Çok kırgınım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini üzme böyle durumlarda, çünkü değişmiyor.
Sen bebeğini ve kendini yıpratmakla kalıyosun..
Senin negatif enerjin ona geçiyor. Bunu düşün.

Düşük tehlikesinde de stresli olmamalısın.

Ben anlamadım hiç mi telefonda konuşmuyorsunuz?
Nasılsın demezler mi?
Kusuyorum, kötüyüm demiyor musunuz ki...
Yani çok tuhaf.
Komşu bile şu durumu bilse iki kap çorba getirir.

Evli ve hamile değilim ama kimseden hiçbir koşulda evimi silip süpurmesini ben kendim söylemeden beklemem. Kimsenin de sizin evinizi silip süpürmek istememesi gayet normal. Çünkü ev temizlemek hiç keyifli bir iş değil. İnsan kendi evini bile silip süpürmek istemez. Sitem de etmeyin, evinizin işlerini kendi başınıza yapamayacak kadar rahatsızsanız akrabalarınıza bu rahatsızlığınızı belirtip, size yardım etmelerini rica edebilirsiniz. ( Ben de böyleyim tembel üşengeç bir karakterim var öyle kendimi ortalığa dökemiyorum daha kendi paçamı toplamaya üşeniyorum ama benden bir şey istendiği zaman bozulmuyorum ve yapıyorum.)

Kızmayın ama ben sizde ileride potansiyel kv ışığı gördüm. Acaba ileride gelininiz olunca onun için de dermisiniz ki bir gelip evimi silip süpürmedi diye? :))

Şaka bir yana bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ediyorum.

9 haftalık hamileyken her seyi bu kadar salmış oldugunuz akillarina gelmiyor olabilir.
Konumu tam okumadınız galiba mutfağın önünden dahi geçemiyorum hiçbir şey yiyemiyorum buna su da dahil. Ayrıca düşük tehlikem var progestan kullanıyorum kanamam var bende çok meraklı değilim kendimi salmaya.

Ben anlamadım hiç mi telefonda konuşmuyorsunuz?
Nasılsın demezler mi?
Kusuyorum, kötüyüm demiyor musunuz ki...
Yani çok tuhaf.
Komşu bile şu durumu bilse iki kap çorba getirir.
Biliyorlar oraya gittiğimde de halimi görüyorlar aradıklarında da ağlıyorum telefonda hiç iyi değilim diyorum ama maalesef

1 yıldır hiç kimse evimde süpürge açmış değildir onlar geldiğinde dahi bardak kaldırtmam ama şimdi durumum çok farklı evli bilhassa hamile olduğunuzda anlarsınız

Hayır aramız bozuk değil bozuk olsa bilr yalnız bırakmaları mı gerekir basbaya yanımda olmuyorlar işte

Daha 9 haftalık hamilesin. Bir ihtiyacın olabileceğini bile dusunmemislerdir ki. Sen acaba hamilelik psikolojisiyle biraz nazlanıyor olabilir misin.
Evet nazlandıgım için hiçbir şey yiyip içemiyorum hatta su içemediğim için ilaçlarımı dahi kullanamıyorum. Düşük tehlikemde nazdan hep doktor o yüzden progestan verdi hep yatıcaksın dedi. Konu açtığıma pişman ettiniz

İnşallh teşekkür ederim

Teşekkür ederim eksik olmayın çok şükür beni anlayan birisi olmuş. Konu açtığıma pişman oldum Mune konumu kapatır mısın ben moral bulmaya açtım ama ille muhalefet olacak bi güruh var ya burda iyice moralimi bozdular

9 haftalık hamileyken her seyi bu kadar salmış oldugunuz akillarina gelmiyor olabilir.
O bulantı hali insanı hayattan soğutuyor ve tam da bu zamanlara denk geliyor aslında. Ben yapı olarak yardım isteyemediğim için kendim yapıyordum o dönem yine her şeyimi. Ama gerçekten çok zordu

O bulantı hali insanı hayattan soğutuyor ve tam da bu zamanlara denk geliyor aslında. Ben yapı olarak yardım isteyemediğim için kendim yapıyordum o dönem yine her şeyimi. Ama gerçekten çok zordu
İşte bende isteyemem bugüne kadar evimde kimse bir bardak kaldırmış değil çok zor allahım ((

aynılarını bende yasadim malasef ..hem çalışıp hem hamilelik hem ev çok zordu kimsede kapimi açmadı.insalara çok anlam yüklemeyin.ailenizde buna dahil.herkes fedakar ,sevgi dolu ve özellikle merhametli olamıyor

O bebeği istiyorsan kendini zorlayıp o ilaçları içeceksin. İnsan yapamıyorum edemiyorum dedikçe yapacağı varsada yapamaz.
Annene ablanada açıkça söyle, sen sadece görüyorlar biliyorlar diyorsun, annen ablan madem söyleyeceksin, durumum bu rica et bir kap yemek yapıp getirsinler, söylendiği halde yapmayanda anne de olsa abla da kusura bakmasın insanlıktan nasibini almamıştır derim.

İşte bende isteyemem bugüne kadar evimde kimse bir bardak kaldırmış değil çok zor allahım ((
Seni anlıyorum. Hiç geçmeyecek gibi. İnsan hayatım boyunca midem bulanacak sanıyor ama geçiyor merak etme birkaç hafta içinde normale döneceksin. Yardıma ihtiyacın varsa çekinme iste. Bazen kendin istemelisin bazı şeyleri. Ben isteyemiyorum ama bu çok da doğru değil. Tamam her şeyi başkasına yıkmamalı. Ama ihtiyacın varsa da yardım isteyebilmelisin

Teselli bulmaya yazdım beni pişman ettiler yaşayan anlıyor demek ki. Çok teşekkür ederim

Iyi de sen bunları yazmazsan konunda biz de bilemeyiz ve yazdıklarına dayanarak yorum yaparız. Şu yazdıkların olmasa 9 haftalık hamile birinin yardıma ihtiyacı olduğunu kimse düşünmez. Yani boşuna sinirlenme. Konu açarken tam açarsanız insanlar da doğru yorum yaparlar. Bu arada annenle konuş açık açık ve yardıma ihtiyacın olduğunu söyle.

Canım görüyorlar halimi yani yardım istemeyeyim diye de aradıgımda birsürü mazeret sıralıyorlar ben onlara koşulsuz şartsız koşmuştum ne diyim allah bilsin inş rahatlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…