Çok kırgın ve üzgünüm...

Valla eşinizle anneniz para derdine düşmüş arada kalan siz olmuşsunuz. Sizi düşünen yok, ne hissettiğinizi önemseyen yok. Bi takmışlar kafalarına para para para. Yazık üzüldüm size.

Ben size çok üzüldüm gerçekten..Bugünlerde bunları yaşamanız hiç uygun olmamış.Bende anneyim benimde kızım var.Doğum yaptığında bu tür bahanelerle yanına gitmesem kendimi yerdim..Sizin kendinize ait bir geliriniz yoksa ben damadımdan para beklemek yerine bir yolunu bulurdum bilet almanın.Erkek kardeşlerinizin mecburiyeti olmamasına rağmen anne git kardesimin sana ihtiyacı olucak,biletini biz alalm diyebilmelilerdi..benim için hayatta tek koşulsuz güvenebilecegim kişidir anne.Eş hikayedir onun yanında.Anneniz size çok ayıp etmis esinizde tabi..Benim kızım yarın hiç onay vermediğim bi evlilikte yapabilir.Damadmdan nefrette edebilirim ama bu kızımı hislerime kurban ediceğim anlamına gelmez.Gelmemeli.Bir anneye düşen budur bence

38 haftalık hamileyim 1 hafta 10 gün içinde doğumum var. Annem doğumdan 1 hafta önce yanıma gelecek 40 gün kalacaktı gelmiyor gelemiyorum diyor. Başta biletini alırım Anne demiştim ama alamıyorum eşim almıyor kendi ailesinin de benim anneminde biletini almıyor. Annemde masraflarımı karşılarsanız gelirim yoksa gelemem diyor. Eşim nişanlılığımızın başından itibaren çok defa maddi olarak borç vererek yardımcı oldu aileme İki erkek kardeşim var onlar dururken ben neden alayım Annemin biletini kullanıldığımı hissediyorum diyor. Doğum paramı Anneme borç vermiştik 20 gün sonra ödeyeceklerdi 2,5 ay oldu hala ödeyemediler ve doğum param yok şuan. Anneme o paradan 500 liraya biletini al harçlığın olsun burda Anne diyorum benim 1.000 lira masrafım olur diyor son anda biletleri alacağım pahalı alırım diyor ben ev hanımıyım o parayı nasıl yerine koyarım diyorum o zaman gelemem diyor. Gelip 10 gün kalırım 11.gün dönerim çalışacağım diyor. Maddi olarak zor durumda biliyorum ama bu durumda zoruma gidiyor. En azından dönüş biletini kardeşlerim alsın diyorum onların parası yok alamaz diyor. Kaç aydır ağlıyorum ben herkese her zaman koştum maddi ve manevi olarak ama şimdi doğum yapacağım sadece Annemi yanımda istiyorum manevi olarak ihtiyacım var ve yalnız bırakılmak çok ağrıma gidiyor . Annem ve kardeşlerim Annemin masraflarını karşılamak zorunda olduğumuzu söylüyor. Bende sadece biletini alıp harçlık verebileceğimi dönüş biletini alamayacağımı söylüyorum ki bunu bile bebeğime takılan altınlarla yada doğum paramla dengeleyeceğim. Sizce Annemin masraflarını karşılamak zorunda mıyım ve benim yerimde olsanız ne yapardınız zira ben çok kırıldım uzun süre kimseyle konuşmayı düşünmüyorum.

eşinizin yaptığı bence çok çirkin.kardeşlerinizin çocuğu olmuyor sizin oluyor.bilet parasını konuşması çok ayıp bence.annenizin durumu yoksa alamiyorsa napsın.kardeşleriniz vermeli ama onların da gonullerinden koparsa.yoksa almak zorunda değiller. ayrıca doğum parası 300 tl aldı iki ay oldu diyorsunuz. doğum olunca ödemeli haklisiniz ama meblagda yüksek değil geçen zamanda çok değil.biraz süre tanımalı.kisacasi anneniz dogumunuzda mutlaks yaninizda olmalı.esiniz o bileti almak zorunda.bence alttan almayın.kadin keyfine gelmiyor

Ben sunu merak ediyorum gidis donus masrafi 400lira ise annen niye 1000 istiyor. 600tl bakicilik parasimi. Iki tarafin tutumuda berbat

Annen kızım gelmek istiyorum ama çok sıkışıgım vs deseydi sadece elbette o bilet alınırdı gelirdi de. Muhtemelen o para uçtu hatta gene paraya ihtiyacı var başka seyler için. Sen haklısın elbette . Bunları düşünüp üzme daha fazla kendini. Eşin izin alabilir mi ? Ya da kayın validen bir tanıdıgın komşun gelebilir mi ?

38 haftalık hamileyim 1 hafta 10 gün içinde doğumum var. Annem doğumdan 1 hafta önce yanıma gelecek 40 gün kalacaktı gelmiyor gelemiyorum diyor. Başta biletini alırım Anne demiştim ama alamıyorum eşim almıyor kendi ailesinin de benim anneminde biletini almıyor. Annemde masraflarımı karşılarsanız gelirim yoksa gelemem diyor. Eşim nişanlılığımızın başından itibaren çok defa maddi olarak borç vererek yardımcı oldu aileme İki erkek kardeşim var onlar dururken ben neden alayım Annemin biletini kullanıldığımı hissediyorum diyor. Doğum paramı Anneme borç vermiştik 20 gün sonra ödeyeceklerdi 2,5 ay oldu hala ödeyemediler ve doğum param yok şuan. Anneme o paradan 500 liraya biletini al harçlığın olsun burda Anne diyorum benim 1.000 lira masrafım olur diyor son anda biletleri alacağım pahalı alırım diyor ben ev hanımıyım o parayı nasıl yerine koyarım diyorum o zaman gelemem diyor. Gelip 10 gün kalırım 11.gün dönerim çalışacağım diyor. Maddi olarak zor durumda biliyorum ama bu durumda zoruma gidiyor. En azından dönüş biletini kardeşlerim alsın diyorum onların parası yok alamaz diyor. Kaç aydır ağlıyorum ben herkese her zaman koştum maddi ve manevi olarak ama şimdi doğum yapacağım sadece Annemi yanımda istiyorum manevi olarak ihtiyacım var ve yalnız bırakılmak çok ağrıma gidiyor . Annem ve kardeşlerim Annemin masraflarını karşılamak zorunda olduğumuzu söylüyor. Bende sadece biletini alıp harçlık verebileceğimi dönüş biletini alamayacağımı söylüyorum ki bunu bile bebeğime takılan altınlarla yada doğum paramla dengeleyeceğim. Sizce Annemin masraflarını karşılamak zorunda mıyım ve benim yerimde olsanız ne yapardınız zira ben çok kırıldım uzun süre kimseyle konuşmayı düşünmüyorum.
Bence hic takilma boyle seylere cagir en yakin arkadasini bosver etrafinda olan bitenleri kimse olmasada sen guclusun cocugun var sana ihtiyaci var canini sıkma butun hayatin degisicek hersey yoluna girer

Kirilmalta çok haklısın ee kardeşlerinde gelir doğum için gelmeyecekler mi yoksa onlarında mı biletini alacaksın bu ne ya böyle çok kızdım sen çağırmadan herkesin gelmesi sana maddi manevi destek olmaları lazımdı annen torununu görmeye gelmiyorsa gelmesin bi şekilde halledersin hayatta hep yanlızsın aslında hayat böyle bi şey

Kirilmalta çok haklısın ee kardeşlerinde gelir doğum için gelmeyecekler mi yoksa onlarında mı biletini alacaksın bu ne ya böyle çok kızdım sen çağırmadan herkesin gelmesi sana maddi manevi destek olmaları lazımdı annen torununu görmeye gelmiyorsa gelmesin bi şekilde halledersin hayatta hep yanlızsın aslında hayat böyle bi şey
eşinizin yaptığı bence çok çirkin.kardeşlerinizin çocuğu olmuyor sizin oluyor.bilet parasını konuşması çok ayıp bence.annenizin durumu yoksa alamiyorsa napsın.kardeşleriniz vermeli ama onların da gonullerinden koparsa.yoksa almak zorunda değiller. ayrıca doğum parası 300 tl aldı iki ay oldu diyorsunuz. doğum olunca ödemeli haklisiniz ama meblagda yüksek değil geçen zamanda çok değil.biraz süre tanımalı.kisacasi anneniz dogumunuzda mutlaks yaninizda olmalı.esiniz o bileti almak zorunda.bence alttan almayın.kadin keyfine gelmiyor
300 değil 5 milyar aldı

Esiniz de anneniz de kötü ve maddiyatci insanlarmis cok uzgunum.
Size gercekten uzuldum, yakin zamanda dogum yaptim anlayabiliyorum hislerinizi.
Annenizin davranisi ne kadar cirkinse esinizinki de o kadar cirkin.
Kimse sizi dusunmemis.
Allah yardinciniz olsun

bir daha annenize ve erkek kardeşlerinize borç vermeyin
anneniz de sizi kullanıyor daha dikkatli olun

Ben ilk kez boyle birsey duyuyorum para varsa gelirim yoksa gelmem.anneniz yurtdisindanmi geliyor sanirim oyleki 500 1000 tlden bahsediyorsunuz.sizin yerinizde olsam kavlidemin gelme durumu varsa onu cagirirdim

Valla eşin maddi olarak zaten hep yardımda bulunmş ve doğum paranızı dahi vemrişsiniz ama geri ödememiş normalde sizin karşılamnız gerekir annenizin masrafını ama eşin de pek haksız değil bu durumda

Eşinin maddi durumu nasıl atlamış olabilirim yazıda..? Eşinin durumu iyiyse bence eşin haksız.. annenin kardeşlerinin durumu ortada.. eğer eşin böyle masraf etmek itemiyorsa kaynana kişisi gelsin yalnız bırakmasın eşin anasını ikna etsin.. ama bu da mümkün değil ise annen bir şekilde gelmeli ya.. kardeşlerinin yaşı büyük mü.. ayrıca annen niye bileti erken almıyor da 1000 tl masrafa sokmak istiyor seni !!! ????

Back
X