- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
- Konu Sahibi chekirdekk
-
ben bugün yaptırdım diyabet testini bi sorun çıkmadı çok şükür sende de çıkacağını hiç sanmıyorumAklıma gelmişken gebelik diyabeti ne zaman belli oluyor.Benim şimdiye kadar bütün testlerim tahlillerim normal çıktı da inş. olmaz.
İnşallah canım yaaaben bugün yaptırdım diyabet testini bi sorun çıkmadı çok şükür sende de çıkacağını hiç sanmıyorum
Tebrik ederim . Allah tamamına erdirsin. Karından ultrasonda görülmesi zor oluyor mu?Selamlar,
Ben 114 ile gebe kaldım. Boyum 1.73.
Şunu da belirtmeliyim ki, gebe kalmadan önce 123 kiloydum. Diyetisyen sayesinde birkaç aylık sürenin ardından 114'e düştüğümde gebe kalabildim.
Gebeliğimin 10-11. haftaları gibi 116 kiloya çıkmıştım. Doktorum biraz dikkat etmemi önerdi.
Şimdi hiçbir şeyden eksik kalmadan ama sadece ekmek ve diğer karbonhidratları biraz azaltarak beslenmeye çalışıyorum.
Tekrar 115 kilo'ya düştüm bu sayede, şimdi 14+1 haftamdayım.
İlk gebeliğim olduğu için açıkçası bir miktar endişeliyim. Sonuçta vücudum 123 kiloya kadar çıkabilme kapasitesine sahip diyorum kendi kendime ama yine de fazla kilo almak istemiyorum.
Umarım sağlıklı bir gebelik olur hepimizinki ve rahat bir doğum gerçekleştirebiliriz.
bız gorebıldıkTebrik ederim . Allah tamamına erdirsin. Karından ultrasonda görülmesi zor oluyor mu?
Canim eger ultrason eski tipse göremiyorlar ben 94 kiloyum.cok rahat karindan görebildikTebrik ederim . Allah tamamına erdirsin. Karından ultrasonda görülmesi zor oluyor mu?
Ya çok sevindim. Ben de 97 kiloyum. Diyetisyene gidiyorum. İnşallah 3 5 kilo verebilirsem çok iyi olacakCanim eger ultrason eski tipse göremiyorlar ben 94 kiloyum.cok rahat karindan görebildik
İnsallah canim bulanti olsa isin kolaydi ama sanirim sende benim gibi istahta sıkınti yasamiyorsun bende diyetisyene gideyim diyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum bide sen devlete mi özele mi gifiyorsun canm diyetisyen icinYa çok sevindim. Ben de 97 kiloyum. Diyetisyene gidiyorum. İnşallah 3 5 kilo verebilirsem çok iyi olacak
Bu arada takip edicem seni ayni kiloya yakiniz senle ben normal dogum istiyorum insallah nasip.olurYa çok sevindim. Ben de 97 kiloyum. Diyetisyene gidiyorum. İnşallah 3 5 kilo verebilirsem çok iyi olacak
Ayy insallah canim yaEt canım. Bende normal istiyorum. Kilo normal doğuma engel değilmiş diye duydum.
kılonun ıkılı testı etkıleyecegını hıc sanmıyorum. o tamamen bebekle ılgılı bırsey.yüksek kilo ile hamile kalıp ikili test yaptıran kimse yok mu? Çok merak ediyoru kilo riski yüksek çıkartıyor mu?
benim dörtlü tarama testim riskli çıkmıştı. kiloda tarama testlerini etkileyen önemli bi etken. benimde muhtemelen kilomdan riskli çıktı :)yüksek kilo ile hamile kalıp ikili test yaptıran kimse yok mu? Çok merak ediyoru kilo riski yüksek çıkartıyor mu?
Peki önemsemediler mi?benim dörtlü tarama testim riskli çıkmıştı. kiloda tarama testlerini etkileyen önemli bi etken. benimde muhtemelen kilomdan riskli çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?