Çok kırgınım kızlar..yorumlarınıza ihtiyacım var..

EzgiTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
559
1
46
İstanbul
kızlar lisedeyken çok samimi olduğumuz bi grubumuz vardı,
3 kızdık ama aramızdan su sızmazdı,
neyse aradan 11 yıl geçti
herkes bi yere dağıldı,
bi arkadaşımız evlenip düzceye geldi,bende istanbuldayım,diğer arkadaşımızda memleketinde kaldı
memleketinde kalan arkadaşımız (adı özlem olsun),düzcede kalan arkadaşımıza (adı zeynep olsun) misafirliğe gitmişti geçen hafta..
neyse aradılar beni özlem istanbula teyzesine gelicek gelmişken senide görmek istiyor..
başım gözüm üstüne dedim,zaten çok özlemiştim onuda..

neyse gelmeden sürekli arayıp emrivaki yaptı,geldiğimde camileri gezelim topkapı sarayına gidelim diye,
baban gezdirsin bizi,sıcakta zor olur kendimiz gezemeyiz tarzı konuştu,
dedim ki babam çalışıyor o gün ben seni gezdiririm dedim,bana uzak orası kızlar ben tuzlada oturuyorum bide,oralarıda hiç bilmiyorum desem yeri :(
neyse ctesi kadıköyde buluştuk karşıya geçicez,sürekli aşağılar tarzda bakıyor,liseden sonra çok modern olmuşsun,
böyle değildin felan tarzı..neyse dedim ezgi sessiz ol,misafir bişe deme..

saat öğlen 11de buluştuk akşam 11de eve girdim..heryerini gezdirdim oraların,elini cebine attırmadım,ama ne bi sıcak davranış ne bi teşekkür,
akşam bize gelcek sanıyodum,annemede gelceğini söylemiştim,kadın hazırlık yapmış,dolmuşta demesin mi size gelmiycem maltepede inip teyzeme gidicem,
ses etmedim iyi dedim,çarşamba memlekete dönmeden sana muhakak uğrarım dedi,

bende bugüne kadar bekliyorumki bi msj atsın söz verdim gelicem diye ama kusura bakma gelemedim hakkını helal et teşekkür ederim felan diye..
hiç sesi çıkmadı..arabasına binmesine 1 saat kala msj attıma az önce,çok kırıldım ctesiden sonra ne aradın ne sordun nede gelemiycem dedin,bari helallik isteseydin 11 yıl sonra görüşmüştük dedim.
ukalaca diyoki zeynep beni gezdirdi hiç böyle bişe demedi bana,aramıycağımı nerden biliyodun..
sen zeynepin evinde misafirdin gezdirmesi normal,hem ben gezdirmekte değilim ki,gelicem diye söz verdin gelmedin,kusura bakma demek yerine azarlıyosun bide dedim..
neyse hayırlı yolcklar yazdım gönderidm..hiç msj atma gereği bile duymadı..
demek istediğim şu kızlar,resmen kullanılmış hissettim kendimi,işi bittikten sonra arama gereği bile duymadı..nası kırıldım anlatamam.ben asla böyle bişe yapamazdım..bazen diyorum boşver onun nezaketsizliği,ama genede 11 yıl sonra bu davranışı haketmedimi düşünüyorum :(((

Son düzenleme:
haklısın ben olsam ben de üzülürdüm ancak dost mu kaldı ki..benim de başıma geldi öyle bir şey..5 yıldır arayıp sormayan msn de görse bile selam vermeyen üniv arkadaşım o zamanlar dostumdu tabi neyse birden bana yazmaya başladı işte havadan suda sonra bulunduğum şehre gelecekmiş te nereleri gezebiliriz filan diye soruyor bende anlattım sonra baktım bana yıkılıcak yok nerde yemek yenir ne yenir falan filan..eşim de dediki bu kız seni hiç arıyormuydu yok..o zaman şimdi de aramasın..sonra ben de dedim ki sen ne zaman geliceksin şte tarih veriyor valla cnm dedim o tarihte burda olursam seni misafir etmek isterim ama memlekete gitme durumum var haberleşelim yine dedim kestirip attım..arayıp sormadım da geldi mi gelmedi mi..bana ne yaa..

sonra bir tane daha başıma geldi..Atandığımın 2.yılıydı tek başıma yaşıyorum bunalımlardayım bilmediğim bir şehirde bunalıyorum hanfendi beni arama sorma 2 yıldır benden 4 saat uzakta çalışıyordu kendisi..ne zaman ki benim bulunduğum şehre geleecek ve kalacak yer olsunn diye beni arıyor bir de tek te değil yanında başka kız arkadaşları da..olduuu canım dedim içimden..direkt telefonda haftasonu burda yokum nişanlımın yanına gdiyorum kusura bakma dedim..o oldu daha da arayıp sormuyor halen..çok lazımdı böyleleri ya..

tecrübe olmuş bir daha kimseye kullandırtmazsın kendinii cnm..o da onun terbiyesizliği işte..

saol cnm,
allah herkese iyi arkadaşlar nasip etsin,
bide bu yediğim afedersiniz ama ilk kazık değil,
gene bi lise arkadaşım zor durumda diye kredikartımdan nakit avans çekip hesabına gönderdim,
sonra aradan 1 yıl geçtikten sonra zor durumdayım diye parayı utana sıkıla istedim,
telefonlarıma bile çıkmadı düşünebiliyomusunuz,
kendi paramla rezil oldum,
diyorumki ben akıllanmam herkesi kendim gibi görüyorum,ama bu sondu,
resmen kötü insan yapmak için zorluyolar,asla bi daha insanlara yardım etmem,
arkadaş diyoruz zor durumda yardıme delim diyoruz ama kullanılmaktan başka bişe geçmiyor elimize..

en basitin den isanbul pendikte kuaför salonun vaardı arkdaşımın birlikte çalışıyorduk dükkanını kapatacaktı bazı sorunları olmustu..bende ddedimki ben devrederim buradayı yazık günah depoya koysan malzemeleri kira parası vereceksin..10 milyar fiyat koydum internete 6 milyara devretti..ve bana dükkanı 3 milyara devrettiğini söyledi ..param yok falan dedi alacağım 2 milyar parayı 1 ay içinde parça parça verdi...şimdi kensiyle hiç görüşmüyorum..

kırılmakta çok haklısınız .... Arkadaşınız ayıp etmiş...
Belliki sizde ince ve düşünceli bir insansınız...
Ama gerçekten bu devirden insanar böyle demekki.
Bende sisin gibiyim iyilik yaparım kötülük bulurum.
Hiçte ders olmazdı maalesef ama bu yıl akıllanmaya karar verdim.
Kimseye gereğinden fazla değer vermemk gerek...
Herkes yaptığıyla utansın ama bazen geride durmakta fayda var ...
üzülüp arkadaşınıza yeni bi değer yüklemeyin.. Çünkü zaten hiç haketmemiş....

kırılmakta çok haklısınız .... Arkadaşınız ayıp etmiş...
Belliki sizde ince ve düşünceli bir insansınız...
Ama gerçekten bu devirden insanar böyle demekki.
Bende sisin gibiyim iyilik yaparım kötülük bulurum.
Hiçte ders olmazdı maalesef ama bu yıl akıllanmaya karar verdim.
Kimseye gereğinden fazla değer vermemk gerek...
Herkes yaptığıyla utansın ama bazen geride durmakta fayda var ...
üzülüp arkadaşınıza yeni bi değer yüklemeyin.. Çünkü zaten hiç haketmemiş....

öyle haklısın ki..
çok doğru inan bazen yok demeyş bilmek gerek,
kırılırmı gücenirmi diye ince düşüncelere girmemeli insan,
aslında belliydi böyle yapacağı,
ama işte kahretsinki vicdanımı dinleyip kırmadım onu..
bakalım inşallah ders almışımdır..
hiç sanmıyorum ya

öyle haklısın ki..
çok doğru inan bazen yok demeyş bilmek gerek,
kırılırmı gücenirmi diye ince düşüncelere girmemeli insan,
aslında belliydi böyle yapacağı,
ama işte kahretsinki vicdanımı dinleyip kırmadım onu..
bakalım inşallah ders almışımdır..
hiç sanmıyorum ya

Yapmak lazım canım, evet bizlere ders olmaz ama yapmamaya direnmek gerek...yoksa sonunda kırılan ve üzülen biz oluyoruz :(

varya bana bencil derler ama değilmişim.. 11 yıldır aradımı? samimiyet devam etti mi? bunları bilmeden yazıyorum.

sorgusuz sualsiz kabul etmen yanlış.seni görmek isteyen insan lafı gezmeden tozmadan mı açar? hm ilk lafı da gezelimse bil ki senin iç,n gelmiyor zaten..

sanırım çok temiz kalplisin yada vefalısın yada safsın.. aç gözünü dünya değişti:85:

varya bana bencil derler ama değilmişim.. 11 yıldır aradımı? samimiyet devam etti mi? bunları bilmeden yazıyorum.

sorgusuz sualsiz kabul etmen yanlış.seni görmek isteyen insan lafı gezmeden tozmadan mı açar? hm ilk lafı da gezelimse bil ki senin iç,n gelmiyor zaten..

sanırım çok temiz kalplisin yada vefalısın yada safsın.. aç gözünü dünya değişti:85:

11 yıldır hiç görüşmüyor değiliz,ara arada olsa haberleşirdik..
ama ben arkadaşlığa önem veren biriyim,
senin tabirinle vefalıyım...
düzceye diğer arkadaşımızın yanına gittiğinde aradılar,buraya gelebilceğinden bahsetmişti,
gelirse başım üstüne demiştim,ama evime gelir diye düşünmüştüm,en azından bi gece kalabilirdi,
kısacası işi bittikten sonra arkadaşlığıda bitti,alınganlık mı yapıyorum acaba diyodum,
ama ukalaca attığı mesajlarla anladım ki onun umrunda bile değilmişim,
vefaya ve arkadaşlığa önem veren sadece benmişim...

yıllar sonra yine eskisi gibi 'sıkıfıkı' bir içtenlik beklediğiniz için belkide bu kadar kırıldınız..ne arkadaşlar ne dostlar kazanıyor zaman içinde insanlar da yinede 'lise arkadaşları' gibi ilk heyecanların paylaşıldığı kişileri arıyor belkide..belkide ders aralarında okul çıkışlarında yapılan sıcacık sohbetlerin küçük kaçamakların özlemini duydunuz siz ancak yıllar karşınızdakini başka yerlere savurmuş ve başka karakterlere sokmuş..
umarım, en azından 11 yıl aradan sonra birlikte geçirdiğiniz gün size keyif vermiştir, eski anıları yad etmişsinizdir.:)

yıllar sonra yine eskisi gibi 'sıkıfıkı' bir içtenlik beklediğiniz için belkide bu kadar kırıldınız..ne arkadaşlar ne dostlar kazanıyor zaman içinde insanlar da yinede 'lise arkadaşları' gibi ilk heyecanların paylaşıldığı kişileri arıyor belkide..belkide ders aralarında okul çıkışlarında yapılan sıcacık sohbetlerin küçük kaçamakların özlemini duydunuz siz ancak yıllar karşınızdakini başka yerlere savurmuş ve başka karakterlere sokmuş..
umarım, en azından 11 yıl aradan sonra birlikte geçirdiğiniz gün size keyif vermiştir, eski anıları yad etmişsinizdir.:)

çok güzel özetlemişsin cnm,
tamda dediğin gibi,
hepimiz başka hayatlara büründük,
o gün arada da olsa eski anılardan bahsettik,
ne dersane ne üniversite arkadaşlığına benzemiyor lise arkadaşlığı diyodum,
yazıkki yanılmışım

Okuyunca güldüm resmen :1::1:
Yanlış anlama sana değil, arkadaşın olma sıfatına bile yakışmayacak o hatuna...
Sarıışın mı bu kız allaseen ?:1:
Bence hiç takma ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir...
O kız senden yaşça geriden geliyor tabi beyin olarak :1::1:

Son düzenleme:
o kisi birincisi senin arkadasin deyilmis ikincisi birak gitsin lazim deyil bu nebicim arkadasmis sen yapacanin fazlasini yapmisin amaci gezmekmis ohhhhh ne ala

11 yıl görüşmediğim birisiyle 11 yıl snra görüşünce eskisi gibi olmam mümkün değil,sen fazla beklenti içine girmişsin.Arkadaşınsa seni sadece bi tanıdık olarak düşünüp davranmış anladığım kadarıyla,üslup da yanlış doğal olarak.

Back
X