Çok kırıcı alaycı insanlar burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin konunun ozeti. 19 yaşındayım kacarak evlendim. Annem eve gelince aldığım esyalari ve beni haksız yere elestiriyor. O kadar fiyat dizmene gerek yoktu.

Yeğenimden küçüksün. Esyalari birak, arabayi birak, evi birak,kendini gelistir. Kisa bir kurs olur, aciktan okumak olur. Boylece kendini doğru ifade etme ve kendini savunma yetenegi kazanirsin.

Kıyamam la:
19 yasında bizim g... yırtsak sahip olamayacagımız şeylere sahip olup ailem begenmiyor diye dertlenmek, sonrasında burada alaycı insanlar var deyip ehü ehü diyerek ağlamak..

Çünkü kendi çabasıyla elde etmedi hiç bir şeyi. Bekledi ve birileri önüne koydu. Emeksiz yemek olunca (bi de çocuk sonuçta akıl fikir yok) başkalarının dedikleri umurunda oluyor.
Dört sene önce bir araba aldım, ilk sıfır arabam. Kredisi yeni bitti. Biraz yüksekçe bişey. Biri biner içi dar der, diğeri gelir çok yüksek der, öbürü gelir arkası sarsıyor der. Ben de siz daha iyilerini alırsınız der geçerim. Çünkü alırken çabaladım, kendimi zora soktum, her ay tıkır tıkır taksitlerini ödedim. Benim için çok kıymetli. Belki dünyanın en iyi arabası değil ama benim alabileceğim en iyi arabaydı o aşamada.
Emek ve çaba önemli. Hazıra konulan hiç bir şey bu kadar tatmin etmez insanı.

eşimle kaçarak evlenmemden dolayi evimizi ve evimizin tüm eşyalarini eşim çokda ucuz olmayan fiyatlar ödeyerek aldi.
bir süre sonra ailemle barıştık bize gelip gitmeye başladılar ama ailem doyumsuz olduğu ve hava atmayı sevdiği için evime ait olan her şeye bir kulp takıyorlar ve bu durumdan rahatsızım ne yapabilirim yazsaydın her şey çok farklı olurdu
gezmelik olmayan iki arabaya değinmiyorum bile !!!

Siz hiç öpermisiniz siz de öperssniz mazallah egonuz zedelenir...
Ne dediğini anlayan varmı kk de acaba?
Ben anlamadım.
Ama anladığım kadarına cevap vereyim. yaşlının eli öpülür. Aynı yatağa girip seks yaparken iyi orada büyük olmuyor eşler ama bayramda büyük olup el öptürüyorlar. Ben böyle bi zihniyet kabul etmiyorum. Elini öptüğüm adam benimle aynı yataktaysa kusura bakmayın sübyancı gözüyle bakarım ben.

Ben 4cocuk dusunmuorum eşim istemisti ve 4-5uil sonra düsunuyorum sadece fikirleri insanlarin dusuncesini merak ettigim icin acmisgim o konuyu

madem hayatından bu kadar memnunsun niye burda konu açıp duruyorsun? Üyelerle alakalı konu açmak yasak. Bu başlığı atmandaki amaç nedir? Herkesin senin keyfine göre yorum yapması mı? Üyeleri beğenmediysen başka forumlara gidebilirsin mesela ya da beğenmediğin üyeleri görmezden gelme seçeneği de var Mesela ben seni beğenmedim şimdi engelleyeceğim

Ben 4cocuk dusunmuorum eşim istemisti ve 4-5uil sonra düsunuyorum sadece fikirleri insanlarin dusuncesini merak ettigim icin acmisgim o konuyu
Sizin adınıza çok mutlu oldum inşallah en kısa sürede üniversiteye başlarsınız kişisel gelişim ve özgüven acısından size çok iyi gelecektir

Tüh ben kaçırmışım önceki konuyu, görsem ben de dalga geçerdim. Niye haber vermiyorsunuz ki.
Ben de hatırlamıyorum diğer konuyu ama gerek var mı ya? Buradaki konu zaten manzaranın vahametini gayet ortaya seriyor. 18 yaşında kaçmaya g.tü yiyen bir insanın, ailesine baş kaldırıp ben okuyacağım demeye g.tünün yemiyor oluşuna inanamıyorum. En azından aileni biliyorsun, neyle savaşacağın belli. Kaçtığın yerse tamamen risk. Kocaya kaçana kadar, okumak istiyorum diye polise başvuraydı, şimdi hayatı farklı olurdu. Birçok konuda kanunlarımız sınıfta kalıyor olabilir ama kız çocuklarının okutulması konusunda aynı şeyi söyleyemeyiz. O aşamaları yaşadım çünkü, biliyorum nasıl bir yaklaşım olduğunu. İsyan edesim geliyor, ne halta yarayacaksa. Azıcık akıllı davranın ya, nedir bu koca ve evlilik hedefli hayatlar. Umarım en azından bundan sonra aklını başını alır da, kendini biraz geliştirir, eli ekmek tutar.
Öf ben gidiyorum bu konudan, bir daha da gelmem. Koca eli öpmeye devam.

Teyzemin 19 yaşındaki kızı evlenecem de evlenecem diyor bu ara. Ailesini bezdirdi canından. Geçen ağzıma ne geldiyse saydım, zira kaynana kayınpeder ve kaynının olduğu eve gitmek istiyor, orada yaşayacak. Çok aşıkmış, hem çok iyi insanlarmış. Ne halt edersen et artık dedim. Laftan anlamıyor çünkü. Tabi sen evlisin mutlusun atıp tutmak kolay diyor bana geri zekalı. O yüzden bu tiplere yorum yapmaya gerek yok.

18 yaşında kaçarak evlendim. Liseyi evlendikten sonra bitirdim bayan kuaforuyum evlendikten sonra diplomami aldim simdi de ehliyetimi alicam maddi olarak orta haliyiz ailem cok iiyi bir aile ama ona rafmen kactim galiba 18 da evde kalicam diye korktum eesim benden9yas büyük hic bir zaman elini opmedim benim ona degil onun bana saygisi varsa boyle birsey yapsam bile izin vermez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…