- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.692
- 108
- 45
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Eşiniz aynı düşüncede değil demek ki. Haftada 2-3 kere kendinizi tatmin etmek için buraya konu açmaya devam edin siz. Ben gelir hatırlatırım gerçekleri.Size ne ? Oldu bitti hatalarını anladılar üstüne düşeni fazlasıyla yaptılar. Allahım ya.
İster tatmin etmek için açarım ister dertleşmek için tasası size mi düştü ? Haftada 2-3 kez konu açmıyorum açsam bile size ne. Sanki zorla yorum yaptırıyoruz hayret bir şey yaEşiniz aynı düşüncede değil demek ki. Haftada 2-3 kere kendinizi tatmin etmek için buraya konu açmaya devam edin siz. Ben gelir hatırlatırım gerçekleri.
Öyle düşünecek olsa kendi ailesinin de var diye düşünürdü.Acaba esiniz "onların zaten var" diye düşünmüş olabilir mi?
Hatırlattım ilerde alırız dedi sonra bastı geldi eve. İncelikten ziyade değer vermediğini gösterdiBöyle incelikleri ben de düşünemiyorum açıkçası
Siz hatırlatsanız iyi olurdu
Bende mi öyle yapsam :)Ben olsam trip atar o patatesi burnundan getirir lanet olsun patatesine dedirtirdim. Sonra ben suçlu okurdum surat astığım için ama olsun. Aynı surateızlığı görmemek için bundan sonra ya iki aileyi birden düşünür ya da kimseye birşey almazdı
Teşekkür ederimHaklısın.
Mesleğimin ekonomik özgürlüğümün olmadığını nerden biliyosunuz? Alelacele evlenmedim. Çalışıyorum param var aileme gönlümce hediye de alıyorum. Ben arabandan inmedim eşim indi aldı geldi diyorum. Sonuçta eve de aldı ailesini de düşündüğü için aldı ayrım yaptı. Burda söz konusu eşimin düşüncesizliği patates soğan değil ailemde alâsı var.Genç kızlarımız meslek edinmeden,
ekonomik özgürlüklerini kazanmadan,
alelacele evleniyor.
Koca diye de düşüncesiz ve nankör
adamları buluyorlar.
Ondan sonra 'kocam,kendi ailesine patates aldı,benim aileme almadı' diye konu açıyorlar.
Bu konu özelinde tüm genç kızlara sesleniyorum.
Okuyun ve meslek sahibi olun ki
ailenize gönlünüzce hediye alabilin.
Ayrıca siz,siz olun,ailenizden yüklü erzak,para,
maddi değeri yüksek hediye kabul etmeyin,kocalarınızı hazıra ve rahata alıştırmayın.
Bugün hediye diye yapılan yarın görev haline gelir,yapılmadığında ailenizden kötüsü olmaz.
Ben sizin eski konularınızdan,eşinizi iyice tanımadan evlendiğiniz sonucunu çıkardım.Mesleğimin ekonomik özgürlüğümün olmadığını nerden biliyosunuz? Alelacele evlenmedim. Çalışıyorum param var aileme gönlümce hediye de alıyorum. Ben arabandan inmedim eşim indi aldı geldi diyorum. Sonuçta eve de aldı ailesini de düşündüğü için aldı ayrım yaptı. Burda söz konusu eşimin düşüncesizliği patates soğan değil ailemde alâsı var.
Çok şükür beni anlayan birisi oldu çok teşekkür ederim. Bu düpedüz adaletsizlik nankörlük yani doğal olarak üzgünüm bendeYerden göğe kadar haklılık derler ama.. senin haklılığın daha büyük bence.
Burdaki arkadaşlar sen akıl etseydin diyor ama..
Bence mesele senin ailene alması ya da almaması değil . Kaldi ki senin ailenin ihtiyacı yok.
Mesele; nankörlük. Kısa ve net.
Sen ona " annemlere de al" desen . Alır. Şüphesiz.
Ama maden kendi ailesini düşünebiliyor.. su durumda daima elinden tutan öteki anne babayı neden harcıyor.
Şu hayatta herkesten adalet bekliyorum. Kendi eşimden. Senin eşinden. Onun eşinden. Bunun eşinden. Ve hakeza... herkesten adalet istiyorum.
Eşin nankörlük etmiş, adil davranmamış.
Üzülmekte çok haklısın.
Hep mi böyle agresifsiniz¿ sorunuzu okuduğumda size hak vermiştim ta ki cevaplardaki tavirlariniza kadar.İster tatmin etmek için açarım ister dertleşmek için tasası size mi düştü ? Haftada 2-3 kez konu açmıyorum açsam bile size ne. Sanki zorla yorum yaptırıyoruz hayret bir şey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?