• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırgınım!!!

Kardelen000007

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
268
150
23
33
Merhaba arkadaşlar.Bugün benim doğum günüm ama eşim kutlamadı.6 yıldır evliyiz sadece ilk yılımızda kutladı sonraki yıllar kutlamadı.Sadece doğum günü de değil evlilik yıldönümü anneller günü ve ona iki evlat vermeme rağmen değil hediye güzel bir söz bile söylemedi.Ev hanımi olmama rağmen elimden geleni yapıp onun kini kutluyorum.güzel bir mesaj yazıp her zaman gönderirim o ise teşekkür etmekle geçiştirir.Biraz önce eve geldi eşim üzerini değiştirmek için bekledim bir güzel söz söylesin ama üstünü değiştirip işe gitti ben ise yine hâyâl kırıklığıyla arkasından bakmakla yetindim.Çok kırgınım gözüm gerçekten maddiyatta değil ama güzel bir söz ile kutlamasını beklerdim.Bir eltimde bana yakın oturuyor kaynım her özel günlerinde eşini kutlar çicek çikolata olsun gönderir.Eltim doğum yaptı çicek gönderdi guzel sözünü esirgemez.Bide dönüp bize bakıyorum sıfır monoton bir evlilik.Eşim hiç mi değer vermiyor bana çok kötüyüm çok kırgınim rahatlamak içimi dökmek için yazıyorum.Sizce ne yapmalıyım eşim hatasıni anlasin.

Nice mutlu huzurlu yıllarıniz olsun iyiki doğdunuz. Benim eşimde aynı maalesef kafasının etini yiyen yiye artık kutlamaya başladı ama bu defada bende bitti maalesef. Artık hicbirsey yapsın istemiyorum. Kızlarım büyüdü onlar kutluyor artık bende doğum günümde kızlarımla program yapıyorum eşimi dahil etmiyorum. Bir çiçek bir çikolata almayı akıl etmeyen insan benim digumgunumu kutlamaya layık değil zaten

Merhaba arkadaşlar.Bugün benim doğum günüm ama eşim kutlamadı.6 yıldır evliyiz sadece ilk yılımızda kutladı sonraki yıllar kutlamadı.Sadece doğum günü de değil evlilik yıldönümü anneller günü ve ona iki evlat vermeme rağmen değil hediye güzel bir söz bile söylemedi.Ev hanımi olmama rağmen elimden geleni yapıp onun kini kutluyorum.güzel bir mesaj yazıp her zaman gönderirim o ise teşekkür etmekle geçiştirir.Biraz önce eve geldi eşim üzerini değiştirmek için bekledim bir güzel söz söylesin ama üstünü değiştirip işe gitti ben ise yine hâyâl kırıklığıyla arkasından bakmakla yetindim.Çok kırgınım gözüm gerçekten maddiyatta değil ama güzel bir söz ile kutlamasını beklerdim.Bir eltimde bana yakın oturuyor kaynım her özel günlerinde eşini kutlar çicek çikolata olsun gönderir.Eltim doğum yaptı çicek gönderdi guzel sözünü esirgemez.Bide dönüp bize bakıyorum sıfır monoton bir evlilik.Eşim hiç mi değer vermiyor bana çok kötüyüm çok kırgınim rahatlamak içimi dökmek için yazıyorum.Sizce ne yapmalıyım eşim hatasıni anlasin.
Hep böyle miydi?

Geçen doğum günümde dile getirdim utanmadan her sene kutladım dedi. Bende inkar ettim kendini "sende benim özel günümü kutlamiyorsun"diye suçladı.Halbuki ben hediye alamazsam bile güzel bir mesaj ile kutluyorum.Ondandan beklediğim bu ama onuda yapmıyor.

Geçen doğum günümde dile getirdim utanmadan her sene kutladım dedi. Bende inkar ettim kendini "sende benim özel günümü kutlamiyorsun"diye suçladı.Halbuki ben hediye alamazsam bile güzel bir mesaj ile kutluyorum.Ondandan beklediğim bu ama onuda yapmıyor.
Ne dediniz tam olarak?

görümce misiniz doğru söyleyin:D
Yok canım 😁😁😁

Şimdi yazarım düşüncelerimi direkt, sonra beddua ediyorlar 😁 zaten tutmaz ama geri döner konu sahibine tutar falan.
adam iyi ama tek sorun bu mu diye anlamaya çalışıyorum

Nice mutlu huzurlu yıllarıniz olsun iyiki doğdunuz. Benim eşimde aynı maalesef kafasının etini yiyen yiye artık kutlamaya başladı ama bu defada bende bitti maalesef. Artık hicbirsey yapsın istemiyorum. Kızlarım büyüdü onlar kutluyor artık bende doğum günümde kızlarımla program yapıyorum eşimi dahil etmiyorum. Bir çiçek bir çikolata almayı akıl etmeyen insan benim digumgunumu kutlamaya layık değil zaten
Iyi dilekleriniz için teşekkürler.Bende de artık birşeyler koptu her sene bekle bekle artık ne heves kaldı ne de istek.esim hariç herkes kutladı.Bundan sonra o da benden birşey beklemsin.

Eşin senin aynı zamanda kuzenin de. Hatta eltin ve kaynın da. Birbirleri ile muhabbet edip seni dışlıyorlardı. İş yok meslek yok ekonomik özgürlük yok, geldiğin aile ve toplum yapısı belli, boşatmazlar da seni. :( Allah kurtarsın ne diyim.

Ne dediniz tam olarak?
doğum günüm yaklaşıyor falan dedim yine kutlamayacak mısın dedim.Güldü her sene kutluyorum ben dedim.Bende hayır sadece ilk sene kutladın sonraki senelerde sadece doğum günüm değil hiç bir özel günümü kutlamdın dedim oda sende benimkini kutlamadın dedi.bende kutladım elimden geldiğince kutladım ama sen hiçbirşey yapmadın yapmadığin gibi de üste çikmaya çalışıyorsun dedim,hediye falanda istemiyorum bir mesaj olur telefon olur yüzyüze olur bir güzel söz söylemen yeterli dedim oflayıp konuyu kapatıyor.Bu konuşmaların üstüne yapar dedim adamda yine icraat yok.

Sizde ona göre size yapılmayan şeyleri yapmayın. Değerinizi anlasın.

Doğum günün kutlu olsun nice güzel yılların olsun güzel anne 🥰

5 sene bunu içinizde nasıl tuttunuz ben olsam çoktan en azindan bir defa konuşmuş olurdum bu konuyu, umursamiyorsa ayni umursamazliği kendisine gosterirdim. Hoş zaten benim için uğraşmayan birine birşeyler yapmak içimden gelmezdi.

Bazı insanlar için takılmayacak meselelerdir bunlar eminim ama ben çok önemsiyorum böyle şeyleri. Yok marketten gelirken sevdigim zeytinden almış, yok efendim peynirin son dilimini birakmışta hediye almasa, iltifat etmese olurmuş filan anlamam ben 😂 zeytini de alacak güzel iki lafta edecek içinden gelene bunlar yük olmuyor zaten.

Ama işte icinden gelecek, söyleye söyleye yapip "başimin etini yemesin yapayim" diye yapacaksa yapmasin yani benim icime sinmezdi en azindan sizi bilmem.

Back
X