Nasıl anlatayım bilmiyorum ama olduğu kadar kısaltıp anlatim. Çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk. Mesleği veteriner h. facebook vb. sosyal hesaplardan kim eklerse kabul ediyordu soru soruyorlar hayvanlarıyla ilgili falan diyordu yazan insanlar konuşmalarına dikkat etsin, bilsinler diye ilişkisi var yapmasını istedim ilk başta tamam dedi sonra tarihide gir bak dedim hayır diye diretti sonrada anlaşamayınca yapmıycam hiç bir şey dedi. Peki dedim ama kafamda bir soru işareti doğdu tabi. Bende kızlar falan görsün diye paylaştığı bir şeye yorum attım kalpli falan komple paylaştığı gönderiyi kaldırdı. Beni saklamaya çalıştığını düşünmeye başladım sürekli bu kız kim falan diye sorular sormaya başladım bir gün iyi bir gün kötü bikaç ay daha devam ettik ayrıldık bir-iki gün sonra barıştık falan ama sorunumuz hep bu sosyal hesaplardı ve yaptığı hareketlerden hep ikinci planda olduğumu düşünmeye başlamıştım. sonun da o soğudum senden dedi çok canım yandı tabi bikaç gün gıcık gıcık davrandı sonra süpriz için bilet almış ama benim haberim olmadığı için memlekete geldim görüşemedik tek gitmiş gezmiş o gün aklı başına geldi seni seviyorum tek başıma beraber gittiğimiz yerlere gittim falan dedi tabi ben çok kırıldığım için affedemedim sonra bir kızın 2 fotosunu beğendiğini görmştüm swarmdanda eklemişler onu sordum ne alaka diye kız vet. teknikeriymiş bunla ilgili soru sormuş internetten tanışmış uzun zamandır konuşmadım dedi. Tabi ben de zaten bir sürü soru işareti varken bu da tam oldu.ilişkim 1 yıllıktı 3 aydır barışmak için uğraşıyor şifremi veririm ilişkisi var yaparım herşeyi yaparım sadece seni seviyorum diyor ama çok kırıldım ve güvenim çok eksik affedemiyorum ya ilerde daha kötüsünü yaparsa herkesi ekleyip her önüne gelenle konuşan biriyle bilmiyorum sürekli şüpheyle yaşamak istemiyorum ama çokta seviyorum.. Sizce ne yapmalıyım?