merhabalarrrr ıste bugun ku menummm
sabah: sekersız nescafe ve kurupasta (toplantı oldgu ıcın bugun bole bı kahvaltı yaptım yanı kahvaltı denılırse :S )
ogle: yıne kuru pasta
aksam: bıraz pılav bıraz tavuk haslama ve bıraz da ırmık helvası
akşamda kuru pasta diyceksin die korktum ama bu seferde irmik helvasıı çooookkk severim
sabah hadi toplantı var die kurupasta yedin öğlen nie gene kuru pasta yedin kııızzzzz
nedenlerini açıkladığın için bugunluk göz yumduk bi daha olmasınmerhabalarrrr ıste bugun ku menummm
sabah: sekersız nescafe ve kurupasta (toplantı oldgu ıcın bugun bole bı kahvaltı yaptım yanı kahvaltı denılırse :S )
ogle: yıne kuru pasta
aksam: bıraz pılav bıraz tavuk haslama ve bıraz da ırmık helvası
nedenlerini açıkladığın için bugunluk göz yumduk bi daha olmasın
afiyet olsun ama yiyeceksen adam gibi ye de karnın hemen acıkmasın ok??
nedenlerini açıkladığın için bugunluk göz yumduk bi daha olmasın
bugunku menummm
sabah: salatalık domates yarım kaslanmıs yumurta sekersız cay ve 6 yesıl zeytın
ara: bıkac tane uzum
ogle: corba 2 kasık pılav salata
aksam: elma sırkelı az yaglı salata
ve leslıe ıle 3 mıll
bugunku menummm
ve leslıe ıle 3 mıll
kız ben bunu derken fırça atmadım aslında eğer kuru pasta yiyeceksen 1-2 tane yiyip karnın aç kalmasın 5-6 ye ama doy onu demek istemiştim ama bu "fırça" baya kendine çekidüzen vermene vesile oldugu için de sevindimnedenlerini açıkladığın için bugunluk göz yumduk bi daha olmasın
menün süperbugunku menummm
ve leslıe ıle 3 mıll
menü süperrr begendimmmm
kahvaltida ekmek yemedinmi tatlim?
hayır canım ekmek tuketmıorum ben hıc cok nadır yerım
kız ben bunu derken fırça atmadım aslında eğer kuru pasta yiyeceksen 1-2 tane yiyip karnın aç kalmasın 5-6 ye ama doy onu demek istemiştim ama bu "fırça" baya kendine çekidüzen vermene vesile oldugu için de sevindim
menün süper
ama çok azaltmamış mısın???
sana yetişmeme az kalmışşş
evveetttttt tebrıklerrbende bı 55 e yetıssem ıyı olcak bılıomusunnn bugn bı tartılayım bakım dedımm 66.5 cıktımm persembeye ne olacak bakalım
Kızlar bende geldim kilo konusuyla ranıza gelmek istemezdim amaBende pko hasatlıgı oldugu için kilo almaya müsaitim.Ama bu sefer kafama koydum kilo vermeye karar verdim.2 hafta olucak diyete başladım diyet derken saglıklı beslenme.Herşeyde bir hayır vardır derler kan sayımı yaptırayım dedim bide baktımki kolestrolum çok yüksek çıkmış Doktor diyetisyene yönlendirdi ve hayatımda ilk defa diyetisyene gittim.liste verdi bana.Ben zaten diyetisyene gitmeden önce diyete başlamıştım.3 ögün yemiyorum ara ögünlerdede yiyorum.kesinlikle hamur işi şeker kızartma tuz yok.yemeklrimi az sıvı yag yada zeytinyagıyla yapıyorum tuz çok az kullnıyorum yemeklrde.yeşil çay içiyorum.keten tohumu aldım.Bide en önemlisi liste yaptım haftanın 7 gününe baklagil sebze tavuk balık vsi paylaştırdım.akşm 6 dan sonra yemek yeme yok.Bunların yanı sıra spor çok önemli spor yapıyorum.koşu bandı aldım bugün kurulumunu yaptılar.Bakalım inşllh hepimiz bu fazla kiloları veririz.Önemli olan karar vermekmiş bunu gördüm beyinde bitiyor herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?