- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi chekirdekk
-
super almissin bence.. bende son 5 ayda hizli kilo aldim ve hep diyet ve zayiflama gecmisim var. tabiki sorun kilo almak degil ama normal sartlarda almak istiyorum gebelik boyunca.. diyetsiyene mi gittin gebelik listesi mi? nasil beslendiniz biraz bahsedermisin lutfen. 5 gun önce hamile oldugumu ögrendim bende..
Mrb hanimlar 25+3 um 118 ile hamile kaldim suan sabah tartildim 112.4 tum kilo alamıyorum 20+5 de kilomuz iyiydibebegimin bakalım simdi ne kadar oldu bal kızım pazartesi kontrolumuz var inşallah gelisimi iyidir seker testide kötü çıkmaz
Ay inşallah canım oyledir herkes rejim mi yapion bebek beslenmez seker vardir ondan kilo alamiyorsun diyo moralim bozuluyor birde neler aldiniz ilk bebeğim annem rahmetli oldu soracak kimsem yok eksikleri tamamlmaya çalışıyoruz simdiden teşekkür ettim bide bu hamilelik takvimini nasil olusturabilirim
Hastane cikislari seni baya goturur. Yeni aldiklarini 3-6ay icin al bence canim. Cunku yesyeni kalacak onlar. 3. Ayda sikacak ancak 2 ay giydirebileceksin.Canim bi tane 10 lu 3 tane 5 li 2 tanede alt ust seklinde hastane setim var ilk hevesle aldim sonra bir polar battaniye 1 kalin bez battaniye 1 uyku seti yorgani carsafi falsn var 6 aylik 4 tane tulum minik coraplardan agiz mendili 1 tane havlu 2 tane puf batik 1 tane alt acma besik ve 5 tane yarim kollu ve kolsuz citcitli badi aldim daha 1 bornoz 1 polar battaniye 3 tane kilotlu corap 5 6 tane alt pijamasi ve uzun kollu citcitli badi 3 4 tanede 3 aylik tulum almayi düşünüyorum cok mu olur
Annemi 2 yil oncesi hastaliktan kaybettim babami ve baba tarafimi sildim ana tarafimda pek hayirli sayilmaz oyle hediye gelecegini cok düşünmüyorum acikcasi canim tulumlari 3 -6 aylik alayim o zaman evim sobali ayri oda yapamicam o yuzden kucuk bi besik aldi teyzemiz sonrada oyun parki aliriz dedik calismiyorum su an kendime gecelik çamaşır göğüs pedi kremi bunlari alicam önce kizimin eksikleri tam olsunda benimki tamamlanir canım :)
bende senin gibiydim 6, aydan sora almaya başlarsin:)bende kilolu hamile kaldım ama şimdiye kadar hiç kilo almadım. hergün tartılıorum. 83 kiloyla hamile kaldım ve hala aynı kilodayım, akşamları bazen 1-2 kilo fazla çıkıyorum ertesi sabah tekrar 83 çıkıyorum. çok şükür, inşallah da almam ama son aylarda alırsın diyorlar korkuyorum biraz
bende senin gibiydim 6, aydan sora almaya başlarsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?