Çok Kırgın ve Yalnızım

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Universiteyim sinifta oyle guzel ortam var ki herkes kendi grubunu kurmus.. Hangisine dahil olmaya calissam bir sekilde dışlanıyorum.. Bugunse bardağı taşıran son damla şu oldu
Yarın sabah sınavım var ve sınav yerini bilmiyorum whatsapp grubumuza sordum tam 40 kisi gordu ve bir tanesi bile cvplamadi halbuki en sacma soruya bile itinayla cevap verilir sinava nerde girecegimi dahi bilmiyorum
Kendimi cok yalniz hissediyorum okulu birakmayi bile dusunuyorum

senin bilmediğini başkası nasıl bilsin yada sen o sınıfta okumuyor musun ki sınav yerini bilmiyorsun
Sinav farkli bir laboratuvarda olacakmis ben orayi bilmiyorum bizim sınıf 1 kez derse girmis o gun de ben yoktum yerini tarif etmelerini rica ettim sadece

Takma milleti ...sen okulunu bitirmeye bak...zamanla oluşur cevre..ille de bi gruba dahil olmak zorunda degilsin...taktıkça daha fazla üstüne gelirler..

Canım bosver sana tavsiyem umursamaz ol kimseyi takma kendi kendine yetebil derslerine odaklan bir süre sonra onların sana yanastigini görürsün onlar kim ki onlar için okulu bırakacaksin sınav yerini bilemeyebilirsin bu çok normal ama 40 kişi okuyup da cevap yazmıyorsa bu gerçekten anormal

Takma milleti ...sen okulunu bitirmeye bak...zamanla oluşur cevre..ille de bi gruba dahil olmak zorunda degilsin...taktıkça daha fazla üstüne gelirler..
Ogle tatillerinde yalniz yemek yemekten, ders aralarinda bi grubun yanina sokulmaya calismaktan bıktım. Hoslandigim birisi var o bile acır gozle bakiyor nasil rezil bir durum..

Halbuki ben gayet de herkese selam veren konusmaya calisan bi insanim elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum ama birinin yanina gidip bi sey sordugumda bilmiyorum falan deyip kafasini ceviriveriyor

Ogle tatillerinde yalniz yemek yemekten, ders aralarinda bi grubun yanina sokulmaya calismaktan bıktım. Hoslandigim birisi var o bile acır gozle bakiyor nasil rezil bir durum..

Saat geç oldu evladım, yat dinlen sınavın b.k olmasın.

Yarın sınav bittikten sonra gel yeni konu aç, yorumlarımızı yaparız.

Sıkıldığını belli etme keyifli ol. Al bir dergi dekorasyon ya da keyif aldığın bişey al kahveni yanına keyfine bak.

Bir müddet mesajlarına katılım gösterme yok say.

Halbuki ben gayet de herkese selam veren konusmaya calisan bi insanim elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum ama birinin yanina gidip bi sey sordugumda bilmiyorum falan deyip kafasini ceviriveriyor
İste bu durumda artık kimseye birsey sorma zaten böyle insanlardan sana Hayır gelmez oyuzden tek kalsan da hiç problem değil çünkü sana insanlıktan nasibini almamış kişilerin arkadaşlığı lazım değil yine diyorum umursama

madem sınıfından hayır yok etkinliklere katılıp oradaki kişilerle arkadaşlık kurabilirsin aktif ol biraz dersine bile gitmemişsin sınav yerını bilmiyorsun sankı okulu boşluyor gibisin sen derslerıne odaklansan çalışkan öğrenci olsan onlar sana sokulur not vs. için yine de olmuyorsa başka okula yatay geçiş yaparsın üniversite bırakılmaz bunun için.

Neden dışlıyorlar ki seni ? Hiç üzülme böyleleriyle değil arkadaş olmak düşman bile olunmaz, öylelerin burnu kaf dağında, sen okumaya devam et sakın okulu bırakma yoksa pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…