Çok kırgınım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konumda upuzun açık açık yazıyor zaten tam okumadıysanız ne yapabilirim.

Teselli bulmaya yazdım beni pişman ettiler yaşayan anlıyor demek ki. Çok teşekkür ederim
bazı insanlar burafa sırf egosunu tatmin etmek ve laf sokmak için yazıyorlar.bulantı çok kotu birşey bilirim.ben eşimin nefesinden bile tiksinmiştim.yemek olayına hic girmiyorum çubuk kraker dışında birsey yiyemiyirdum

Daha önce dedim yapmadılar hadi getiremezler desek eşim o tarafta çalışıyor o eve dönerken bir kaşık koymayı akıl edemezlermi

Canım görüyorlar halimi yani yardım istemeyeyim diye de aradıgımda birsürü mazeret sıralıyorlar ben onlara koşulsuz şartsız koşmuştum ne diyim allah bilsin inş rahatlarım
Sen yine de kendi ağzınla işte. İsteyenin bir yüzü kara demişler zaten etmezlerse de birkaç haftaya normalleşeceksin merak etme

Bende çubuk kraker leblebi artık ondan san usandım. İnsan havadan da tiksinir mi ya. atlatırım hayırlısıyla inşallah..

Bende çubuk kraker leblebi artık ondan san usandım. İnsan havadan da tiksinir mi ya. atlatırım hayırlısıyla inşallah..
valla tiksiniyor ama geçiyor merak etme 16 haftada bitiyor sanirsam benim de düşük tehlikem vardı ina rağmen kimse arayıp sormadı.aynı insanlar lohusaligimdada yanimda yoktu .çok zor günler geçirdim.ama şuan umrumda değiller

Hiç nazlı biri değilim aksine kimseye muhtaç olmayı sevmem. Ama hamileliğinin 9. Haftasında resmen ölüm kalım savaşı veriyordum. Bulantı, açlık bunlara bağlı gelişen halsizlik ve yine bunların daha da arttırdığı duygusallık. Bunları yaşamayan kadınların olayı naz yapmaya vs baglamalarına çok sinir oluyorum. Herkes kendi yaşadığı kadarıyla kıyaslıyor ve empati yapamayan insanlar çok güzel ahkam kesiyor. Allah yardımcınız olsun. Merak etmeyin beslenemediginiz icin bebeginize hiç bir sey olmaz bu aşamada. Rabbim yardımcınız olsun.

Çeken biliyor gerçekten bende öyleydim, ilk 3 ay çok çok zor geçti iki hamileliğimde de. Konu sahibi başta çok bulantısı olduğunu da yazmış hâlbuki. 9. hafta olunca sorunsuz olacak diye birşey yok.

Allah tamamına erdirsin.
Benim de 3 hamileliğin 3u de sizin gibiydi.
Diş fırçasını ağzıma sokamazdım, öğürmeye başlardım.
Buzdolabının kapağını açamazdım, eşimin ten kokusuna varana kadar her şey midemi bulandirirdi.
Su kokuyor diyip su icmezdim. Sanirim 14-15 ayri su markasi denedik o süreçte.
Hepsinde ilk 14 haftada 5 kilodan fazla kilo verdim, ara ara serum takviyesine rağmen..
2. Ve 3. Gebeligimde yardımcım vardı.
Hiç birinde annem yoktu.
Evde kendi düzenime zor yetisiyorum derdi.
Nasıl olsa yiyemiyorum diye yemek falan yapmadı
Eşim kendi idare ederdi zaten.
Ev temizligi, coluk cocuk yokken zaten onemli degildi.
Ben sizin kadar takilmadim.
Canımın derdine düşmüşüm, kimse için kendimi üzmedim
Bir de ben o halde baska birinin evine falan da gidemezdim.
Eğer dışarı çıkacak enerjiniz varsa açık havaya çıkıp aperatif bir şeyler alın yiyin, kokusu rahatsız etmeden yeme ihtimaliniz olur :)

İnşallah cabucak geçer desteğiniz için çok teşekkür ederim

Çooookk teşekkür ederim. Allah razı olsun. Keşke naz düşünecek olsam şu durumda. Hayattan soğudum zaten

Çeken biliyor gerçekten bende öyleydim, ilk 3 ay çok çok zor geçti iki hamileliğimde de. Konu sahibi başta çok bulantısı olduğunu da yazmış hâlbuki. 9. hafta olunca sorunsuz olacak diye birşey yok.
Evet hem kaybetme korkusu hem her şeyden soğumuş olmam cook zor.. teşekkür ederim desteğiniz için

Evet haklısınız ama duygusallıkta pek fazla olunca takıldım ister istemez :) eşim geldiğinde akşamları çıkıyoruz iyi geliyo artık bende gidemiyorum çünkü bulantının nirvanasını yaşıyorum

Konunuzu okudum.
Dediğim sadece 9 haftalık hamileyken saldığınız akıllarına gelmemiş olabilirdi. Hayır biliyorlar demişsiniz ama ilerleyen sayfalarda. Ben yazdığımda ailenizin konunun neresinde olduğu belirsizdi. Bu kadar alıngan olmaya gerek yok.

O bulantı hali insanı hayattan soğutuyor ve tam da bu zamanlara denk geliyor aslında. Ben yapı olarak yardım isteyemediğim için kendim yapıyordum o dönem yine her şeyimi. Ama gerçekten çok zordu
Zordur illa ki, ona bir lafım yok.

Ama konu sahibinin ailesi, konu sahibinin bu kadar iş yapamaz hale geldiğini tahmin etmiyor olabilir demiştim. Özellikle kendileri o kadar ağır geçirmediyse akıllarına gelmemiş olabilir, insanlık hali.

Konu sahii ancak sonraki sayfalarda söylemiş ailesinin durumun vehametinden haberdar olduğunu.

Teşekkür ederm :) aşırı halsizim birde tehlikem olduğu için onu kaybetmekten çok korkuyorum canım , annem zaten genel olarak anlayıslı birisi değil , ben Ona bu şekilde konuşsam hemen tartışmaya döndürür hamile falan düşünmez. Keşke ben sitem etmeden anlasa..

Geçer merak etmeyin :) biraz sabır. Kendinizi üzmeyin. Bol bol dinlenin, sevdiğiniz şeylere vakit ayırın. sağlıkla kucağınıza alın ❤

Dünyada milyonlarca kadın hamile kalıp doğuruyor, bende bu mıy mıylığı anlamıyorum. Bende tek başıma iki hamilelik yaşayıp tek başıma büyüttüm. İkisinde de ilk 4 ay kafam klozetten çıkmamıştı. İkisinide Sezeryanla yaptım üstelik. İnsanlardan birsey beklemeyip kendi başınızın çaresine bakın. Haftalık yardımcı çağırın yarım günlük bir günlük. Geldiğinde evi toparlatip 3-5 çeşit yemek yaptırıp porsiyonlara bölüp dondurun. Günlük çıkarıp ısıtıp yiyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…