- 29 Mayıs 2013
- 6
- 0
- 6
- Konu Sahibi chekirdekk
-
bende kilolu hamile kaldım şuan 6 haftanın içindeyim. dün keseyi görmeye gittim. doktorum bi dolu test verdi. açlık kanşekeri hormonal testler anladığım kadarylabiraz korkuttu beni. kiloyla alakalı diye düşünüyorum. size de yapıldımı testler. sorun çıkmadı umarım sizde. endişelendim bende biraz
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. bu testleri benden de istedi doktor. hepsi normal çıktı. sanırım rutin test bunlar endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
ay ne bilim endişelendim bende neden çok diye.zatenn netten bişi araştırmıcak artık. araştırdıkça bütün olumsuz şeyleri kendimde var gibi hissetmeye başladım
bende çok geziyordum nette, aynen bende kötü düşüncelere boğuldum ama artık bakmıyorum. zaten herşey yolunda gidiyor allaha şükür. inş sizin de öyle olur negatif düşünmeyin
Arkadaşlar kilolu olmanın 2li ya da 3lü tarama testinde çıkacak sonuçları etkileme riski var mı?
Bi de hamilelikte 5. haftada görünüpte 8 ya da 9. haftada ultrasonda görüntü alınamayan var mı kilolu olduğu için sonrasında vajinal ultrasonla hem bebek hem kalp atışları duyuldu ama karnımdan göremedi doktor. Hep böyle mi olacak bebek büyüyünce de mi görünmeyecek acaba ?
ay ne bilim endişelendim bende neden çok diye.zatenn netten bişi araştırmıcak artık. araştırdıkça bütün olumsuz şeyleri kendimde var gibi hissetmeye başladım
Hayırlı olsun bebeğiniz.Hiç canınızı sıkmayın ben de 95 kiloda hamile kaldım.Hatta hamile kaldığımda sırf kilom yüzünden aynen sizin gibi napıcam diye kara kara düşünüyordum.Ama doktorum çok üzerinde durmadı bile .
Dikkat edersen en fazla 12 kilo alırsın o da normal dedi.o günden beri çok rahatım çok şükür.
Tabi yemenize dikkat edin hamur işi vs. uzak durursanız çokta kilo alınmıyor
ben şu ana kadar 3 kilo ancak almışımdır.
o testler rutin zaten her hamilelikte yapılan tedbir amaçlı testler.
Allah bebeğinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Ben de her iki gebeliğimde de ancak vajinal ultrasonla görebildim bebeklerimi.
Kilolu olduğum için yağdan dolayı görememişti malesef
ilerleyen aylarda görünüyor merak etmeyin.
Testlerde kilonun bir önemi yok bildiğim kadarıyla,çünkü yaş ve alınan kan örneğindeki değerlerle bağlantılı bir durum.
çok teşekkür ederim arkadaşım nasıl rahatladım sabah sabah:) gözlerinden öpüyorum
çok teşekkür ederim sağolun. inşallah sizde sağ slaim rahat bi doğum gerçekleştirrisiniz.şuan bulantılardan kilo veriyorum ama sonrası nolcak bilmiyorum hayırlısı. kalbimizi ferah tutmak lazım sanırım.
Kilom115
Bel fitigi ameliyatliyim
Tansiyon problemim oluyor arada vede seker var zaten :) yok yok
Doktorum kafana fazla takma yediklerine dikkat et ogunlerin atlama dedi
Ben ananas ile zayiflamistim bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?