan ama çok da kilo aldırmayan şeyler yemek istiyorum napıcaz??
Iki canli oldugunuzu unutmayin canm.onemli olan saglikli beslenmek...kilo alacagim diye kendinizi kisitlamayin tabi abartmamakta lazim.drunuz ornek beslenme listesi vermedi mi... ona uysaniz yeterli olur bence,,,

Sen şu haftalarda çok çok ye bence, 1-2 hafta sonra "Hiçbir şey yiyemiyorum!!" diye kafana takacaksın çünkü

bende de bi ara öyle bir durum olmuştu ve o dönem bana 1.5 kilo olarak döndü sonra geçti ama şimdi o iştah yok o kadar hiç bulantım olmamasına rağmen o dönem hariç kilo almadım henüz emin ol geçici bir süreç panik yapma

Iki canli oldugunuzu unutmayin canm.onemli olan saglikli beslenmek...kilo alacagim diye kendinizi kisitlamayin tabi abartmamakta lazim.drunuz ornek beslenme listesi vermedi mi... ona uysaniz yeterli olur bence,,,
Kısıtlamıyorum zaten. Sadece tok tutack sağlıklı şeyler istiyorum. Kilo fobim var zaten o ayrı ama bebeğim için tabikide sıkıntı olmaz. Ayrıca dr randevu vermedi 10. Hafta olmadan gidemezmişim kontrole:)

İçim rahatladı teşekkürler:)

Benim gibi evlat evlat diye meleseydin o zaman ne kilo derdin ne başka bişey ye bol bol bebeğin sana muhtaç suanda sen ne yersen o o şekilde beslenecek inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin rabbim insallah

Melemek derken?

Melemek kelimesini kötü bi anlamda kullanmadım yani benim gibi evlat ateşiyle yansaydin anlamında kullandım ayrıca bunda alınacak bişey yok olsa BENIM GIBI meleseydin demezdim

Melemek kelimesini kötü bi anlamda kullanmadım yani benim gibi evlat ateşiyle yansaydin anlamında kullandım ayrıca bunda alınacak bişey yok olsa BENIM GIBI meleseydin demezdim
Şimdi anladım ne demk istediğinizi hiç bu şekilde kullanmadğm için garip geldi ondan sordum.
Bende besleniyorum sadece kilo normldede sağlıklı bişey değil ona dikkat etmek istedim

Şimdi anladım ne demk istediğinizi hiç bu şekilde kullanmadğm için garip geldi ondan sordum.
Bende besleniyorum sadece kilo normldede sağlıklı bişey değil ona dikkat etmek istedim
Evet cnm haklısın ben de işte duygularima kapılıp bazen sert konusabiliyorum kusura bakma eğer kötü bişey dediysem

Evet cnm haklısın ben de işte duygularima kapılıp bazen sert konusabiliyorum kusura bakma eğer kötü bişey dediysem
Yok estağfirullah bende çok istiyodum şimdide dr gidip kontrl olamıyorum 10 hafta olmadan kabl etmiyolar randevuya. Bende inş vardır oluşuyodur diye dua ediyorum sadece. Rabbim nsaip eylesin sanada inşaAllah

Yok estağfirullah bende çok istiyodum şimdide dr gidip kontrl olamıyorum 10 hafta olmadan kabl etmiyolar randevuya. Bende inş vardır oluşuyodur diye dua ediyorum sadece. Rabbim nsaip eylesin sanada inşaAllah
İnşallah cnm bnm insallah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim insallah sana da kucağına almayi nasip etsin insallah

En sağlıklısı ve kiloyu en az yapanı yeşillik ve meyve canım bunları ye.hem tok tutar hem de pek kilo yapmaz

Ya kızlar bu 10 hafta muhabettini ilk defa forumda duyuyorum yanlış anlamayın o yüzden ben 5 haftalıkken gittim 6 da tekrar gittim 9 da tekrar gittim yani gittim derken 5 de ben gittim diğerlerinde hep doktorum çağırdı özele falanda gitmiyorum anlamadım neden doktorun kabul etmediğini ilk haftalar doktorum beni çok sıkı takip ediyordu eşimi bile tembihliyordu önce bana bakarak anlatıyordu sonra aynılarını eşime bakarak tekrar ediyordu

Ceviz, badem, fındık hepsi çiğ olarak. Hatta ceviz kabuklu taze kırılıp yenilecek. Meyve sebze nişastasız olanlar ağırlıklı. Yoğurt yumurta her gün düzenli. Haftada 2 gün balık, 2 gün kırmızı et , 1 gün tavuk, baklagil mümkünse her gün ama az. 2 şişe soda, süt en iyisi gece yatmadan. Günde en az 2 dilim ekmek. Sütlü tatlılar haftada 2. Canın bir şey isterse mutlaka ye demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…