Iki canli oldugunuzu unutmayin canm.onemli olan saglikli beslenmek...kilo alacagim diye kendinizi kisitlamayin tabi abartmamakta lazim.drunuz ornek beslenme listesi vermedi mi... ona uysaniz yeterli olur bence,,,Ya arkadaşlar çok yeniyim ama sürekli acıkıyorum çok fazla kilo da almak istemiyorum. Faydalı tok tutan ama çok da kilo aldırmayan şeyler yemek istiyorum napıcaz??
Hımm tamm o zman bulantılarınız ne zamn başladı ve yoğunlaştıMerak etme canım bir haftaya o iştahı ararsın bulantilarin başlayınca şimdi ye bence ben yeni yeni yemeye başladım bulantı kusma yedirtmiyor
Kısıtlamıyorum zaten. Sadece tok tutack sağlıklı şeyler istiyorum. Kilo fobim var zaten o ayrı ama bebeğim için tabikide sıkıntı olmaz. Ayrıca dr randevu vermedi 10. Hafta olmadan gidemezmişim kontrole:)Iki canli oldugunuzu unutmayin canm.onemli olan saglikli beslenmek...kilo alacagim diye kendinizi kisitlamayin tabi abartmamakta lazim.drunuz ornek beslenme listesi vermedi mi... ona uysaniz yeterli olur bence,,,
Gerçekten mi? İlk hamilelik olunca tecrubesizim bende 9 ay böyle gidecekse nolur bu iş diye düşünüyodumSen şu haftalarda çok çok ye bence, 1-2 hafta sonra "Hiçbir şey yiyemiyorum!!" diye kafana takacaksın çünkü
İçim rahatladı teşekkürler:)bende de bi ara öyle bir durum olmuştu ve o dönem bana 1.5 kilo olarak döndü sonra geçti ama şimdi o iştah yok o kadar hiç bulantım olmamasına rağmen o dönem hariç kilo almadım henüz emin ol geçici bir süreç panik yapma
Melemek derken?Benim gibi evlat evlat diye meleseydino zaman ne kilo derdin ne başka bişey ye bol bol bebeğin sana muhtaç suanda sen ne yersen o o şekilde beslenecek inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin rabbim insallah
Şimdi anladım ne demk istediğinizi hiç bu şekilde kullanmadğm için garip geldi ondan sordum.Melemek kelimesini kötü bi anlamda kullanmadım yani benim gibi evlat ateşiyle yansaydin anlamında kullandım ayrıca bunda alınacak bişey yok olsa BENIM GIBI meleseydin demezdim
Evet cnm haklısın ben de işte duygularima kapılıp bazen sert konusabiliyorum kusura bakma eğer kötü bişey dediysemŞimdi anladım ne demk istediğinizi hiç bu şekilde kullanmadğm için garip geldi ondan sordum.
Bende besleniyorum sadece kilo normldede sağlıklı bişey değil ona dikkat etmek istedim
Yok estağfirullah bende çok istiyodum şimdide dr gidip kontrl olamıyorum 10 hafta olmadan kabl etmiyolar randevuya. Bende inş vardır oluşuyodur diye dua ediyorum sadece. Rabbim nsaip eylesin sanada inşaAllahEvet cnm haklısın ben de işte duygularima kapılıp bazen sert konusabiliyorum kusura bakma eğer kötü bişey dediysem
İnşallah cnm bnm insallah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim insallah sana da kucağına almayi nasip etsin insallahYok estağfirullah bende çok istiyodum şimdide dr gidip kontrl olamıyorum 10 hafta olmadan kabl etmiyolar randevuya. Bende inş vardır oluşuyodur diye dua ediyorum sadece. Rabbim nsaip eylesin sanada inşaAllah
Amin inş hayrlısylaİnşallah cnm bnm insallah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim insallah sana da kucağına almayi nasip etsin insallah
En sağlıklısı ve kiloyu en az yapanı yeşillik ve meyve canım bunları ye.hem tok tutar hem de pek kilo yapmazYa arkadaşlar çok yeniyim ama sürekli acıkıyorum çok fazla kilo da almak istemiyorum. Faydalı tok tutan ama çok da kilo aldırmayan şeyler yemek istiyorum napıcaz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?