- 23 Şubat 2019
- 432
- 133
- 23
- 25
- Konu Sahibi monarosa352
-
kaderim buymuş üniversite kazanmama rağmen kaçarak evlendim Tartışma amaçlı yazmıyorum. Ancak bu fikrin arkasına sığınarak bir yaşam tanzim ettiyseniz işiniz çok zor. Önceki konularınızı da bilmiyorum.Çok kırıcı ve alaycı insanlar var burada.
İnsanlar burada kimseye anlatamadığı sıkıntıları anlatıyor. Siz insanlık namına onlarin gönüllerini rahatlatıp, mutlu edecek mesajlar yazmanızı bekliyorlar yazmayacaksanız saçma buluyorsanızda saygı duyup yazmassınız.
Allah'a şükür büyük derdim yok Allah büyük derdi olan; evsiz,yurtsuz,öksüz,savaşta olan,çocuğu olamayan,kocası hayırsız çıkan vs... İnsanlara yardım etsin benim yaşadığım yer kendi memleketimden ayrı bir şehir ve hiç kimsem yok yalnızım konuşacak iki laf edecek kimsem yok kış olduğu için bebeğim olduğu için dışarı markete bile çıkamıyorum çok sıkıldım bunaldım saçma sapan takılmıyacak konuları kafamda takabiliyorum kişiliğim gereği takıntılı bir insanim zaten eşim işten yorgun geliyor,yemek yiyip uyuyor benimle tv dahi izleyemiyor. Ben burada çakma feyk değilim öyle olsam ne amacım olur ki ve konulara cevap verecekseniz düzgün okuyun lütfen ben bilezikle alakalı birşey demedim konumda ve ben hava atmak amaçlı birşey yazmadım konumda fiyat yazmamın sebebi ise annemin küçümseyecek kadar kötü eşyam olmamaması eşim Allah razı olsun tek taraflı olarak herşeyimi yapmış olması diğer eski konumda baya abartmışsınız yine dinen kocaya saygı diye birşey vardır. Ben bayramlarda filan eşimin elini öperim o da benim alnımdan öper eşim benden de yaşça büyük o yüzden de onla ilişki tarzımız böyle yaşım küçük ondan bazı şeyleri akıl erdiremiyor olabilirim bana yardım edecek bir büyüyüm de yok ben evlenirken bir yumurta pişirmeyi dahi bilmiyordum evlenince herşeyin güzelini yapmayı uğraşarak kendi çabamla ögrendim ve her yiyen eli lezzetli diye konuşur çamaşır ütü bilmezdim ama eşimi hep temiz ütülü kıyafet giydirdim bebek tutmasını dahi bilmiyordum şimdiyse bebeğimi tek başıma kendim banyo ettiriyorum yaşım küçük ve bana yardık edecek yanımda duracak kimse olmadığı için ben herşeyimi kendim çaba sarf ederek yapmaya çalışıyorum. Kaçarak evlenmemin nedeni o an ki osikolojik durumlarımdan gençliğimin verdiği kontrol edilemeyen duygular ve sorunlar. Konularımda noktalama işaretlerine takılmışsınız ben hızlı şekilde konuyu yazıyorum ondan uğraşmsmıştım. Cahilliğimden değil lisede okul sıralamasındaydım 4 yıllık da Okul öncesi ögretmenliği kazanmıştım herkes hata yapar ben de yaptım kaderim buymuş üniversite kazanmama rağmen kaçarak evlendim ama şükür kocam hayırsız bir koca değil evinde işinde gücünde ve okumamı istiyor. Ama geçmişteki hatamı kaçarak evlenmemi hep konularda kırıcı şekilde söyleyip durmuşsunuz bana zamanında kol kanat geren bir ailem olsaydı emin olun kaçmazdım okulumu okurdum bende kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Sonuna kadar ilgi gösterip okuduysanız teşekkür ederim
Hadi ya 4 cocuk dusuncesi mi varmis ? Kendisininmi esinin mi ben diger konuyu bilmiyorum simdi sizin yorumu gorunce sasirdimOkulu bitirebilirsiniz umarım
4 çocuk fikriniz baya bir sorun oluşturacaktır bu aşamada tabi ki ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?