Çok kırgınım!!!

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun, yeni yaşınız size mutluluk getirsin 💐💐 Bende önemserim doğum günlerini ama herkes bu şekilde düşünmüyor. Boşverin artık beklemeyin ve siz de eşinizin doğum gününü kutlamayin önemsemedigine göre sizin kutlamanız da bir şey ifade etmiyordur.

Eş değil de benim bir arkadaşım hiç kutlamaz hep unuturdu. Bir kez doğum günümden günler sonra aradı, kutlamak için, dedim hiç sorun değil ben zaten aramanı beklemiyordum (bu arada asla trip değil gerçekten aramasını beklemiyordum onun gününde aramadığını kabullenmiştim) bu o arkadaşımın öyle içine oturdu ki bu muhabbetin üzerinden 15 yıldan fazla zaman geçti, hala hiç bir doğum günümü unutmaz hep arar.

Demem o ki bazen insanlardan beklentilermizi kesmemiz ya da onları oldukları gibi kabul etmemiz gerekiyor. Bu da onların bi dönüp kendilerine bakmalarını sağlayabiliyor.

Nice mutlu, nice sağlıklı yaşlarınız olsun. Doğum gününü kutlu olsun.
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bende artık beklemiyorum sadece bugün çok duygusallaştım eşim bide eve gelipte birşey söylemeden gidince buraya yazmak istedim.

Bekleyip kırılmak yerine istemelisiniz.ben isterim mesela.. yarın benim doğum günüm napalim derim?neden bekleyim gelmeyecek olanı,isteyip almak daha evla değil mi?ayrıca bana , çocuklarıma mutluluk sebebi olur.hem zamanla es kişisi de alışır kim bilir?

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun, yeni yaşınız size mutluluk getirsin 💐💐 Bende önemserim doğum günlerini ama herkes bu şekilde düşünmüyor. Boşverin artık beklemeyin ve siz de eşinizin doğum gününü kutlamayin önemsemedigine göre sizin kutlamanız da bir şey ifade etmiyordur.
Teşekkür ederim🥰.Bende istemiyorum o kadar ki vazgeçtim.

5 sene bunu içinizde nasıl tuttunuz ben olsam çoktan en azindan bir defa konuşmuş olurdum bu konuyu, umursamiyorsa ayni umursamazliği kendisine gosterirdim. Hoş zaten benim için uğraşmayan birine birşeyler yapmak içimden gelmezdi.

Bazı insanlar için takılmayacak meselelerdir bunlar eminim ama ben çok önemsiyorum böyle şeyleri. Yok marketten gelirken sevdigim zeytinden almış, yok efendim peynirin son dilimini birakmışta hediye almasa, iltifat etmese olurmuş filan anlamam ben 😂 zeytini de alacak güzel iki lafta edecek içinden gelene bunlar yük olmuyor zaten.

Ama işte icinden gelecek, söyleye söyleye yapip "başimin etini yemesin yapayim" diye yapacaksa yapmasin yani benim icime sinmezdi en azindan sizi bilmem.
İşte tam bir koç burcu kadını :27:

Benim içinde böyle şeyler çok önemlidir eşimde öyle asla geçiştiremez bende her zaman kutlarım ve elinden ne geliyorsa ufakta olsa bi hediye alırım bu yarz seyleri eşim yapmiyacaksa kim yapacak

Merhaba arkadaşlar.Bugün benim doğum günüm ama eşim kutlamadı.6 yıldır evliyiz sadece ilk yılımızda kutladı sonraki yıllar kutlamadı.Sadece doğum günü de değil evlilik yıldönümü anneller günü ve ona iki evlat vermeme rağmen değil hediye güzel bir söz bile söylemedi.Ev hanımi olmama rağmen elimden geleni yapıp onun kini kutluyorum.güzel bir mesaj yazıp her zaman gönderirim o ise teşekkür etmekle geçiştirir.Biraz önce eve geldi eşim üzerini değiştirmek için bekledim bir güzel söz söylesin ama üstünü değiştirip işe gitti ben ise yine hâyâl kırıklığıyla arkasından bakmakla yetindim.Çok kırgınım gözüm gerçekten maddiyatta değil ama güzel bir söz ile kutlamasını beklerdim.Bir eltimde bana yakın oturuyor kaynım her özel günlerinde eşini kutlar çicek çikolata olsun gönderir.Eltim doğum yaptı çicek gönderdi guzel sözünü esirgemez.Bide dönüp bize bakıyorum sıfır monoton bir evlilik.Eşim hiç mi değer vermiyor bana çok kötüyüm çok kırgınim rahatlamak içimi dökmek için yazıyorum.Sizce ne yapmalıyım eşim hatasıni anlasin.
İsteyen,seven insan sizi memnun etmek için her şeyi yapardı sevgili hemcinsim. 6 yıldır seni umursamamış adama şu an ne yaparsan yap nafile, değişmez.

İşte tam bir koç burcu kadını :KK53:

Benim içinde böyle şeyler çok önemlidir eşimde öyle asla geçiştiremez bende her zaman kutlarım ve elinden ne geliyorsa ufakta olsa bi hediye alırım bu yarz seyleri eşim yapmiyacaksa kim yapacak

İsteyen,seven insan sizi memnun etmek için her şeyi yapardı sevgili hemcinsim. 6 yıldır seni umursamamış adama şu an ne yaparsan yap nafile, değişmez.
haklısın işte bir umut insan bekliyor.

Bir kere kendinizi baska insanlarla kiyaslamaktan vazgecin. Ikincisi sizin esinize yaptığınız kadar ondan beklemeniz zaten hata, erkeklerin yuzde doksanı boyle asagi yukari. Beklentilerinizi yuksek tutmak ancak sizin canınızı sikar. Üçüncüsü de esinizle evliliginizi kotu etkileyecek baska büyük sorunlarınız yoksa boyle seylere kafanizi takarak hayati kendinize de ona da zehir etmeyin. Sonucta kendi doum gunune bile he diyip gecen adammis, boyle konulari onemsemiyor belli ki, sizle alakali degil yani durum
Ben size bu konuda katılmıyorum. Erkeklerin yüzde 90ı böyledir demeniz başlıca yanlış öncelikle. Benim çevrem, ailem her zaman bu konularda hassas olmuştur, güzel dili hiç esirgememiştir eşlerinden. Kendi eşim dahil. Her insan bakın insan diyorum kadın değil, güzel söz duymayı, özel günlerinde hatırlanmayı ister. Küçük detaylar ilişkiyi daha özel kılar. Hanımefendinin üzülmesi, önemsemesi gayet normal.

Beş sevgi dili varmış, sizin sevgi dili hediye küçük jestler. Eşinizin sevgi dili de hizmettir kesin, siz onun için yemek vs yapınca hoşuna gidiyordur tahminim.
Eşler birbirinin sevgi diline saygı duyup ona göre hareket etmeli ama bizim toplumda bu hassasiyet çok az 😐
Sizin önem verdiğiniz konuları umursamayan kocanın sizde önem verdiği konuları es geçin.
Ölür sanki bir çiçek alsa, iki güzel söz söylese odungil 😒

Merhaba arkadaşlar.Bugün benim doğum günüm ama eşim kutlamadı.6 yıldır evliyiz sadece ilk yılımızda kutladı sonraki yıllar kutlamadı.Sadece doğum günü de değil evlilik yıldönümü anneller günü ve ona iki evlat vermeme rağmen değil hediye güzel bir söz bile söylemedi.Ev hanımi olmama rağmen elimden geleni yapıp onun kini kutluyorum.güzel bir mesaj yazıp her zaman gönderirim o ise teşekkür etmekle geçiştirir.Biraz önce eve geldi eşim üzerini değiştirmek için bekledim bir güzel söz söylesin ama üstünü değiştirip işe gitti ben ise yine hâyâl kırıklığıyla arkasından bakmakla yetindim.Çok kırgınım gözüm gerçekten maddiyatta değil ama güzel bir söz ile kutlamasını beklerdim.Bir eltimde bana yakın oturuyor kaynım her özel günlerinde eşini kutlar çicek çikolata olsun gönderir.Eltim doğum yaptı çicek gönderdi guzel sözünü esirgemez.Bide dönüp bize bakıyorum sıfır monoton bir evlilik.Eşim hiç mi değer vermiyor bana çok kötüyüm çok kırgınim rahatlamak içimi dökmek için yazıyorum.Sizce ne yapmalıyım eşim hatasıni anlasin.
Eşinizle konuşmalısınız bu konuyu

ha diyince bitmiyor kaç defa düşündüm ama her iki ailede o kadar ileri görüşlü insan değiller böyle bir durumda nasıl olur bilemiyorum.
Anladım, boşanmaya cesaretiniz yok. Tepkileri kaldırmak , millete cevap vermek, yeri gelince insanları silmek ve karşına almak zor. Bunların hepsi cesaret ve emek isteyen şeyler.
Ne diyeyim, umarım eşiniz özel günleri hatırlar ve kutlar

Beş sevgi dili varmış, sizin sevgi dili hediye küçük jestler. Eşinizin sevgi dili de hizmettir kesin, siz onun için yemek vs yapınca hoşuna gidiyordur tahminim.
Eşler birbirinin sevgi diline saygı duyup ona göre hareket etmeli ama bizim toplumda bu hassasiyet çok az 😐
Sizin önem verdiğiniz konuları umursamayan kocanın sizde önem verdiği konuları es geçin.
Ölür sanki bir çiçek alsa, iki güzel söz söylese odungil 😒
İyi de bu bahsettiginiz orneklerde adamın gösterdiği bir sevgi dili olmuyor ki. Hizmeti bekliyor, kadında da jest seviyor ama goremiyor. Her durumda adam kazançlı🤷🏽‍♀️

Eşin senin aynı zamanda kuzenin de. Hatta eltin ve kaynın da. Birbirleri ile muhabbet edip seni dışlıyorlardı. İş yok meslek yok ekonomik özgürlük yok, geldiğin aile ve toplum yapısı belli, boşatmazlar da seni. :( Allah kurtarsın ne diyim.
Yapacak pek bir şey yokmuş. Boşansan bile sülale birbirine küsecek, olay çıkacak..... Sırf bu yüzden akraba evliliği yapılmamalı bence.

İyi de bu bahsettiginiz orneklerde adamın gösterdiği bir sevgi dili olmuyor ki. Hizmeti bekliyor, kadında da jest seviyor ama goremiyor. Her durumda adam kazançlı🤷🏽‍♀️
E ben farklı bir şey mi dedim? Adam göstermiyor diyorum ama kadın göstersin istiyor.

Doğum gununuz kutlu olsun. Sağlikli huzurlu guzel yillar dilerim
Eşinize sadece artik kendi aileni başka ailelerle kiyasladiğini, Bir kadin, bir eş, bir anne olarak sevgiye ihtiyacib olduğunu, başka kadinlari kiskandigini, manen, ruhen kirgin olduğunu soyle. Başka kadinlardan neyim eksik ki onlari eşleri sevgiye bogarken ben boyle sevgisizlikden boğuluyorum de. Hayatina her zamanki gibi degil de kirginligini belli ederek devam et. Anlayana, bir guzel soz soyleyene, hiç olmazsa bir tane gulle gelip ozur dilerim, seni seviyorum diyene kadar kirginligini belli et.

Siz severek mi evlendiniz?

Mutlu yıllar bu arada🌟

Erkekler hareketten anlıyor. Tavır koyacaksın ki anlasın. Ben geç kutlayan sevgilimin telefonlarını açmadım yanımda olsa suratta asardım. Banane ya işinden gücünden yapan kutlayan kutluyor. Alt tarafı kutlayacaklar onu da bi zahmet yapsınlar. Bu doğum günümde bekliyorum bakalım geç kutlayabilecek mi

Ben size bu konuda katılmıyorum. Erkeklerin yüzde 90ı böyledir demeniz başlıca yanlış öncelikle. Benim çevrem, ailem her zaman bu konularda hassas olmuştur, güzel dili hiç esirgememiştir eşlerinden. Kendi eşim dahil. Her insan bakın insan diyorum kadın değil, güzel söz duymayı, özel günlerinde hatırlanmayı ister. Küçük detaylar ilişkiyi daha özel kılar. Hanımefendinin üzülmesi, önemsemesi gayet normal.
Guzel soz kullanmak degil bahsettigim, ozel gun hatırlamak. Benim esim de hassastir o konuda ama hassas olmayan insanlar bana cok garip gelmiyor. Cok yaygın bi durum cunku

Back
X