Çok kırıldım ya

Aile terapistine gidiyorum eskisi gibi değilim gayet rahatım ama ailesini düşünüyorsa Benim ailemi de düşünebilirdi. Onlar sömürülmüyo seve seve yardımcı oluyo ama sanırım eşim nankör

O zaman ailenizden hicbir sey almayin bundan sonra. Esiniz cidden nankor.

Hatırlattım ilerde alırız dedi sonra bastı geldi eve. İncelikten ziyade değer vermediğini gösterdi
Bu kadar dert yerine çuvalin birini onun ailesini birini sizin ailenize verirdim. Sorarsa annemlere almayi unuttun haksizlik olmasin diye onlara veriyorum derdim konuyu kapatirdim. Cozum basit aslinda

Bu erkekler hep boyle demek ki yapmayan kiymetli oluyo. Ben olsam ben de kirilirdim. Soyleye soyleye öğret huy edinsin. Triple cozulmuyor maalesef.

Kendi ailesine aldığı çuvalı al sizinkilere götür.
Ya ayrıca makarnadan peynire kadar neden senin ailen alıyor? Nerde kaldı evliliğin mantığı?
Resmen markete gider gibi gidip elleriniz dolu geliyorsunuz karılı kocalı.
Oldu olacak faturalarınızı da ödesinler.
Çok hatalısın.
Anne/baba gerekirse zeytin ekmek yemeliyiz ama ev geçindirmeyi öğrenmeliyiz diyemiyor musun?
Alıştırmışsınız damadı şimdi bir hafta eliniz boş dönseniz eve ailenden kötüsü olmayacak onun için.
Olgunlaşıp evlenseydiniz keşke.

Çalışıyor musunuz? Çok boş vaktiniz olduğunu düşünüyorum. Bu arada haklısınız ben de alınırım

Onlar maddi durumumuz kötü olduğu için değil kendileri memleketten her şeyi çuvalla aldıkları için ablama bana abime bir miktar veriyorlar. Ben hazır makarna peynir vs yiyemiyorum. Hamur kesme makarna ve köy peyniri.

O zaman tek seferde al payını koy evine
Makarna ve peynir dışındakileri alma
Hani marketten sadece deterjan alıyoruz diyorsun ya ondan öyle söyledim
Biraz sorumluluk yüklensin
Sizinkilerin tuzu kuru hesabına birşey almamış bile
Aileni de uyar bu konuda

Onlar tamamen iyi niyetli yardımcı olmaya çalışıyorlar aslında eşimin düğün borcu var ve durumu sıkışık. Ama iyilikten maraz doğr dedikleri bu olsa gerek

Onlar tamamen iyi niyetli yardımcı olmaya çalışıyorlar aslında eşimin düğün borcu var ve durumu sıkışık. Ama iyilikten maraz doğr dedikleri bu olsa gerek
Eşinin düğün borcu var ama o ailesine soğan alıyor ailesi kredisine yardım ediyor mu bari?
Dediğim gibi bırak durumu sıkışık olsun uzak yerlere gezmeye gitmezsiniz evde mısır patlatıp film izlersiniz en azından rahata bağlamaz bu kadar
İlerde ailen kötü olur demedi deme

Ailesinin düğün sürecinde bir iğne yardımı dahi olmadı. Mübalağa yapmıyorum gerçekten olmadı. İmkanları olmasa zaten yapmasınlar ama varken yapmadılar. Aynen öyle ben ne yapayım artık aileme dur demek için

Böyle küçük şeyleri kafaya takarsanız hep mutsuz olursunuz. Erkekler biz kadınlar gibi ince düşünceli değiller maalesef. Surat asmak yerine ilk gördüğünüz patates satan yerde arabayı durdurup kendi ailenize de aldırmalıydınız. Beklentiye girip kendi kendinize surat asmak yerine istediğinizi yaptırın. Eşinizi en iyi siz tanırsınız artniyetli davranıp davranmadığını da en iyi siz bilirsiniz bana artniyetli gelmedi. Nasılsa onlarda var diye düşünmüş olabilir o an aklına gelmemiş olabilir. Bu hiç dert edilecek üzerinde düşünülecek bir mesele değil bana göre. Ailenizin de size bu kadar yardım etmesi yanlış durumunuz yoktur anlarım ama varmışta. Evli barklı kendi ailesini kurmuş insanların sadece deterjan almaya markete gidecek durumda olması da doğru değil bence

Senin yerinde olsam anne babamin evinden bir kirinti bile sokmam evime ozaman anlasin bakalm düşüncesizlik ne demek

Arabadan inip siz alsaydiniz keske,madem alinacaktiniz.
Herkes kendi ailesini dusunmek zorunda cunku. Siz de kendi ailenizi dusunseydiniz neredeyse icecek suyunuza kadar onlardan alacaginiza esinizin almasini beklerdiniz. Simdi adam kendi ailesine sogan alinca soganlar kiymetli olmus ailenize almamasina alinmissiniz. Olay tam manasiyla bu.
Ailesinden yardim gorecek insan mumkunse evlenmemeli,evliligin mantigina ters cunku. Evimin ekmegini anam alacaksa kocayi niye aldim ben?

Son düzenleme:
Ya ben size çok hak verdim. Mevzu patates soğan değil mevzu haksızlık ve nankörlük.

Erkekler ince düşünemez diyenlere katılmıyorum, böyle diye diye bu rahatlığa getirdik onları. İnce düşünemiyor ama kendi ailesine de almayı düşünüyor.

Konu sahibi ailenizi uyarın bir daha size bir şey vermesinler. Nankör insanlara yaramıyor. İçiniz soğuyacaksa ailenize 3 çuval alın. Evinize de bir daha yardım etmesinler buna dur deyin. Çünkü başta hediye olan şeyler zamanla görev haline gelir. Ve bu görev aksatıldığında ailenizden kötüsü olmaz. Yol yakınken yapmayı kessinler

Hii çalişiyor ama makarnasina kadar annesi aliyor. Düşün makarna ve reçel ya. Tabiki çalişmiyor yani.

Ayrica daha önceki konulari okumadim ama bu konudada haksiz. Iletişim denilen birşey var. Eşi o anda düşünmemiş olabilir. Ne var bunda? Bu herşeye duyar kasmakta yeni moda oldu. Konu sahibi herkese atar ve trip atiyor. Eşi ile iletişimi bu şekilde ise harbiden üzüldüm adama.

Kendinize aldığınızı ailenize verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…