- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Okul bırakmak nedir hemde böyle bir sebepten? Bak güzel kardeşim,sen derslerine odaklan,başarıya odaklan,gerisi inanki boş. Birde şunu unutma bu hayatta kimseden birşey bekleme,kimseye güvenme,tırnağın varsa kaşınırsın olay bu.Ne zaman bitecek bu zor donem
Ya sen nasıl tatlı bir kadınsınSaat geç oldu evladım, yat dinlen sınavın b.k olmasın.
Yarın sınav bittikten sonra gel yeni konu aç, yorumlarımızı yaparız.
Deneyecegim tesekkurlerSıkıldığını belli etme keyifli ol. Al bir dergi dekorasyon ya da keyif aldığın bişey al kahveni yanına keyfine bak.
Bir müddet mesajlarına katılım gösterme yok say.
Universiteyim sinifta oyle guzel ortam var ki herkes kendi grubunu kurmus.. Hangisine dahil olmaya calissam bir sekilde dışlanıyorum.. Bugunse bardağı taşıran son damla şu oldu
Yarın sabah sınavım var ve sınav yerini bilmiyorum whatsapp grubumuza sordum tam 40 kisi gordu ve bir tanesi bile cvplamadi halbuki en sacma soruya bile itinayla cevap verilir sinava nerde girecegimi dahi bilmiyorum
Kendimi cok yalniz hissediyorum okulu birakmayi bile dusunuyorum
Peki ben napacagim ders aralarinda, ogle tatillerinde? Ders arasi neyse ama ogle arasi kapilar da kilitleniyor ne yapacagimi bilmiyorumİste bu durumda artık kimseye birsey sorma zaten böyle insanlardan sana Hayır gelmez oyuzden tek kalsan da hiç problem değil çünkü sana insanlıktan nasibini almamış kişilerin arkadaşlığı lazım değil yine diyorum umursama
Arkadaşım alırsın eline kitabını dergini ya da kulaklığını takıp müzik dinlersin sana tek sorum bu zihniyetteki insanlar senin arkadaşın olsa ne olmasa ne, bak gayet mutlu görün bir süre sonra onların ssenle konuşmak için laf attığını göreceksin önce derslerin sonra kendinden emin umursamaz tavrın ,kendine yetebil takma kimseyiPeki ben napacagim ders aralarinda, ogle tatillerinde? Ders arasi neyse ama ogle arasi kapilar da kilitleniyor ne yapacagimi bilmiyorum
Tamamdir sinavimi oldum.Saat geç oldu evladım, yat dinlen sınavın b.k olmasın.
Yarın sınav bittikten sonra gel yeni konu aç, yorumlarımızı yaparız.
Tamamdir sinavimi oldum.
Derdim kaldigi yerden devam ediyor..
1. Sınıftayım devletteSınav yerini kolay buldun mu nasıl gitti?
Kaçıncı sınıftasın, devlet üniversitesinde misin?
miss ablanın sorularının devamı olarak
hangi ildesin
istanbuldaysan üniversiteni söyler misin
Tamamdir sinavimi oldum.
Derdim kaldigi yerden devam ediyor..
1. Sınıftayım devlette
Allahtan okul girisinde siniftan iki arkadasi gordum pas vermeseler bile gunaydin dedim yanlarinda gittim uslu uslu
Üni. Birinci sınıfta bende yalnızdım ama kendim istedim herkes gruptu ben tektim zaten ilk sınıfta birleşen gruplar genelde ikinci sınıfı göremiyor bi şekil dağılıyo. Ögle aralari kampüsü gezdim,kulakligimi taktim,kütüphane vakit geçirdim sonra o gruplar dağıldı dağıldı millet benim yanıma falan gelmeye başladı ister istemez çevre oluşuyo sadece sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?