Çok kırıldım ya

Size ne ? Oldu bitti hatalarını anladılar üstüne düşeni fazlasıyla yaptılar. Allahım ya.
Eşiniz aynı düşüncede değil demek ki. Haftada 2-3 kere kendinizi tatmin etmek için buraya konu açmaya devam edin siz. Ben gelir hatırlatırım gerçekleri.

Ben olsam trip atar o patatesi burnundan getirir lanet olsun patatesine dedirtirdim. Sonra ben suçlu okurdum surat astığım için ama olsun. Aynı surateızlığı görmemek için bundan sonra ya iki aileyi birden düşünür ya da kimseye birşey almazdı

Eşiniz aynı düşüncede değil demek ki. Haftada 2-3 kere kendinizi tatmin etmek için buraya konu açmaya devam edin siz. Ben gelir hatırlatırım gerçekleri.
İster tatmin etmek için açarım ister dertleşmek için tasası size mi düştü ? Haftada 2-3 kez konu açmıyorum açsam bile size ne. Sanki zorla yorum yaptırıyoruz hayret bir şey ya

Bende mi öyle yapsam :)

Bence haklısınız, sadece sizin evinize alsa tamam ama kendi ailesine almış sonuçta, aileniz aklına gelmemiş olabilir eşinizin ama siz hatırlatmışsınız sonra diyeceğine durup alabilirdi.

Genç kızlarımız meslek edinmeden,
ekonomik özgürlüklerini kazanmadan,
alelacele evleniyor.
Koca diye de düşüncesiz ve nankör
adamları buluyorlar.
Ondan sonra 'kocam,kendi ailesine patates aldı,benim aileme almadı' diye konu açıyorlar.
Bu konu özelinde tüm genç kızlara sesleniyorum.
Okuyun ve meslek sahibi olun ki
ailenize gönlünüzce hediye alabilin.
Ayrıca siz,siz olun,ailenizden yüklü erzak,para,
maddi değeri yüksek hediye kabul etmeyin,kocalarınızı hazıra ve rahata alıştırmayın.
Bugün hediye diye yapılan yarın görev haline gelir,yapılmadığında ailenizden kötüsü olmaz.
Not:Konu sahibi genç arkadaşım kızmakta haklısınız ama trip atıp,surat asmak yerine arabayı durdurup patatesi aldırmalıydınız.
Kocanızdan incelik beklemeyin belli ki mayasında yok.

Mesleğimin ekonomik özgürlüğümün olmadığını nerden biliyosunuz? Alelacele evlenmedim. Çalışıyorum param var aileme gönlümce hediye de alıyorum. Ben arabandan inmedim eşim indi aldı geldi diyorum. Sonuçta eve de aldı ailesini de düşündüğü için aldı ayrım yaptı. Burda söz konusu eşimin düşüncesizliği patates soğan değil ailemde alâsı var.

Sadece bu olay üzerinden gideceksek eşitlik, adillik, aidiyet geregi esiniz yanlis yapmis diyebiliriz. Bazı yorumlara kızmışsınız ama eski konularinizi okumak gercekci olmak için lazım değil mi?

Siz ne istiyorsunuz?
Kızdiginiz bir olaya biz de hak verelim, gazınızı alalim, vuralim, kiralim mi? Yoksa olayi panaromik olarak değerlendirip sizi doğru mu yonlendirelim?

Sizin mutluluğunuz için bence ikincisi. Kısa zaman diliminde kah kendi ailenizden kah kocadan kah görümceden dertlenmissiniz. Bir mutsuzluk var anliyorum ama biraz kafanızı çevirip başka yöne baksaniz olumlu durumlara odaklansaniz daha iyi olmaz mı?

Son olaya gelecek olursak bunu düşünüp kendinizi üzmek, tasalanmaktansa ah canim ne guzel sogan, patates annemlere de alalim deseydiniz surat asmak yerine. Belki düşünemedi o an esiniz.

Bana da lütfen kızmayın inanın bu o kadar büyük ve cozumsuz bir dert değil. Düşünme biçiminizi bir gözden geçirirseniz belki daha mutlu olursunuz. Bu hali oldukça sinemaki...

Yerden göğe kadar haklılık derler ama.. senin haklılığın daha büyük bence.

Burdaki arkadaşlar sen akıl etseydin diyor ama..

Bence mesele senin ailene alması ya da almaması değil . Kaldi ki senin ailenin ihtiyacı yok.

Mesele; nankörlük. Kısa ve net.

Sen ona " annemlere de al" desen . Alır. Şüphesiz.

Ama maden kendi ailesini düşünebiliyor.. su durumda daima elinden tutan öteki anne babayı neden harcıyor.

Şu hayatta herkesten adalet bekliyorum. Kendi eşimden. Senin eşinden. Onun eşinden. Bunun eşinden. Ve hakeza... herkesten adalet istiyorum.

Eşin nankörlük etmiş, adil davranmamış.

Üzülmekte çok haklısın.

Ben sizin eski konularınızdan,eşinizi iyice tanımadan evlendiğiniz sonucunu çıkardım.
Ve bende kendi parasını kazanan,sorunlarını uygun yollarla çözebilen,güçlü bir kadın imajı da oluşturmadınız.
Çalışıyorsanız ne güzel,sizin adınıza sevindim. Umarım eşinize ince fikirli olmayı öğretebilirsiniz.

Çok şükür beni anlayan birisi oldu çok teşekkür ederim. Bu düpedüz adaletsizlik nankörlük yani doğal olarak üzgünüm bende

İster tatmin etmek için açarım ister dertleşmek için tasası size mi düştü ? Haftada 2-3 kez konu açmıyorum açsam bile size ne. Sanki zorla yorum yaptırıyoruz hayret bir şey ya
Hep mi böyle agresifsiniz¿ sorunuzu okuduğumda size hak vermiştim ta ki cevaplardaki tavirlariniza kadar.
Sakın olun ve hincinizi buradaki insanlardan çıkarmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…