Çok kırgınım!!!

Nice mutlu huzurlu yıllarıniz olsun iyiki doğdunuz. Benim eşimde aynı maalesef kafasının etini yiyen yiye artık kutlamaya başladı ama bu defada bende bitti maalesef. Artık hicbirsey yapsın istemiyorum. Kızlarım büyüdü onlar kutluyor artık bende doğum günümde kızlarımla program yapıyorum eşimi dahil etmiyorum. Bir çiçek bir çikolata almayı akıl etmeyen insan benim digumgunumu kutlamaya layık değil zaten
En güzelini yapıyorsunuz🤩😍👏

Merhaba arkadaşlar.Bugün benim doğum günüm ama eşim kutlamadı.6 yıldır evliyiz sadece ilk yılımızda kutladı sonraki yıllar kutlamadı.Sadece doğum günü de değil evlilik yıldönümü anneller günü ve ona iki evlat vermeme rağmen değil hediye güzel bir söz bile söylemedi.Ev hanımi olmama rağmen elimden geleni yapıp onun kini kutluyorum.güzel bir mesaj yazıp her zaman gönderirim o ise teşekkür etmekle geçiştirir.Biraz önce eve geldi eşim üzerini değiştirmek için bekledim bir güzel söz söylesin ama üstünü değiştirip işe gitti ben ise yine hâyâl kırıklığıyla arkasından bakmakla yetindim.Çok kırgınım gözüm gerçekten maddiyatta değil ama güzel bir söz ile kutlamasını beklerdim.Bir eltimde bana yakın oturuyor kaynım her özel günlerinde eşini kutlar çicek çikolata olsun gönderir.Eltim doğum yaptı çicek gönderdi guzel sözünü esirgemez.Bide dönüp bize bakıyorum sıfır monoton bir evlilik.Eşim hiç mi değer vermiyor bana çok kötüyüm çok kırgınim rahatlamak içimi dökmek için yazıyorum.Sizce ne yapmalıyım eşim hatasıni anlasin.
Ben direkt konuşuyorum sen bana karşı eskisi gibi değilsin ben senden duygusal anlamda şöyle şeyler bekliyorum, evliyim ve eşimin beni sevmesine ihtiyaç duyuyorum . Bu konuşmayı ben yaptım eşim ben tüm bunların farkında bile değildim seni tabiki seviyorum vs dedi

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun :)
Eşinizle direk konuşun bu konuda rahatsızlığınizi belli edin pat diye söylemediğiniz sürece hiçbir imayı anlamiyolar yada anlamamazliktan geliyolar 😄 Maalesef her erkeğin yapısı bir olmuyor kimisi çok romantikken kimisi tam bir odun olabiliyor bence kiyaslamayi bosverin inanın kendinizi daha mutsuz edersiniz. Kendi eşinizi yontmaya çalışın tabi anlayışli biriyse çabanıza karşılık verir 🤷

Merhaba arkadaşlar.Bugün benim doğum günüm ama eşim kutlamadı.6 yıldır evliyiz sadece ilk yılımızda kutladı sonraki yıllar kutlamadı.Sadece doğum günü de değil evlilik yıldönümü anneller günü ve ona iki evlat vermeme rağmen değil hediye güzel bir söz bile söylemedi.Ev hanımi olmama rağmen elimden geleni yapıp onun kini kutluyorum.güzel bir mesaj yazıp her zaman gönderirim o ise teşekkür etmekle geçiştirir.Biraz önce eve geldi eşim üzerini değiştirmek için bekledim bir güzel söz söylesin ama üstünü değiştirip işe gitti ben ise yine hâyâl kırıklığıyla arkasından bakmakla yetindim.Çok kırgınım gözüm gerçekten maddiyatta değil ama güzel bir söz ile kutlamasını beklerdim.Bir eltimde bana yakın oturuyor kaynım her özel günlerinde eşini kutlar çicek çikolata olsun gönderir.Eltim doğum yaptı çicek gönderdi guzel sözünü esirgemez.Bide dönüp bize bakıyorum sıfır monoton bir evlilik.Eşim hiç mi değer vermiyor bana çok kötüyüm çok kırgınim rahatlamak içimi dökmek için yazıyorum.Sizce ne yapmalıyım eşim hatasıni anlasin.
Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun 💐 umarım herşey gönlünüzce olur 💕

Böyle bir alışkanlığı yokmuş eşinizin. Hatırlatmanıza rağmen kutlamamış. Eşinizin kutlamıyor olması es geçmenizi gerektirmez. Bir pasta alıp kendi doğum gününüzü çocuklarınızla kutlasaydınız. Eşinizden de bir kare fotoğraf çekmesini isteseydiniz. Huzurlu yaşlar.

Eşin senin aynı zamanda kuzenin de. Hatta eltin ve kaynın da. Birbirleri ile muhabbet edip seni dışlıyorlardı. İş yok meslek yok ekonomik özgürlük yok, geldiğin aile ve toplum yapısı belli, boşatmazlar da seni. :KK43: Allah kurtarsın ne diyim.
Keyif alıyorsunuz insanların yaralarına tuz basmaktan.

Ne yapsanız da anlamayacaktir 🤷

K Kardelen000007 Belki meraktan soruyor gibi gözükeceğim ama "biraz önce eve gelip üzerini değiştirip işe gitti" şeklinde anlatmışsın yaa..eşin nereden geldi? Anladığım kadarıyla akşamleyin çalışacak ama gündüz de evde yok.Nereye gidiyor eşin?

Yani nisanliyken sevgiliyken oylemiydi ?

Ben kendimden örnek vereyim ben ne kutlarım ne beklentiye girerim hediye alırsam özel gün beklemiyorum ben hep böyledim o yüzden esiminde kutlayıp kutlamasını önemsemiyorum ama bu kişiden kişiye değişir siz çok önem veriyorsaniz önceleri böyle değilse konuşun ama hep böyleyse yapacak pekte
1 yıl nişanlı kaldık o zaman sevgililer günü ve doğum günüm olsun süpriz yapardı evlenince farklılaştı.

K Kardelen000007 Belki meraktan soruyor gibi gözükeceğim ama "biraz önce eve gelip üzerini değiştirip işe gitti" şeklinde anlatmışsın yaa..eşin nereden geldi? Anladığım kadarıyla akşamleyin çalışacak ama gündüz de evde yok.Nereye gidiyor eşin?
işe gitti.Gece çalışmıyor,kıyafetinde sorun vardı ikindi vakti saat 4te geldi üzerini değiştirdi tekrar gitti.Özel sektör ve kendi işi olduğu icin akşam en geç 9 da eve gelir.Anlıyacağınız gece evde

Ben size bu konuda katılmıyorum. Erkeklerin yüzde 90ı böyledir demeniz başlıca yanlış öncelikle. Benim çevrem, ailem her zaman bu konularda hassas olmuştur, güzel dili hiç esirgememiştir eşlerinden. Kendi eşim dahil. Her insan bakın insan diyorum kadın değil, güzel söz duymayı, özel günlerinde hatırlanmayı ister. Küçük detaylar ilişkiyi daha özel kılar. Hanımefendinin üzülmesi, önemsemesi gayet normal.
Çok şükür beni anlayan oldu.Benimde isteğim normal zamanda zaten pek yapmaz bari özel günde iki tatlı söz güzel bir hediye istiyorum sızlanmam anormal geliyor bazılarına.

Beş sevgi dili varmış, sizin sevgi dili hediye küçük jestler. Eşinizin sevgi dili de hizmettir kesin, siz onun için yemek vs yapınca hoşuna gidiyordur tahminim.
Eşler birbirinin sevgi diline saygı duyup ona göre hareket etmeli ama bizim toplumda bu hassasiyet çok az 😐
Sizin önem verdiğiniz konuları umursamayan kocanın sizde önem verdiği konuları es geçin.
Ölür sanki bir çiçek alsa, iki güzel söz söylese odungil 😒
aynen öyle çok iyi tespit

Doğum gununuz kutlu olsun. Sağlikli huzurlu guzel yillar dilerim
Eşinize sadece artik kendi aileni başka ailelerle kiyasladiğini, Bir kadin, bir eş, bir anne olarak sevgiye ihtiyacib olduğunu, başka kadinlari kiskandigini, manen, ruhen kirgin olduğunu soyle. Başka kadinlardan neyim eksik ki onlari eşleri sevgiye bogarken ben boyle sevgisizlikden boğuluyorum de. Hayatina her zamanki gibi degil de kirginligini belli ederek devam et. Anlayana, bir guzel soz soyleyene, hiç olmazsa bir tane gulle gelip ozur dilerim, seni seviyorum diyene kadar kirginligini belli et.
söylüyorum emin olun dibimizde kardeşi var o eşini hiç ihmal etmez onu örnek gösterdim "banane onlardan ben mi yapıyorum sanki bana söylüyorsun"diyor,bende sen de yap diye söyluyorum diyorum basıyor yaygarayı.Kisaca söylesemde konu tartışmaya gidiyor kabullenmiyor çünkü.

doğum günüm yaklaşıyor falan dedim yine kutlamayacak mısın dedim.Güldü her sene kutluyorum ben dedim.Bende hayır sadece ilk sene kutladın sonraki senelerde sadece doğum günüm değil hiç bir özel günümü kutlamdın dedim oda sende benimkini kutlamadın dedi.bende kutladım elimden geldiğince kutladım ama sen hiçbirşey yapmadın yapmadığin gibi de üste çikmaya çalışıyorsun dedim,hediye falanda istemiyorum bir mesaj olur telefon olur yüzyüze olur bir güzel söz söylemen yeterli dedim oflayıp konuyu kapatıyor.Bu konuşmaların üstüne yapar dedim adamda yine icraat yok.
E bu kadar sozun uzerine de yapmiyorsa

işe gitti.Gece çalışmıyor,kıyafetinde sorun vardı ikindi vakti saat 4te geldi üzerini değiştirdi tekrar gitti.Özel sektör ve kendi işi olduğu icin akşam en geç 9 da eve gelir.Anlıyacağınız gece evde
Anladım arkadaşım..okuduğum kadarıyla senin dünyan eşin ve çocukların üstüne kurulu ..kendi ailen başka şehirde...eşinin kardeşi, kışında anne babası sizin şehrinizde.. eşin canı isteyince ailesi ile diğer günlerde de başkaları ile tümgün sohbet-muhabbetini yapıp insana yönelik ihtiyacını gideriyor eve gelince onu özlemiş,ağzından çıkacak iki çift tatlı lafı bekleyen ,hizmetini yapan kadın ona sıkıcı geliyor.Eski konuna baktığımda senin de olur olmaz herşeyi sorun eden sürekli eltiye kafayı takmış birisi haline dönüştüğünü gördüm.Kocan ve ailesi tarafından "geçimsiz ,asosyal, sinir hastası" olarak tarif edilebilecek birisi haline gelmeye adım adım yaklaşıyorsun haberin olsun.Acilen kendine bir meşgale bulmalısın ... bu seni bir adım ileriye taşıyacak birşey olmalı.Ne mezunusun bilmiyorum ama bu mesleki bir kurs da olabilir ,açık öğretim lise/üniversite tarzında diploma veren bir eğitim de olabilir.Şu anki kısır döngünü kırdığında eşin sana karşı daha ince düşünceli bir adama dönüşmese bile sen daha mutlu bir kadına dönüşebilirsin

Bundan sonra siz de onun doğumgününü kutlamayın. Kemdi doğumgününüzü kendiniz kutlayın. Bunlara üzülmek yerine kendiniz için suslenin gezin bakımlı olun. Ya kendinizi yiyip bitireceksiniz yada dediğimi yapıp umursamayacaksınız.

Back
X