Çok kırgınım!!!

Merhaba arkadaşlar.Bugün benim doğum günüm ama eşim kutlamadı.6 yıldır evliyiz sadece ilk yılımızda kutladı sonraki yıllar kutlamadı.Sadece doğum günü de değil evlilik yıldönümü anneller günü ve ona iki evlat vermeme rağmen değil hediye güzel bir söz bile söylemedi.Ev hanımi olmama rağmen elimden geleni yapıp onun kini kutluyorum.güzel bir mesaj yazıp her zaman gönderirim o ise teşekkür etmekle geçiştirir.Biraz önce eve geldi eşim üzerini değiştirmek için bekledim bir güzel söz söylesin ama üstünü değiştirip işe gitti ben ise yine hâyâl kırıklığıyla arkasından bakmakla yetindim.Çok kırgınım gözüm gerçekten maddiyatta değil ama güzel bir söz ile kutlamasını beklerdim.Bir eltimde bana yakın oturuyor kaynım her özel günlerinde eşini kutlar çicek çikolata olsun gönderir.Eltim doğum yaptı çicek gönderdi guzel sözünü esirgemez.Bide dönüp bize bakıyorum sıfır monoton bir evlilik.Eşim hiç mi değer vermiyor bana çok kötüyüm çok kırgınim rahatlamak içimi dökmek için yazıyorum.Sizce ne yapmalıyım eşim hatasıni anlasin.
Reeel hayatta de derim ve insanlar beni eleştirir klase bir söz ama bu evrilmemis adamlara neden hep iki ,üç vs çocuk veriliyor. Hak etmiyor işte.. Her erkek ailesinden öyle görmediği için özel günleri pek kutlamaz,aklına gelmez bir de yıllardir böyle imiş bu adam değişmez. Ama canım en azından sende kutlama ve yok say o günler. Bir de boylry tipler de çok işe yaramadı da konuşmayı denemek te bir çözüm

Back