- 5 Mart 2008
- 344
- 163
- 103
- Konu Sahibi chekirdekk
-
Beslenme uzmanından sonra bizimlede paylaşırsan sevinirim bende diyetisyen eşliğinde sağlıklı besleniyorum işe yarıyor şimdilik bakalım ileride nasıl olacak ben sık sık azar azar tabi kaçamaklarımda olmadı değil ya :) hamile kalmadan önce kaldıktan sonra bu zamana kadar 9 kilo vermişim inşallah ilk zamanlar böyle kilo veririm sonra kilo aldığımda çok almamış olurum diyorum...Ben bugün kontrole gittim .. Çok şükür her şey olması gerektiği gibi .. Cmt günü beslenme uzmanına gidicem , bakalım neler önerecek ..
Canım benim bende 114 kiloyum tatlım ve hamile kaldım 2 aylık hamileyim ama 6 yıllık evliyim aslında niyetim kilo verip çocuk sahibi olmaktı ama tabi kısmet bugüneymiş böylesi kısmetmiş böyle oldu tatlım hiç kasma ve korkma tatlım konuşmalarımız korkulacak gibi bir durum yok aslında kısmet herşey ...Merhaba Hanımlar;
Ben 8 aylık evliyim. Yavaş yavaş bebek istiyoruz ama ben de düğünden beri 10 kg aldım. Şu an 100ü geçtim.Boyum 178. Her şeyi denedim kilo vermek için bir türlü gitmiyor. Bu kiloyla hamile kalmaktan korkuyordum. Yazılanları okuyunca iyice korktum. Bebek için tehlikesi olacağından ve çok daha fazla kilo alıp öyle kalmaktan korkuyorum. Büyük bir bunalım olur benim için.
Bazıları da kiloluların gebelikte daha az kilo alduğını söylüyor.
Bana bu süreçte önerebileceğiniz ne varsa bekliyorum.
Sevgiler....
Canım benim bende 114 kiloyum tatlım ve hamile kaldım 2 aylık hamileyim ama 6 yıllık evliyim aslında niyetim kilo verip çocuk sahibi olmaktı ama tabi kısmet bugüneymiş böylesi kısmetmiş böyle oldu tatlım hiç kasma ve korkma tatlım konuşmalarımız korkulacak gibi bir durum yok aslında kısmet herşey ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?